Vi købte hylder med LED-lys og fik lavet dem præcis på de mål, vi skulle bruge - virkelig fin service. Vær opmærksom på at lyset fra LED-striben er meget hvidt. Vi havde sat pris på noget, der var væs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Vi nyder at se på vores smukke borde hver eneste dag! Toka leverer ikke bare et bord. Det er hele "pakken" med rådgivning, materialevalg, oliering osv., som gør det til en oplevelse, man glædes over n... Leggi di più
Kvalitets akustikhylde med alle skruer inkluderet, nemt at hænge op. Hurtig levering - hurtigere end lovet. Kan kun anbefales.
Vi købte to svæve hylder i egetræ. Desværre kom der efter kort tid en gennemgående revne i den ene hylde. Træ vil altid udvide sig i mindre eller større grad. Desværre lidt for meget i dette tilfæ... Leggi di più
Toka Design i Lemvig fremstiller egetræsmøbler i høj kvalitet. Her finder du dansk design, til den kvalitetskendte forbruger. Design dit møbel her
Tvedvej 45, 7620, Lemvig, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Super høflig og imødekommen.
Vi fortalte om et problem vi havde og Niels kom med en suveræn løsning.
Vi har fået et plankebord hjem som var super simpel at samle og står så flot til vores stue.
- Niels var bekymret for vores valg af hvid pigmenteret olie i et lille lag, da man mister lidt af slidstyrken.
Dog har vi ingen problemer, vi har hverken bordskåner eller andet. Intet at se på bordet.
- kun en blomst der væltede efterlod nogle trælse røde pletter.
Et opkald til Toka og de hjalp os med hvordan vi kunne prøve at fjerne de farvede pletter.
Idag kan man ikke se det, kun ane en meget lille lysning hvis man står det rette sted og ved hvor det er.
Super god service, kan klart anbefale 👍🏼
Vi har købt et spisebord til 18.000 kr., som vi på flere forskellige punkter ikke var tilfreds med. Bl.a. var malerarbejdet (hvidolieret) virkelig dårligt; malingen sad i klumper og manglede andre steder og benene var en anden farve end bordpladen. Vi påpegede dette, hvor vi blev mødt af arrogance og en reprimande om, at de gennemgår alle deres borde inden afsendelse. Vi insisterede dog alligevel længe og fik dem til sidst til at kigge på vores billeder. Her beklagede de så. Der var sket en fejl. Det blev til et afslag på 1.000 kr., hvilket jeg slet ikke synes er i orden. De tilbød så også at komme og slibe og lave det færdigt, men det er ikke så attraktivt at ligge egen stue til et tømrerarbejde, så vi måtte nøjes med de 1.000 kr. i afslag.
Desuden var kommunikationen i processen virkelig mangelfuld.
Og så vil jeg også lige gøre opmærksom på, at den måde hvorpå tillægspladerne skal monteres er meget LIDT elegant og æstetisk. Der er brugt stålbeslag, hvilket virkelig ikke er pænt og desuden er det meget uegnet i hjem med børn, da de er skarpe. Det kunne have været meget finere med træ, som ses flere andre steder.
Opdatering: Det passer simpelthen ikke, hvad I skriver. Denne anmeldelse havde aldrig fundet sted, hvis I havde tilbudt at tage bordet retur, for det var vores største ønske! Vi spurgte adskillelige gange om vi kunne refundere bordet og det afslog I gang på gang!
Og ja, vi tog imod tilbudet om 1.000 kr., da valgt stod mellem dét eller at I kom og udbedrede. Det synes vi var den “bedste” løsning, da vi ikke ville ikke have lavet bordet i vores stue og det kunne ikke komme udenfor med mindre vi skiller det fuldstændig ad igen.
Og den sene opdatering skyldes at den åbenbart ikke gik igennem tidligere.

Risposta di Toka Design
Bestilt svævehylder med ordrebekræftelse 6/11.
Skal levereres med GLS til pakkeshop.
Der kommer ingen information om forventet leveringsdato, og ingen information om at varen er sendt. Beløbet er trukket d. 17/11.
Varen er stadig ikke modtaget, og jeg har stadig ikke modtaget nogen information om at varen er sendt. De fleste firmaer sender faktura og besked når varen er sendt. Har rykket via mail d. 23/11, men ikke fået svar.
Har senere rykket telefonisk. Fik en forklaring om at GLS havde overset den, men den skulle nok blive afhentet af GLS d.26/11 og kunne forventes leveret d.29-30/11. Intet er sket siden ...
JO, SÅ FIK JEG FÅ TIMER EFTER MIN NYE MAIL PROMTE OG POSTIVT SVAR:
Man beklager rod med GLS afhentning. Nu er varen hentet af GLS og jeg har fået track-and-trace oplysninger, og jeg fik tilbudt betydelig prisreduktion, som jeg har sagt ja tak til. Så hæver antallet at stjerner.
Nu mangler jeg bare at bedømme selve varen, så kan det være der kommer flere stjerner.
Jeg har modtaget et rundt plankebord i brun olie med tre tillægsplader og et specialdesignet sofabord i samme materialer. Igennem hele processen har Jakob været ekstremt servicemindet og hjulpet med at svare på alle mine (mange) spørgsmål.
Jeg startede med at modtage farveprøver på træ. Prøverne kom efter kort tid, og var super anvendelige. Jeg tog derefter kontakt til Jakob for at høre, om han kunne specialdesigne et sofabord i nogle mål, jeg selv havde bestemt. Ingen problemer i det, og kontakten har altid været super til Jakob.
Jeg har nu modtaget bordene, og de er vanvittigt flotte. Flot håndarbejde, flot olie, gode materialer, alt spiller bare. 5 store stjerner og en klar anbefaling herfra!
Eneste minus var, at fragtmanden ikke ringede inden levering, som ellers var aftalt, og da vi spurgte ind til dette, fortalte fragtmanden, at han kun ringer 30 minutter inden levering, "hvis han har tid til det" – men det kan Toka Design ikke gøre noget ved overhovedet :-)
God service. Jeg er en tilfreds kunde og kan varm anbefale til at handle ind hos dem 😊
Rigtig lækre produkter, hjemmesiden er rigtig god når man skal designe sine ting. Vi designede svævehylder og det var rigtig nemt. Varerne kom indenfor et en uge, hvilket er rigtig fint i betragtning af at det er håndlavede produkter
Rigtig flot design og god service.
Har anbefalet jer til andre.😋
Så fin en hylde vi nu har
Skøn kvalitet og let at hænge op
Fuld ud tilfreds
Fantastisk flot træ, god service fin indpakket, og hurtig levering. Hylderne er hængt op. Vi er bare så glade, tusind tak.
Er mega glad for min hylde, hurtig betjening ,aflot forarbejdning
Flot design, godt håndværk og hurtig levering ... en super oplevelse og vi er glade for resultatet!
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.