Prachtig reisboek door Tioga samengesteld en hele goede website. Altijd snel en makkelijk bereikbaar (ook in het weekend). Vriendelijk. Door fout bij boeking door veerdienst problemen om aan boord te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tioga Tours is een uitstekende partij om je reis naar, in ons geval, Canada te laten organiseren. In de aanloop naar onze reis veelvuldig contact gehad via de mail. Deze werden zeer snel beantwoord, a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zelf mijn reis uitgestippeld langs Californië en West Amerika. Mijn planning aan diverse reisorganisaties gegeven en uiteindelijk bij TIOGAZ geboekt omdat zij snel reageerden en een mooi bod hadden.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tioga Tours is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada. We kunnen al je reisfantasieën waarmaken, of je nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip. Het is jouw reis, dus we zorgen dat deze helemaal op jouw wensen is afgestemd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.
Marconistraat 15, 8013 PK, Zwolle, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Zeer tevreden, hoe tioga tours onze reis naar VS heeft geregeld. Ze reageren heel snel op mails, zijn goed bereikbaar en alles was top geregeld. Goede hotels met i.h.a. goede ligging geboekt voor ons.
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en hebben verstand van zaken.
Enkele weken voor vertrek krijg je een routeboekje met voor iedere dag een beschrijving van de de bestemming en tips ver onderweg.
Hele fijne website om dingen ook zelf te kunnen uitstippelen/uitzoeken.
Fijn om alles met vertrouwen uit handen te kunnen geven.

Risposta di Tioga Tours
We zijn net terug van een zeer geslaagde camperreis naar West Amerika.
De vlucht, camper en enkele hotelovernachtingen hebben we in oktober '23 bij Tioga geboekt. De campings hebben we zelf geboekt maar dat kan Tioga ook hoor. Super goede service vanuit Tioga.
We kregen altijd snel antwoord op onze vragen. Ook zijn we bij hun op kantoor geweest en super geholpen.
Wij hebben de routesuggesties van de website gebruikt om onze trip in grote lijnen te plannen. Daarna de campingplanner gebruikt om de reis precies samen te stellen. Hele handige tool! Ook waren wij erg blij met de persoonlijke reisgids. Dit was leuk om aan iedereen te laten zien om een beeld te krijgen wat we allemaal zouden doen. Ook hebben we deze onderweg gebruikt.
We hebben een fantastische droomreis gemaakt!
Enorm bedankt Tioga!

Risposta di Tioga Tours
Fijne organisatie. We zaten in Canada met de branden in Jasper en kregen direct antwoord en e-mails. Verder werd er fijn meegedacht.

Risposta di Tioga Tours
Via Tioga een rondreis geboekt in Florida.
Eerst op hun site zelf een opzetje kunnen maken en daarna heeft Tioga een mooie uitgebalanceerde reis in elkaar gezet. Alles klopte. Bij het maken van de reis werd goed geluisterd naar onze wensen. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Het reisboek is een mooie toevoeging aan de reis en is leuk om te bewaren.

Risposta di Tioga Tours
Onze reis naar west-canada geboekt via tioga tours, aangezien onze ervaring met Tioga van 5 jaar geleden ook goed was.
Ook dit keer zeer behulpzame medewerkers, snelle reactie op e-mails, goed adviezen en prachtig reisboek van onze tocht, met veel tips.
Goede en snelle financiële afhandeling van geannuleerde activiteit. Adequate en zorgzame berichtgeving mbt evacuatie.

Risposta di Tioga Tours
We hebben een mooie goed geregelde reis gehad. Voorafgaand nog wat wijzigingen door kunnen voeren zonder probleem en op iedere vraag, hoe onbenullig ook, werd vriendelijk een antwoord gegeven. De aanloop is strak geregeld met tips, checklist etc. Het reisboek is supercompleet en een mooie om te bewaren. Erg tevreden

Risposta di Tioga Tours
Prettige organisatie die alles goed voor ons had geregeld. Ze reageren snel op mailtjes, ook tijdens de reis zelf. Wij vonden het prettig dat zij alles voor ons hadden gereserveerd zodat we op de reis zelf geen kopzorgen hadden.

Risposta di Tioga Tours
Onze ervaring is erg positief. Goede adviezen en hulp bij bedenken en regelen van de reis. Altijd hele snelle reactie op vragen en goede interne overdracht tussen medewerkers waardoor het niet uitmaakt wie je helpt. Wij houden ervan om zelf ook veel uit te zoeken en regelen en de ondersteuning van Tioga was daarbij erg behulpzaam.

Risposta di Tioga Tours
We zijn net terug van een zeer geslaagde camperreis naar Noordwest Amerika (van Seattle naar San Francisco). De reis hebben we al lang van tevoren geboekt. Eerst de camper en daarna de vlucht Destijds goede service vanuit Tioga. We kregen snelle en concrete antwoorden op onze vragen via de mail.
Wij hebben de routesuggesties van de website gebruikt om onze trip in grote lijnen te plannen. Daarna de campingplanner gebruikt om de reis preciezer samen te stellen. Hele handige tool! Ook waren wij erg blij met de persoonlijke reisgids. Dit was leuk om aan familieleden te laten zien en voor de kinderen om een beeld te krijgen wat we allemaal zouden doen. Ook onderweg gebruik gemaakt van de info uit de reisgids.

Risposta di Tioga Tours
Prachtige rondreis West USA gehad welke wij bij Tioga Tours hadden geboekt. De hele voorbereiding is mede door Tioga, die vluchten, hotels en enkele excursies hadden geboekt goed gegaan. Goede tips, prima service en alles op tijd. ZIjn ook zeer flexibel als je iets wilt aanpassen in je reis. Mede dankzij Tioga Tours hebben wij herinneringen gemaakt!

