Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och... Leggi di più
Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten... Leggi di più
Oerhöert bra och smidigt! Jag övningskörde med en kvinna vid namn Fereshteh och hon var så trevlig och grym ! Jag körde även med en herre vid namn Allan och om man letar efter en komplett, skön, trevl... Leggi di più
Körde med Cecilia A som är svinbra! Lugn och pedagogisk, man känner sig inte dum av att ha gjort ett misstag. Klarade uppkörningen på första försöket. TRAFIKO överlag är supersmidigt, man ser när det... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
10/10 i betyg till Firat
10/10 i betyg till Firat! Fick förklarat på ett lugnt och tydligt sätt när jag gjorde något dåligt, men lärde mig också vikten av att skaka av mig mindre misstag för att fokusera framåt. Vi övade i flera områden som Farsta använder till sina rutter och all tid kändes välspenderad.
Jag tog också en lektion med David och en lektion med Gia. Båda var toppen!
Agron världens bästa trafiklärare
Agron världens bästa trafiklärare. Tack vare honom jag klara det efter två försök med han.
Riktig bra upplevelse.
Riktig bra upplevelse..
Hade Firat.K som lärare.
Riktigt grym lärare som var väldigt pedagogisk.
Alltid tillgänglig och väldigt hjälpsam och förklarade allt på ett sett som man verkligen förstod.
Hans sista input och förklaringar innan körprovet underlättade för mig väldigt mycket.
Tack Firat för ditt tålamod, du är grym..
Dålig adminstraration
Gick Handledarkurs 2026.02.05 och de inte skickat intyg till Transportstyrelsen än. Kontaktade dem 5 dagar sedan och de ännu inte kunde skicka intyget.
Jag är jätte besviken på dem.
Bästa körläraren – klarade uppkörningen direkt
Jag hade Firat som körlärare och kan starkt rekommendera honom. Han är lugn, pedagogisk och väldigt bra på att förklara trafiksituationer på ett enkelt sätt. Lektionerna kändes alltid trygga och fokuserade på rätt saker inför uppkörningen. Tack vare hans hjälp klarade jag uppkörningen i Farsta på första försöket.
I already had a driver license from…
I already had a driver license from another country. I took classes with Said E. to practice specifics of the practical exam. It was really helpful and I passed the exam. Recommend it.
Agron & Admir var fantastiska som…
Agron & Admir var fantastiska som lärare och som hjälpte mig att ta körkortet så att jag klarade vid första försöket vid uppkörningen. Väldigt hjälpsamma, tydliga och kunniga. Man kännde sig väldigt trygg i bilen med dem och dessutom supertrevliga att prata med. Kan inte nog rekommendera både Agron & Admir och Trafiko i sin helhet. Högsta betyg!!!
Farzana är toppen som lärare
Farzana är toppen som lärare! Han är både pedagogisk och tuff, han är duktig på att förklara hur du ska göra och är med dig i alla moment du behöver lära dig. Han kommer säga tydligt när du gör fel och förklara bra hur du ska göra rätt! Han bryr sig om att du ska lyckas, är glad att jag fick ha honom som körlärare.
Min upplevelse var helt otrolig och kan…
Min upplevelse var helt otrolig och kan verkligen rekommenderas. Jag körde med Josefine U och det var alltid trygg och rolig stämning under körningen. Fick med mig massor av bra tips och endast efter 3 lektioner så kände jag mig redo!
Mina körlektioner med Allan Joseman var…
Mina körlektioner med Allan Joseman var väldigt bra. Jag hade två lektioner med honom och han kom med bra tips och kommentarer båda gångerna. Jag valde att ha min uppkörning på Hisingen och Allan anpassade lektionerna till det, vilket var väldigt uppskattat och nyttigt. Ett exempel är järnvägskorsningarna och rondellerna vid Säve som vi tränade på och det fick jag som rutt på provet. Det var inga problem med hjälp av alla tips från körlektionerna med Allan.
Rekommenderar lektioner med Allan, han är grym!!🔥
Om får influensasymptom med hög feber…
Om får influensasymptom med hög feber är Trafiko inte behjälpliga med ombokning. Vill du komma till nästa tillfälle för handledarkurs vill Trafiko ha mer betalt.
Pengarna är i sjön om du inte bli så sjuk att du behöver vård, och därigenom får läkarintyg så Trafiko blir nöjda. Att de inte vill betala tillbaka pengar utan intyg kan jag förstå, men att de vägrar vara behjälpliga med ombokning begriper jag inte. Det är inte rimligt att belasta vården enbart för att göra Trafiko nöjda. Vård ska sökas utifrån vårdbehov.
Vi kommer aldrig mer använda oss av den här körskolan.
P.S. De femstjärniga omdömena är garanterat fejkade.
Väldigt uppmärksam
Väldigt uppmärksam, ger bra tips och körslingor. Körde med Allan J
Min resa mot körkort började med mycket…
Min resa mot körkort började med mycket ångest och misslyckades på andra körskolor. Jag har provat fyra olika och bara Agron från Trafiko kunde ta hand om mina kunskaper ordentligt. Han är extremt human och avslappnad. Våra föreläsningar var väldigt likt koreografiklasser, han medverkar, dirigerar och jag genomför lugnt. När han såg att jag var rädd eller stressad påminde han mig om att slappna av med en enkel "Hakuna Matata"-påminnelse. Idag är jag en självsäker förare, tack vare Agrons tillvägagångssätt.
P.s.: Väldigt bekvämt med pickup i centrala Malmö; teorikurs är allt du behöver veta.
Rekommenderar starkt!
Rekommenderar Ahmed!!
Mina körlektioner med Samer S har…
Mina körlektioner med Samer S har verkligen varit jättebra! Han är jättetydlig och ger en väldigt bra kritik på vad man kan förbättra. Han är även jättetrevlig och får en inte att känna sig osäker i bilen!
Övningskörning hos trafiko
Jag övningskörde med Said E, riktig bra trafiklärare! Vi hade som mål att jag skulle ta körkortet på min födelsedag, och jag lyckades att ta den på första försöket på min födelsedag. Han är snäll och han förklarade mina misstag gällande körningen och vi jobbade upp de tillsammans.
Skulle rekommendera denna trafikläraren.
Rekommenderas varmt
Rekommenderas varmt. Fick mitt körkort i Malmö med hjälp av Agron.
Lungt och sansat
Lungt och sansat bör man körde. Lysande på vad man vill öva på och fick många bra lärdomar
Godkänd på första försöket i Farsta 2026
Idag är en vacker dag, en milstolpe och en start på ett livslångt äventyr som väntar mig bakom ratten då jag tagit körkortet på 1:a försöket i Farsta med stöd från bästa och proffsiga Firat. Hade det funnits 10 stjärnor hade Firat fått de! Resan till körkortet har varit snabb, smidig och fullt med överraskningar. Platsen jag befinner mig i livet, med ens bagage och personliga förutsättningar ökar pressen men trots detta har varje skräddarsydd körlektion känts rolig och lärorik. Minnesvärd resa till körkortet i hand, en story som är värd att berätta vidare och som utmanat mig på bästa sätt. Våga köp några extra lektioner då du får valuta för dina pengar om du rullar med Firat vid din sida. Tack livet 🙏🏼
10/10
Körde up idag och klarade det på första försöket. Underbar lärare som verkligen förklarade och oändligt tålamod. Jag kan bara tacka för att ha fått en så bra lärare
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.