Scopri cosa dicono le persone
Nemt at bestille på hjemmesiden. Der gik dog nogle dage før en ordrebekræftelse blev modtaget og jeg måtte ringe for høre om status. Ordren blev modtaget af fragtmanden ca. en uge efter bestillingen.... Leggi di più
Meget fin service Handlede på nettet og hentede selv mine varer på lageret Meget fin info på mail og super service mindede folk på lageret - smilende og hjælpsomme Stor anbefaling
Dettagli dell'azienda
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di mobili
- Vivaio e articoli per il giardino
- Negozio di mobili grezzi
Scritti dall'azienda
Havemøbelland og teakhavemøbler.dk er den første og største forretning med speciale i havemøbler. Vi lever og ånder for havemøbler og arbejder året rundt for at sælge de bedste havemøbler til de skarpeste priser. Vi importerer selv alle havemøbler og kan derfor 100% stå inde for kvaliteten.
Velkommen til Havemøbelland med butikker i Ballerup, Helsinge og Helsingør
Scritti dall'azienda

- Godkendt af e-mærket
- Havemøbelland.dk er en e-mærket certificeret hjemmeside. Det er din sikkerhed for en god handel.
- Størst og bedst!
- Havemøbelland er en seriøs hjemmeside og 3 store forretninger i Ballerup, Helsingør og Helsinge. Vi har Danmarks største udvalg i havemøbler og Danmarks bedste betjening!
Informazioni di contatto
Fredgårdsvej 2. 3200 Helsinge............. Fabriksvej 12A. 3000 Helsingør........... Tempovej 31. 2750 Ballerup, 3000, Helsingør, Danimarca
- 8877 8288
- info@havemoebelland.dk
- havemoebelland.dk
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Service i verdensklasse fra Michael Christensen
Vi havde fundet nogle "New Youker" vitriner på nettet, men handler aldrig rigtig på nettet - så turen gik til Helsingør.
Michael var der med det samme "kan jeg hjælpe jer?" og ved indgangen havde de også hilst og sagt hej. Dejligt at føle sig velkommen med det samme :-)
Vi gik i underetagen - der var der UFATTELIG mange vitrineskabe, vildt udvalg.
Michael tilbød sig diskredt to gange og det endte med at vi hentede ham da vi var klar til at handle.
Vi købte to vitriner og hentede dem med det samme i Mårum. De er pakket ud og på plads - klar til i morgen hvor vi flytter.
En kæmpe god oplevelse og alt kunne lade sig gøre - butikken er vild, den er et besøg værd :-)
De får fem stjerner for den gode service og selv om lageret ikke fulgte op med samme service, så var den så god i Helsingør, at vi bliver på de fem stjener.
Rigtig god service og fine varer til prisen
Købte en solseng og hynde og de blev super hurtigt leveret af Palles fragt, der som altid er glade og høflige.
Desværre var der slået et hul i papkassen og da vi fik pakket ud og var gået i gang med at samle fandt vi ud af at et hjørne var slået af.
Orkede simpelthen ikke at skille ad og sende retur, og fik en fin aftale om afslag og også det blev behandlet høfligt!
Har handlet her i mere end 25 år og købt så mange havemøbler at jeg har tabt overblik over antallet og har ALTID været tilfreds, både med pris og service og kvalitet! (Kerneteak - super møbler)
Meget fin service
Meget fin service
Handlede på nettet og hentede selv mine varer på lageret
Stor anbefaling
God hurtig service
Super kvalitet
Fantastisk service og de flotteste…
Fantastisk service og de flotteste havemøbler. Lavede reklamation samme dag jeg modtog møblerne pga af små skader. Om aftenen hørte jeg fra Møbelland og dagen efter havde vi i fællesskab fundet en løsning. Tak for god behandling.
Fin opfølgning og levering af min ordre.
Kvalitet og punktlighed var fin.
God service og nem levering
Havebænken er super flot og var meget let at samle. Rigtig god service at jeg kunne købe den i vinters med levering på ønsket dato lige før påske.
Klage vedrørende defekt parasol
Klage vedrørende defekt parasol – konstruktionsfejl (kærveffekt)
Reklamation på en Sanne markedsparasolparasol, som er gået i stykker efter blot 3 måneders almindelig brug.