Risposta di Tioga Tours
Wij hebben een prachtige camperreis gemaakt door NoordWest Amerike en West Canada, die we hebben samengesteld ondersteund door Tioga.
Goede reisorganisatie met kundige reisadviseurs die je bijstaan door het hele traject van voorbereidin. Je wordt tijdig gewezen op zaken die je moet regelen en geven prima adviezen. Je krijgt een mooie resigids mee van je eigen reis met tips voor onderweg.
Vragen worden snel en adequaat beantwoord, zowel vooraf als onderweg.
Aanbevelingswaardig!

Risposta di Tioga Tours
Uitermate tevreden! Wij maakten de reis west USA met kids. De hotels, altijd met parking wat niet zo evident is waren prijs kwaliteit in orde. Altijd op zeer goede locaties. De dienstverlening is ook top, je stuurt een mail en binnen de paar uur heb je een vriendelijk antwoord terug. Wij kunnen Tioga tours alleen maar aanraden en wij gaan zeker nog reizen met hen

Risposta di Tioga Tours
Een onvergetelijke reis gemaakt door Alaska mede dankzij Tioga!

Risposta di Tioga Tours
Wij hadden al jaren de wens om West Amerika te bezoeken en om ooit eens een camperreis te maken.
Tioga tours kon beide wensen tegelijk in vervulling laten gaan.
De open dag in Zwolle, met allemaal oud Tioga Tour reizigers die hun ervaringen deelden, was goed georganiseerd en gaf het vertrouwen dat het allemaal goed zou komen.
Met de prima werkende site was het gemakkelijk om onze eigen reis samen te stellen. Toen we daar klaar mee waren kregen we feedback op o.a.de haalbaarheid en betaalbaarheid van de ervaren medewerkers.
Vragen & mailtjes werden snel en efficiënt beantwoord.
Toen de reis klaar stond kregen we een persoonlijke reisgids met allerlei tips & adviezen over wat en waar er op de route iets te doen is.
Wij hebben een prima vakantie gehad.

Risposta di Tioga Tours
We hebben een hele mooie vakantie gehad.
Tioga Tours heeft onze wensen goed uitgevoerd en alles naar wens geboekt!

Risposta di Tioga Tours
We hebben een Roadtrip langs de oostkust van Amerika gemaakt en samen met Tioga heb ik deze trip uitgestippeld. De medewerker heeft goed geluisterd naar onze wensen en had leuke afwisselende hotels uitgezocht. Alles stond helder op papier en het persoonlijke reisboek met allerlei interessante en relevante informatie was uitermate handig.
Vrijwel alles verliep soepel op 2 incheck momenten na. Maar toen was de hulp die ze boden snel en accuraat.
Een echte aanrader

Risposta di Tioga Tours
Rondreis camper West Canada en cruise Alaska.
Tioga heeft voor ons de vluchten, camperhuur, hotelovernachtingen en cruise geboekt. Met de toegestuurde vouchers konden wij probleemloos inchecken. Goede en snelle hulp/advies bij het kiezen van de rondreis gehad, ook bij losse vragen tot aan de vakantie uitstekend geholpen. Tips en waarschuwingen voor aanvragen visa, boeken campings etc waren prima en ruim op tijd. Alle documenten waren goed verzorgd ende persoonlijke reisgids is een fijn informatief boekje. Uitstekend verzorgd! Voor een eventuele volgende reis zullen we zeker weer bij Tioga gaan kijken.

Risposta di Tioga Tours
We hadden alleen de vlucht, camper en 1e nacht hotel geboekt voor west Canada/noord-west USA bij Tioga. Goede en snelle hulp/advies bij het kiezen van de rondreis gehad, ook bij losse vragen tot aan de vakantie uitstekend geholpen. Tips en waarschuwingen voor aanvragen visa, boeken campings etc waren prima en ruim op tijd. Alle documenten waren goed verzorgd en last but not least ook het reis-campingboekje met overzichten en tips werd zeer gewaardeerd.
Uitstekend verzorgd!

Risposta di Tioga Tours
We hebben ontzettend genoten van onze vakantie in Amerika. We hebben niet hoeven nadenken over het regelen. Alles was perfect voor ons geregeld. Het contact vooraf verliep ook allemaal heel soepel. De tips over verlengen/verkorten van bepaalde verblijven waren erg welkom en waren inderdaad goed advies. De reisgids met de bezienswaardigheden in de omgeving en onderweg hebben we ook vaak gebruikt.
Al met al een heerlijk ontspannen vakantie gehad.

Risposta di Tioga Tours
Onze ervaring met Tioga Tours als organisator van onze reis is prima. Tijdens het voorgesprek en vervolgens na de eerste reisvoorstellen konden we onze wensen volledig vervuld zien en wijzigingen van onze kant werden direct aangepast.
Tijdens de reis hadden we overwegend goede hotels.
Bij een hotel waren we totaal ontevreden en hebben we zelf een ander onderkomen geboekt. Tijdens de reis heeft Tioga ons al ruimschoots hiervoor gecompenseerd. We vonden dat klasse.
Wel vonden we bij sommige hotels de Amenites Fee niet in verhouding staan tot wat er tegenover stond en misschien is het zinvol om hier meer aandacht aan te besteden en eventueel andere hotels te boeken.
Ook het parkeer beleid bij sommige hotel zou reden moeten zijn om een andere te boeken.

Risposta di Tioga Tours
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.