Valutata 5 stelle su 5

Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Oerhöert bra och smidigt! Jag övningskörde med en kvinna vid namn Fereshteh och hon var så trevlig och grym ! Jag körde även med en herre vid namn Allan och om man letar efter en komplett, skön, trevl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Körde med Cecilia A som är svinbra! Lugn och pedagogisk, man känner sig inte dum av att ha gjort ett misstag. Klarade uppkörningen på första försöket. TRAFIKO överlag är supersmidigt, man ser när det... Leggi di più

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Körkort B

"Jag rekommenderar varmt trafikskolan Trafiko och särskilt trafiklärare Agro. Betyg: 5/5Agro är engagerad, pedagogisk och strukturerad. Han var alltid tydlig i sina instruktioner och gav mig specifik, konstruktiv feedback som jag direkt kunde använda för att förbättra min körning.

10 novembre 2025

10/10 i betyg - Samer i Lund

Jag övningskörde med Samer. Han har varit så otroligt pedagogisk och engagerad. En väldigt professionell och trevlig trafiklärare, som inte bara gör lektionerna lärorika men även roliga. Han anpassar sig efter vad eleven behöver och det känns väldigt tryggt att ha honom som trafiklärare. Jag hade rekommenderat Trafiko (och särskilt Samer) till alla. Jag har provat andra trafikskolor men ingen av de har kunnat jämföra sig med den professionalism och engagemang som finns hos lärarna på Trafiko.

11 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bad customer service

Bad customer service, main focus of the company is to make money and they do not seem to value their customers unfortunately. Tried to reason with them after pre-paying 2 500 kr for courses and then had too move abroad during some time for personal reasons. After a year of the purchase they said they could not offer my anything, no refund, discount or the actual courses. They had not given me anything and taken my money. I tried to reason with them but they only refer to the policies and don't seem to actually care about having a good relationship with their customers. I got no information about the time running out no email, nothing. Very unhappy with my experience with this company, I do not recommend!

10 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jag tog 5 intensivkurser med Trafiko…

Jag tog 5 intensivkurser med Trafiko under ledning av Farzana och Salem. Mycket professionella föreläsningar och de bästa tipsen för att finslipa mina körfärdigheter. Positionering, skanning och planering var en avgörande faktor som hjälpte mig i min körning. Jag rekommenderar starkt Trafiko.

8 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

I booked the driving packages with…

I booked the driving packages with Beto, he is a very good instructor , he taught me a lot of techniques, for each specific part of the exam. He discussed with me the theory while we do the practice part, which helped me a lot to consume the theory part correctly. He showed me the exact roads for the driving exam, and everything he said, happened to the letter.

5 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dålig kundservice, inget kontor, blev beskylld när det inte var mitt fel.

Väntar på trafikläraren efter överenskommen upphämningsplats, läraren kör fel och vi väntar i 20 minuter i regnet. i bilen sen säger han att han ska vara snäll och ge oss 10 minuter extra, dvs 1h 10 min lektion men vår inbokade lektion var 1h 20min som nu kortades pga han körde fel, vi blir då upprörda och arga och han säger att vi ska hoppa ur bilen och ringa kundtjänst och kräva återbetalning. Kort därefter får jag mejl om att jag har blivit permanent avstängd från appen pga hotfullt beteende mot chaufför (pratade argt, inga verbala eller fysiska hot överhuvudtaget) och när jag ringer kundservice skyller hon på mig och säger att jag fortfarande kommer vara avstängd. Utöver det fanns kontoret i uppsala inte där det stod att det skulle finnas, helt fake adress.
Ni kan börja med att lyssna på hela händelsen innan ni stänger av folk, och agera utifrån det. Att stänga av mig helt från företaget är bisarrt när jag inte ens var grunden till problemet och hon på kundservice vägrade lyssna på mig. Och skaffa ett legit kontor eller medge att ni inte har nått och ta bort det från maps så inte folk slösar ännu mer tid.

4 novembre 2025

Bästa körskolan

Bästa körskolan som hämtar upp, har informativ och pedagogisk risk 1a och har skönaste Agron! Billigare körskola och otroligt bra tester inför teoriprovet. Välj Agron som körlärare du kommer ej ångra dig👏🏽

3 novembre 2025

Agron

Agron – lugn, tydlig och fantastisk bakom ratten!

Ett stort tack till min körlärare Agron i Malmö! Han är otroligt tålmodig, lugn och pedagogisk – man känner sig trygg från första lektionen. Agron förklarar på ett enkelt sätt, ser detaljerna och anpassar sig efter varje elev.

Tack vare honom klarade jag uppkörninge! 🚗
Jag rekommenderar verkligen Agron till alla!

Tusen tack, Agron.

28 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Agron - hakuna matata i bilkörningens värld

Jag vill ge ett stort tack till min körlärare Agron från Malmö!
Han är otroligt tålmodig, lugn och vänlig – en sådan instruktör som verkligen får en att känna sig trygg bakom ratten.
Från första lektionen gav han mig självförtroende och stöd, även när jag själv tvivlade.

Agron har en naturlig förmåga att förklara på ett enkelt och pedagogiskt sätt, och hans professionella erfarenhet märks i allt han gör. Han ser detaljerna, anpassar undervisningen efter varje elev och har en fantastisk känsla för när man är redo att ta nästa steg.

Tack vare honom klarade jag uppkörningen på första försöket! Jag kan verkligen rekommendera Agron till alla som vill lära sig köra bil på ett tryggt, effektivt och positivt sätt. Han gör inte bara sitt jobb – han lever för det. En äkta, naturlig instruktör i ordets bästa bemärkelse.
Hakuna matata, Agron!

24 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Underbar trafikskola och lärare!

Jag hade flera lektioner med Said och jag kan inte nämna en dålig sak som jag upplevt under min tid hos Trafiko. Han var extremt kunnig och trevlig att köra med, snacka med och lära sig från. Jag hade tagit 9 körlektioner och idag tog jag mitt körkort utan några problem överhuvudtaget. Jag skulle rekommendera Trafiko men framförallt Said till verkligen alla som håller på att skaffa sitt körkort nu för att det gick så smidigt och bra för mig.

21 ottobre 2025

David N (Vasastan/Sthlm) är din bästa investering

David N är en o t r o l i g t trevlig och pedagogisk lärare - look no further! Han har haft lugn, tålamod och tydlighet genom hela övningskörningen. Jag tog 15 körlektioner utan att köra privat vid sidan om och klarade både teori- och körprov på första försöket. Hade eventuellt klarat det redan efter 10 lektioner, men helt utan påtryckning eller "rekommendation" från David (förstår att sådant förekommer på andra ställen) valde jag att ta fem lektioner till för att vara säker, givet att lektionerna i sig är väldigt givande och David är så hjälpsam. Trafikoappen är dessutom toppen. Rekommenderar starkt! 5/5

2 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più