Goede communicatie, snelle reactie bij vragen via app en telefoon en alle afspraken nagekomen. Ook de bezorgdienst was heel vriendelijk en kwam op afgesproken tijd. De naam TOPfatbikes is echt dik... Leggi di più
In Winschoten werden we geholpen door twee enthousiaste jongens. Goede uitleg, instructies gekregen mbt fietsen. De combi deal was een mooie meevaller. Helaas was een onderdeel er niet waardoor we ve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Die beiden Mitarbeiter in der Halle waren sehr nett. Das Fahrrad wurde in kürzester Zeit zusammengebaut und die gekauften zusätzlichen Teile wurden flott angebaut. Kartenzahlung oder paypal Zahlung wa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Topfatbikes vind je alles voor jouw rit! 🚲 Van fatbikes en e-bikes tot longtails, vouwfietsen, accessoires en onderdelen. We staan voor goede kwaliteit, betrouwbare service en tevreden klanten. 💙
J.P. Riedelstraat 9L, 9672DA, Winschoten, Paesi Bassi
- +31616242024
- info@topfatbikes.nl
- topfatbikes.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Mijn zus reed nog geen paar dagen toen…
Mijn zus reed nog geen paar dagen toen het voorwiel ineens begon te slingeren en loskwam in een bocht. Ze viel hard en heeft nu een gebroken pols en flinke schaafwonden. Wat mij nog het meest boos maakt is dat niemand haar serieus nam toen ze eerder al aangaf dat er iets niet klopte.

Risposta di Topfatbikes.nl
Goede service!
Recentelijk een ongeluk gehad met mijn fiets en een auto, heb de fiets naar Topfatbikes gebracht. Toen ik de fiets weer ophaalde was hij weer zoals van ouds, wat ik niet gedacht had.
Fijne sfeer, goede service.
Dikke 5/5!
Het zijn toppers !
Het zijn toppers ze staan je vriendelijk te woord en denken goed met je mee reageren snel op whatsapp of telefonisch de fatbike van onze dochter was gestolen topfatbikes heeft dit genoteerd en hield een oogje in het zeil zo kreeg ik deze week telefoontje dat een andere klant een fatbike zag staan en deze al 2 weken op een rare plek dennis van topfatbike ging na de locatie en kon door middel van onze sleutel code bevestigen dat dit onze fatbike was. We zijn heel dankbaar dat ze onze gegevens in hun systeem hebben gezet ze verkopen niet alleen goeie fatbikes ze helpen ook goed mee door direct actie te ondernemen.
Ze hebben 2 fatbikes extra in onderhoud straks . Dikke duim voor jullie heren en ga zo door ! Groetjes een heel blij gezin
Super ervaring
Super ervaring, fiets gekocht en later een beurtje aan laten doen, kregen dit gewoon cadeau! Wat een service.
Klasse mannen
Het is een topwinkel en supper aardig…
Het is een topwinkel en supper aardig personeel.goede uitleg voorons geen anderen fatbike winkel.
Mij fatbike was super snel binnen
Mij fatbike was super snel binnen
En een top service
revceived bike 6 months ago
revceived bike 6 months ago, with broken battery. Still waiting for replacement and company repeatedly tells me its coming in 2 weeks. They do not update on the battery but I need to ask them constantly updates on it. There is no refund or discount given on this product and still expect full payment. Really upset with this company, do not recoment

Risposta di Topfatbikes.nl
Perfecte plek voor FatBike onderdelen
dit is mijn GO to plek voor fatbike onderdelen! ze hebben mij vriendelijk geholpen met mijn fatbike repareren, ze probeerde niet mij extra dingen te verkopen maar puur wat ik nodig had! super toffe gasten hier.
Zeer goede en snelle service!
Ik heb fatbike gekocht bij…tpfatbikes.nl
Ik heb fatbike gekocht bij topfatbikes.nl en ik ben daar best tevreden over. Mooie bike voor mijn lengte. Ben heel blij met deze fiets. Via watsapp helpen ze mij met onderdelen. Gewoon TOP!!!!
Ondertussen 2 fatbikes en 3 steps gekocht, nette service! Echt een aanrader.
Ik overdrijf niet
Ik overdrijf niet, dit bedrijf is het enige bedrijf die mij heeft kunnen helpen bij een geblokkeerde fatbike ! Overal werd gezegd , koop maar nieuw display of vervang de motor.. maar Deniz gaf niet op en kwam met de oplossing! 10 sterren !
Vorige week een Fatebike bij hun…
Vorige week een Fatebike bij hun gekocht.
Dikke 5 sterren.
vriendelijk,
Goede servive.
Echt een aanrader.
Topservice heel snel geregeld en…
Topservice heel snel geregeld en serieus met hun zaak bezig ben erg blij met m'n v8 pro en kom zeker weer 1 halen
Prettig in de communicatie en leveren…
Prettig in de communicatie en leveren goede fatbike voor marktconforme prijs.
Correcte service
Afspraken worden nagekomen en nette service.. Ga voor deze mensen die zijn bereikbaar en lopen er niet voor weg zoals velen op het internet..
Prima keuze voor woon-werkverkeer
Prima keuze voor woon-werkverkeer. Handig in de stad en bespaart tijd.
Nu al voor de derde keer een Fatbike…
Nu al voor de derde keer een Fatbike hier gekocht als cadeau voor mijn zus haar zoontje. Heel erg goed ontvangen en uiteraard was hij er heel erg blij mee! Ik vind het leuk
Fatbike binnen 1 werkdag geleverd
Fatbike binnen 1 werkdag geleverd. Netjes in orde.