Goede communicatie, snelle reactie bij vragen via app en telefoon en alle afspraken nagekomen. Ook de bezorgdienst was heel vriendelijk en kwam op afgesproken tijd. De naam TOPfatbikes is echt dik... Leggi di più
In Winschoten werden we geholpen door twee enthousiaste jongens. Goede uitleg, instructies gekregen mbt fietsen. De combi deal was een mooie meevaller. Helaas was een onderdeel er niet waardoor we ve... Leggi di più
revceived bike 6 months ago, with broken battery. Still waiting for replacement and company repeatedly tells me its coming in 2 weeks. They do not update on the battery but I need to ask them constant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Topfatbikes vind je alles voor jouw rit! 🚲 Van fatbikes en e-bikes tot longtails, vouwfietsen, accessoires en onderdelen. We staan voor goede kwaliteit, betrouwbare service en tevreden klanten. 💙
J.P. Riedelstraat 9L, 9672DA, Winschoten, Paesi Bassi
- +31616242024
- info@topfatbikes.nl
- topfatbikes.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
super service 👍👍
Topservice!
De naam TOPfatbikes is echt dik verdiend; Top service!
Deze zaak doet eer aan zijn naam…
Deze zaak doet eer aan zijn naam Top(bike)echt een top service!!! Uitstekende communicatie !!!
Snelle reactie!!!!
Snelle Service!!!
Al met al TOP.
Good company good service
Super
Mijn fatbike rijd goed en topfatbike help jou ook mee als er wat mis is met jou fatbike super zij ze
Topfatbikes
Verzekeringspapieren niet goed ingevuld door topfatbikes, dus heb ik zelf de verzekering maatschappij gemaild om de juiste gegevens door te geven en moest topfatbikes appen omdat ze de telefoon niet opnemen dus maar geappt over levering extra's dat ging dus chaotisch en niet snel maar de spullen uiteindelijk wel geleverd gekregen.

Risposta di Topfatbikes.nl
door te doen wat ze beloven de fiets…
door te doen wat ze beloven de fiets zou eerst dinsdag worden geleverd dat is niet gebeurd daarna weer gevraagd waneer dan wel dat zou nu donderdag gebeuren dag vrij genomen de hele dag gewacht geen fiets geleverd heb de fiets nu geanuleerd ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf.

Alles perfekt
Alles perfekt.
Verkäufer hat gut beraten.
Mit meinem Engwe Fatbike bin ich sehr zufrieden.
Leuk bedrijf
leuk bedrijf. De fatbike was stuk, en ook weer snel gerepareerd. De kosten waren heel schappelijk. Dus blij mee.
Ben zeer blij met fiets hij doet wat er gezegt wordt
Zeer tevreden met de fiets wat er gezegd wordt klopt 100 procent
Jullie zitten ons voor de gek te houden…
Jullie zitten ons voor de gek te houden ik bel met iemand en diegene zegt dst mijn bestelleing vandaag geleverd wordt maar dan gebeurt er niks ik wacht al bijna 3 weken niks gehoord echt en als je ze dan appt van hoelang nog zeggen ze binnen 1-3 werkdagen maar er klopt geen moer van de service was echt slecht en op dit moment heb ik me fiets nog steeds niet kom hier niet!!!!

Keine Kartenzahlung aber nette Mitarbeiter
Die beiden Mitarbeiter in der Halle waren sehr nett. Das Fahrrad wurde in kürzester Zeit zusammengebaut und die gekauften zusätzlichen Teile wurden flott angebaut. Kartenzahlung oder paypal Zahlung waren derzeit nicht möglich. Das Problem wurde aber gelöst und das Fahrrad per Banküberweisung bezahlt.
Bueno es lento y no te envían todo me…
es lento y no te envían todo me faltaron los tornillos para poder montarlo y la red elástica que trae desapareció solo recién los hierros pero sin nada para montar
Goede service ,vriendelijk en zeer goed…
Goede service ,vriendelijk en zeer goed geholpen
Vriendelijk en goed geholpen
We zijn vriendelijk ontvangen en zijn prima geholpen. Alle vragen werden beantwoord.
Dit is echt een mooi en goed bedrijf
Dit is echt een mooi en goed bedrijf. Alles wordt op tijd geleverd. Communiceren zeer prettig via de app. Ze komen hun afspraken na. En zelf bij een foutje staan ze open voor alles.
Top bedrijf