Valutata 5 stelle su 5

Dit is een goed product voor een concurrerende prijs. Bezorging was pas na een week, maar dat werd veroorzaakt door een fout adres in het formulier. Na contact is dit hersteld en werd de bestelling... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een eerste bestelling voor ruim 130euro geplaatst, er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een snack van 5euro die ik erbij cadeau kreeg kwam netjes binnen, maar o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos. Je geeft de datum van levering aan tijdens het bestellen. Omdat het bevroren voer is moet je thuis zijn. Je moet zelfs een speciaal bedrag betalen voor de gekoelde bezorging. Hele dag zitt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

TIM's heeft een enorm assortiment aan producten van jouw huisdier(en). Wij geven graag deskundig advies, zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.

2,6

1 stella

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne, goede en betrouwbare webshop

Heb een fantastisch goede eerste ervaring/kennismaking met deze website gehad. Moest een beetje met spoed, voedingssupplementen voor een van mijn honden kopen. En zo kwam ik op deze website terecht. Omdat niet alle reviews online top waren, heb ik even met het bedrijf gebeld. Wat echt een oprecht leuk gesprek opleverde, met een hele lieve en behulpzame medewerker. Dat gaf zoveel vertrouwen, dat ik mijn bestelling heb geplaatst. Die ik een dag later keurig netjes heb ontvangen. Dus ik ben kortom, dik tevreden! En kan iedereen deze website en dit bedrijf, echt van harte aanraden.

6 marzo 2025

De slechtste website ooit

De slechtste website ooit. Die Juliette van klantendienst is niet gepast voor deze job. Ze is alles behalve klantvriendlijk. Ze is een leugenaar en ze biedt geen oplossing maar stuurt altijd via email dezelfde antwoord omdat ze weet dat ze fout is en kan niets anders zeggen. Koop nooit iets via deze site. Laat ze niet jouw geld stelen!!!

2 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Nu gaan ze me zelfs heel laag vals…

Nu gaan ze me zelfs heel laag VALS beschuldigen van een door mij (nooit) gedane bedreiging? Ik zei langs te komen, jullie weten te vinden? Asjemenou dit gaat echt een brug te ver! Kunnen jullie die bedreiging van mij aub openbaren? Pertinente LEUGEN om jezelf in een slachtofferrol te plaatsen ipv de klant. Ik vroeg 'om mij dit keer wél op de hoogte te stellen van verzending/levering', daar dit eerder geheel uitbleef. Lijkt mij vrij normaal?

Reactie Tim's 3 dagen geleden:
De 7 januari datum was wat wij vanuit onze leverancier door hadden gekregen. Jij eiste hier garanties voor of 'wist ons wel te vinden en zou wel even langskomen, als wij dit niet waar maakten'. Die garantie kunnen wij natuurlijk niet geven en dreigementen doen wij het ook niet zo goed op.

6 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service en snelle levering

Bij Tim's had ik een kattenbak besteld en deze werd echt heel snel geleverd. Toen ik hem had uitgepakt zag ik dat een onderdeel miste en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een paar dagen kreeg ik, ondanks dat nieuwjaarsdag ertussen zat, al een hele nette mail en is het onderdeel opgestuurd. En ook het onderdeel heb ik echt heel snel ontvangen.

2 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Aangebroken verpakking ontvangen die ik aanbied retour te zenden, reactie: ik krijg geen nieuwe

Als een verpakking geheel geopend arriveert – de brokken lagen verspreid in de verzenddoos – verwacht ik deze retour te kunnen zenden en een nieuwe te ontvangen. Tims reactie na ontvangst van een foto (de volledige reactie onderaan gekopieerd voor transparantie): We weten dat de verpakking niet lang open is geweest en de inhoud dus nog helemaal vers is! Om deze reden kunnen we helaas geen nieuw product toesturen.

Pardon? Ik geef mijn hond geen voeding uit een geopende verpakking. Ik zou zelf ook niets eten uit een reeds geopende verpakking. Daarnaast verwacht ik te ontvangen wat ik heb besteld. Een nieuwe (gesloten) verpakking met voeding. En dat "mag" ik ook verwachten conform het consumentenrecht. Wat ze bij Tims absoluut niet lijken te begrijpen is dat het (mij) niet om geld gaat, maar om het welzijn van mijn hond. Kortom, dit is niet de "dieren"winkel waar ik in de toekomst nog iets bij zal bestellen.

