Dit is een goed product voor een concurrerende prijs. Bezorging was pas na een week, maar dat werd veroorzaakt door een fout adres in het formulier. Na contact is dit hersteld en werd de bestelling... Leggi di più
Ik heb een eerste bestelling voor ruim 130euro geplaatst, er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een snack van 5euro die ik erbij cadeau kreeg kwam netjes binnen, maar o... Leggi di più
Waardeloos. Je geeft de datum van levering aan tijdens het bestellen. Omdat het bevroren voer is moet je thuis zijn. Je moet zelfs een speciaal bedrag betalen voor de gekoelde bezorging. Hele dag zitt... Leggi di più
Goede producten, meestal goede service. Slecht inlichting als product vertraagd. Bij bestellen war productenop voorraad, bij levering msar helft gekregen. Geen info waarom. Contact met klantenservice... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
TIM's heeft een enorm assortiment aan producten van jouw huisdier(en). Wij geven graag deskundig advies, zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.
Rivium Quadrant 2, 2909LC, Capelle aan den IJssel , Paesi Bassi
- 085-0030008
- hi@tims.nl
- tims.nl
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Mooi huisje
Snel geleverd. Goed product. Het is een huisje, dat bedoeld was voor de hond. De kat is er erg blij mee 😉
Dit is de beste hondenlijn.
Dit is de beste hondenlijn.
10 jaar geleden kocht ik al een politiehondenlijn en had daar uren voor het met af geschuimd, het was de duurste lijn die ik ooit gekocht had maar is na 10 jaar nog steeds even mooi.
Nu wou ik een tweede lijn en liefst kwalitatief identiek.
Deze heb ik vrij snel gevonden bij Tim, het was een lijn van Trixie zeer mooi afgewerkt dubbel leder en perfecte stiksels, ze bestaan zelfs in 2 breedtes doch ik persoonlijk vind de 2.5 cm voor mijn handen het aangenaamst.
Intussen zijn we al enkele weken dagelijks aan het wandelen met onze twee schatten van honden en door de vele mogelijkheden maak ik nu gesplitste lijn die de honden veel vrijheid geven, maar perfect onder controle te houden zijn.
Niet goedkoop maar zijn geld meer dan waard een echt aanrader voor elke hondenliefhebber.
Eerst info gewonnen via de chat robot
Eerst info gewonnen via de chat robot. Deze gaf de juiste info over welke bodem bedekking ik moest kiezen voor ons konijn.
Goede prijs en kwaliteit!
Zeer snelle bezorging!
Gratis afgeleverd aan de deur. Ideaal.
Top bedrijf.
Prima ervaring.
Mijn bestelling was niet op voorraad. Netjes geïnformeerd hierover, paar dagen later was bestelling er (gedroogde pens).
Hele snelle service en zeer tevreden…
Hele snelle service en zeer tevreden met het voer! Kleine attentie erbij, dat doet het altijd goed.😊
TIM's is TOP
makkelijk bestellen en levering al de volgende dag. Netjes verpakt en compleet !
snelle levering
snelle levering. Echter de kwaliteit was niet wat ik er van verwacht had.
Prettige ervaring met Tim's huisdieren
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling, alles was netjes verpakt en een heel nette prijs.
Ik vond ook de mail en het invullen van de verjaardagen van onze 2 nijnen en ons hamstertje erg leuk, lief. Maakt het net even wat persoonlijker.
makkelijk te vinden dingen die je nodig…
makkelijk te vinden dingen die je nodig heb
Goede service en snelle levering van…
Goede service en snelle levering van bestelling.
Onze hond is heel erg blij met zijn…
Onze hond is heel erg blij met zijn grote bot
Snel betrouwbaar en accuraat
TIM's huisdieren gaf een leuke korting op het merk hondenvoer dat ik voor mijn honden koop. De bestelling ging vlotjes en de levertijd was snel en correct. Ik ben een heel tevreden klant.
Snel verzonden en leuk gamma van…
Snel verzonden en leuk gamma van producten
Super klantenservice
Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit werd super snel en goed opgelost. Hele vriendelijke klantenservice!!
Snel en goed
Snel geleverd voor een goede prijs.
Heb inmiddels een paar keer besteld en tot nu toe is de service goed.
Fijne service en snelle levering
Ga zo door Tim's
Duidelijke website met de producten waar ik naar op zoek ben voor mijn katten. Gemakkelijk besteld en heel snel geleverd. Top! ga zo door!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.