Anton fra kundeservice var hurtig, imødekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forløbet, så alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret på et nyt tidspunkt på deres regning,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
TomorrowsDesign var meget konstruktive og løsningsorienteret, da der var sket en fejl med min bestilte vare. Meget fin service og forståelse for min udfordring.
L'azienda ha risposto
Varen var perfekt og godt emballeret. Efterfølgende levering blev håndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbæring af det skab jeg købte. Husk at du også skal booke opbær... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Tomorrow Design i forbindelse med mit køb Nordal Erie spisebord. Servicen var imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem, og leveringen var både hurtig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spændende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi håndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bæredygtighed og æstetik fra øverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgående for hele vores univers. Vi tror på, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgørende betydning, og derfor er vores mål at tilbyde en enestående service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via mail, chat og ringer dig også gerne op, hvis du har de mindste spørgsmål! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!
Ingrid Marievej 85, 2500, Valby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg er målløs.
Kunne man give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det uden at blinke!
Kundeservice hos TomorrowsDesign er på et helt andet niveau end hvad jeg har oplevet før.
Vi fandt drømmesofaen, men alle forhandlere vi fandt, havde den ikke i showroom, så vi kunne prøve den. TomorrowsDesign kontaktede producenten for os, og aftalte vi kunne køre derop og se den, og ovenikøbet holdte producenten længere åbent, blot for at vi kunne komme og se og prøve sofaen atter igen. Ydermere, da vi bestilte, fik vi en del rabat, da sofaen var på tilbud hos anden forhandler- inkl. levering til kantsten.
Jeg er helt lamslået over hele processen- og skylder kæmpe tak til Anton, kundeservicemedarbejder, for at vi kan sidde i vores fantastiske nye sofa og skrive den her andmeldelse. En sand fornøjelse uden lige!

Risposta di TomorrowsDesign
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så ville jeg!
Alle burde have en kundeservice som TomorrowsDesign.
Vi fandt drømmesofaen, men alle forhandlere vi fandt, havde den ikke i showroom, så vi kunne prøve den. TomorrowsDesign kontaktede producenten for os, og aftalte vi kunne køre derop og se den. Ydermere, da vi bestilte, fik vi en del rabat, da sofaen var på tilbud hos anden forhandler- inkl. levering til kantsten.
Jeg er imponeret over hele processen- og skylder kæmpe tak til Anton, kundeservicemedarbejder, for at jeg kan sidde i vores fantastiske nye sofa og skrive den her andmeldelse.

Risposta di TomorrowsDesign
Meget hurtig levering, fin besked på mail om hvornår varen ville blive leveret. Sødeste kort og returlabel medfølgende i pakken.
5 gode stjerner fra en glad kunde.

Risposta di TomorrowsDesign
Jeg bestilte en plaid som gave til et familiemedlem, men fandt så ud af, at en anden i familien også havde købt en plaid til fødselaren. Jeg anvendte derfor TomorrowsDesigns mailformular til at bede om, at ordren blev annulleret. Jeg fik dog ikke en bekræftelse på, at min henvendelse var modtaget, og jeg havde heller ikke modtaget en ordrebekræftelse på plaiden. Derfor skrev jeg en almindelig mail til Tomorrows Design, og her fik jeg lynhurtig hjælp. Min ordre blev annulleret med det samme, og jeg fik endda en rabatkode med 10 % som kompensation for fejlen mht. ordrebekræftelsen. Det er supergod stil, og selvom jeg måtte annullere ordren, står jeg tilbage med en virkelig god oplevelse og indtrykket af en meget ordentlig og professionel måde at drive forretning og yde service på.

Risposta di TomorrowsDesign
Fedt udvalg. Købte fire stole og nogle puder. Tro mod billedet og leveret til tiden.

Risposta di TomorrowsDesign
Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse, det var dejlig nemt at finde det ønskede produkt og let at bestille.

Risposta di TomorrowsDesign
Virker nu meget professionelle, selvom de er rimelig nyopstartet. Der er nogle fede udvalg, og det er en dejlig overskuelig hjemmeside :-)

Risposta di TomorrowsDesign
Flot og overskuelig hjemmeside med en lang række fede produkter - her vender jeg tilbage til!

Risposta di TomorrowsDesign
Mange lækre ting, hurtig levering. Vender helt sikkert tilbage.

Risposta di TomorrowsDesign
Dejlig og overskuelig hjemmeside med en masse fede varer ☺️

Risposta di TomorrowsDesign
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.