-----------------------------
Goedemiddag Nathalie, Bedankt voor je bericht, en wat vervelend om te zien dat een deel van je bestelling zo is aangekomen bij je! Mijn excuses hiervoor. Is de inhoud nog wel goed aangekomen? Dit moet inderdaad haast wel zijn gebeurd tijdens het inpakken of uitpakken. Daardoor weten we wel dat de verpakking niet lang open is geweest en de inhoud dus nog helemaal vers is! Om deze reden kunnen we helaas geen nieuw product toesturen. We willen echter wel graag een korting aanbieden op dit product als compensatie. Hopelijk helpt dit om de situatie enigszins goed te maken. Laat het ons weten als je hiermee akkoord gaat of als je nog andere vragen hebt! Met vriendelijke groet, Juliette TIM's huisdieren

----- In reactie op de reactie van Tim's. Verspilling is inderdaad absoluut niet wenselijk, erg jammer dus dat er niet voldoende aandacht aan het inpakken is besteed. "Wie" het weggooit doet er in dit geval niet toe, het had voorkomen kunnen worden. Daarnaast heeft Juliet nog gereageerd, en mijn wens om een nieuwe verpakking te ontvangen en de open verpakking naar jullie retour te sturen (dan hadden jullie wellicht de verspilling kunnen voorkomen) totaal genegeerd. Ik kreeg een opmerking over niet constructief gedrag (wat te denken van eenzijdig de regels aan je laars lappen?) en de mededeling dat mijn geld zou worden terug gestort. Kortom, weinig affiniteit met het voorkomen van verspilling en meer dan slechts miscommunicatie.

18 novembre 2024
Logo di TIM's huisdieren

Risposta di TIM's huisdieren

Helaas is hier een miscommunicatie gebeurd. Deze zin "Om deze reden kunnen we helaas geen nieuw product toesturen." is een vergissing van Juliette geweest. Uiteraard bieden wij die optie wel! De geboden oplossing was bedoelt, omdat dit verspilling voorkomt. Als wij jouw bestelling omruilen, moeten wij het geopende product namelijk uiteraard in zijn geheel weggooien. Dat is natuurlijk erg zonde! Als jij het deel wat wel nog goed is tegen een gereduceerd tarief van ons overneemt, scheelt dat dus enorm in verspilling. Mocht je desondanks gewoon willen ruilen voor een volledig in tact product, is dat natuurlijk alsnog jouw goed recht. Sorry voor het misverstand!

Valutata 1 stelle su 5

Ik hebt speelgoed gekocht Volgens en…

Ik hebt speelgoed gekocht Volgens en mevrouw van de vrolijke vogel opvang voor papegaaien enz zit er katoen in
Dus ik wil deze graag retour
Volgens een mevrouw zal ik een email krijgen van de post.nl echt niet,deze mevrouw werkt bij tom

2 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Service kan iets beter

Goede producten, meestal goede service. Slecht inlichting als product vertraagd. Bij bestellen war productenop voorraad, bij levering msar helft gekregen. Geen info waarom. Contact met klantenservice, zouden na 7 dgn leveren. Na 14 dgn nog niets. Weer bellen, want je krijgt geen info via mail of site. Zou nu 1 mnd duren, ws, nog niet zeker. Kon iets anders bestellen voor hetzelfde bedrag als openstaande levering. Vergelijkend product, maar iets duurder, sturen ze niet. Moet gelijkwaardig zijn. Overig bedrag laten
retourneren, dat was er met 2 dgn.

23 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer nette klantenservice speciaal…

Zeer nette klantenservice speciaal Juliette. Altijd n oplossing ook gaat het mis bij de vervoerders.

Een vd beste !! Aanrader voor al uw dierbenodigdheden.

Ben zeer blij met de trixie buggy die gelukkig nog heel was -_- binnen gekomen.

10 plus !!!!!

Mvg

Mevr Stuik

6 maggio 2024

Trixie hondenbench

Gisteren laat in de middag een hondenbench besteld. Scheelde meer dan 50 euro met de concurrenten. Eerst even gebeld of deze voorradig was, werd snel te woord gestaan. Vanmiddag ontvangen met PostNL.
Keurig gedaan Tims!