Skaden opstod, da jeg rejste parasollen, hvor en skråstiver knækkede uden nogen form for unormal belastning. Der er således tale om svigt under helt almindelig anvendelse.
Bruddet er opstået i forbindelse med et forboret hul i træet. Der er tale om en klassisk kærveffekt, hvor hullet fungerer som spændingskoncentration og dermed svækker materialet væsentligt.
Bruddet er karakteriseret ved:
Et rent og lige brudforløb
Brud langs træets åreretning (fiberretning)
Dette stemmer overens med kendt materialeadfærd, hvor træ er væsentligt svagere langs fibrene, og hvor selv mindre svækkelser – som et hul – kan fungere som startpunkt for revnedannelse. Revnen har herefter forplantet sig langs fibrene, hvilket har medført det pludselige brud.
Det skal fremhæves, at jeg har købt to identiske parasoller. Begge parasoller er gået i stykker med samme type brud og på samme måde. Den første parasol valgte jeg ikke at reklamere over og har desværre bortskaffet. Da samme fejl nu er opstået på den anden parasol, vurderer jeg, at der er tale om en urimelig systematisk fejl ved produktet, hvorfor jeg har valgt at gå videre med sagen.
Jeg har rettet henvendelse til forhandleren med en reklamation, men denne er blevet afvist, idet forhandleren ikke anerkender, at der er tale om en fejl/mangel.
På denne baggrund vurderer jeg, at produktet lider af en væsentlig svaghed i konstruktionen, som gør det uegnet til almindelig brug, og at der derfor er tale om en mangel i købelovens forstand.
Sagen er sendt ind til forbrugerklagenævnet

Risposta di Havemøbelland.dk
Super service og kunden, i centrum
Vi købte et 95109 Gilleleje sofasæt den 19. februar 2026, og efter nogle uger i skuret – mens vi ventede på bedre vejr – fik vi endelig pakket det ud. Førstehåndsindtrykket var helt som forventet: et virkelig flot og indbydende sæt.
Da vi gik i gang med den lette montering (kun rygstøtterne skulle skrues på), opdagede vi desværre en længere revne i komposittræet på bagkanten af et hjørnestykke. Selvfølgelig en ærgerlig oplevelse.
Heldigvis har vi tidligere handlet hos Havemøbelland.dk Ballerup, hvor vi også oplevede en reklamation, der blev håndteret hurtigt og problemfrit – og denne gang var ingen undtagelse.
Vi anmeldte fejlen via deres online side og vedhæftede dokumenterende fotos. Kort tid efter blev vi kontaktet af Havemøbelland.dk Helsinge, som tog sagen videre. De fandt hurtigt en løsning og lokaliserede et nyt hjørnestykke i Ballerup.
Allerede lige efter påske kom en fragtmand med det nye hjørnestykke, som endda var samlet fra showroomet. Det gamle blev taget med retur uden besvær.
Endnu engang må vi bare sige: super god og effektiv service.
Er det det, man kan forvente? Måske. Men erfaringen viser, at selv i langt dyrere butikker kan man komme ud i lange og frustrerende forløb – det var bestemt ikke tilfældet her.
Hos Havemøbelland.dk spiller det bare.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse – vores varmeste anbefaling herfra.
Madsen, Køge
Sublim kunderservice
Formidabel service fra Jesper. Købte nogle fyrfadslys med elektrisk tænding, de virkede ikke helt efter hensigten. Ingen problemer sagde Jesper og sendte et nyt sæt uden beregning. Opfølgning efter lidt tid - spurgte om de virkede efter hensigten, hvilket de gjorde. Har handlet før med dem og gør det igen - altid super fin service!
Dårlig indpakning af vare.
Dårlig indpakning af vare.
Samtlige hynders indpakning ( plastikposer ) var defekte flere steder.
De var blot samlet med gaffatape på midten . De defekte poser var tydelig for enhver.
Meget fin kvalitet
Billigt, sikkert og nemt!
Jeg bestilte to hynder som var meget dyrere før. Et Godt tilbud!
Og jeg kunne følge fragten. Den tog så lidt længere tid pga. påsken. Det giver mening!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.