23 febbraio 2024

Top bedrijf

Top bedrijf! Vlug, correct, vriendelijk en mooie producten. De levering mooi op tijd, goed te volgen en de colli zeer netjes verpakt. Aanrader.

24 novembre 2023

Betrouwbaar

Prima. Bestelling liet Opzich wachten (bijna een week) gebeld en het artikel bleek niet op voorraad. Zou mooi zijn wanneer je hier als klant over geïnformeerd wordt. Vriendelijke kla tenservice en ondertussen het artikel keurig ontvangen. Ik kom nog een x terug👍

15 novembre 2023

1e en laatste keer

Gisteren voor de eerste x besteld bij Tim's, product was op voorraad en ruim voor de deadline van 17.00uur besteld. Verwachte bezorgdatum: 14-11. Klinkt perfect aangezien er best een beetje spoed achter de bestelling zat.
Toen ik gisteravond nogmaals op de site keek bleek het product opeens niet meer in voorraad en staat er zelfs geen levertijd meer bij.
Ook hier verder geen bericht over gehad.
Ondertussen ruim 24 uur verder sinds bestelling maar nog steeds geen verzendbevestiging gehad. Ben al ruim 2 uur aan het proberen contact te krijgen zowel via de chat als via de telefoon maar beiden lijken onmogelijk. Behalve een irritant bandje wat oneindig vaak achter elkaar roept dat alle "dierenvrienden" in gesprek zijn en je een ovenblikje geduld moet hebben(let op 2 uur and counting) krijg je niemand te pakken.

Ik hoop snel iemand te spreken zodat dit opgelost kan worden, maar voor nu zal dit mijn eerste en laatste bestelling zijn bij Tim's.

14 novembre 2023

SLECHTE WEBSHOP

communicatie super slecht! Ik heb al een maand geleden diepvries voer voor de hond besteld, ik moet ZELF elke keer erachteraan gaan waar de bestelling nu eindelijk blijft. Elke keer houden ze me aan het lijntje en d bewatering is nog niet geleverd. Ze komen de klanten niet tegemoet, ze geven geen korting omdat je al een MAAND moet wachten, NIKS. Ze houden je niet op de hoogte van de bestelling of waarom niet geleverd wordt, niks! Echt niet klant vriendelijk, slechte communicatie. Echt slecht, terwijl ik altijd trouwe klant ben geweest, belachelijk.

24 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Erg slecht, bestel hier NOOIT meer

Ik had speelgoed gekocht voor mijn bejaarde hondje, maar de kwaliteit was erg slecht. Mijn hondje (die bijna niks meer kan) had het binnen een half uur stuk gekregen. Toen ik deze klacht mailde moest ik bewijzen dat mijn hondje klein en bejaard is. Dit vond ik al erg apart. Uiteindelijk is het bedrag van de rekening gehaald, maar mijn bestelling was niet compleet geleverd. Hierover gemaild en er werd vermeld dat het zo snel mogelijk na geleverd zou worden. Nou mooi niet dus. Zonder enig overleg werd de rekening weer aangepast. Ik wist niet waarom want er werd geen contact opgenomen dus zelf maar weer gemaild. Product wordt dus niet meer geleverd. Samengevat: communicatie is gigantisch slecht, kwaliteit van de producten om te janken. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier heb besteld.

25 settembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Ik kocht een cavia hokje en de cavia stierf

Ik kocht een cavia hokje. Die werd al heel erg lang na de genoemde leverdatum geleverd. Na ontvangst overleed mijn cavia. Ik mocht het hokje terug sturen zei men. Ik heb een mooie doos gezocht (want wie bewaard de doos nou voor het geval je dier dood gaat??) vervolgens vroeg ik naar het retour adres en toen kreeg ik te horen dat het niet terug mocht zonder originele doos. Ondanks dat het hokje geen gebruikssporen bevat en in principe zo weer verkocht zou kunnen worden. Fijn dat ze eerst zeggen dat het terug mag en vervolgens er op terugkomen. En dat terwijl wij vaste klant zijn! Nou ja….waren. Want ik ben er wel klaar mee daar. Wat een service. Bah bah.

26 settembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più