Valutata 3 stelle su 5

Bedrijf is echt bizar slecht te bereiken! Wat echt onwijs rot is als je op middelen als insuline zit te wachten en die niet worden geleverd en je geen contact krijgt over wanneer dan wel! Zo behande... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik al maanden medicatie die geleverd wordt door Thuisapotheek. Altijd tevreden, contact is fijn en service is goed. Afgelopen keer was de medicatie door de bezorging verkeerd geleverd en werd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend! de vervoerder maakte de medicijnen zoek, na de hele dag daar op te hebben gewacht, en medewerkers van de Thuisapotheek hebben op de dag daarna snel gehandeld door de medicijnen opnieuw t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De expertise en advisering is top. Vriendelijke houding medewerkers. Mijn ervaringen zijn ronduit positief, niet meer wachten in de drukke apotheek maar bezorging via de post. Mocht je tijdelijk elde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Farmacia online

Scritti dall'azienda

Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!

4,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Zo een onprofessioneel bedrijf

Zo een onprofessioneel bedrijf. Ik had een jaar geleden medicijnen besteld en daarna nooit meer iets gehoord en toen kreeg ik een jaar erna een incasso brief inclusief de incassokosten.

Daarna geef ik letterlijk 5 keer aan dat ik nooit een betalingsherinnering heb ontvangen en ik krijg steeds als antwoord terug dat “het dossier uit handen is gegeven”. Ja oke leuk, haal het dossier dan weer op? Ook heb ik screenshots gemaakt en opgestuurd van mijn twee mailboxen maar daar wordt natuurlijk niet op gereageerd.

Echt een nachtmerrie dit bedrijf en Marita als medewerker die maar niet begrijpt wat er 5 keer tegen haar wordt gezegd en mij steeds naar het incassobedrijf doorstuurt.

In conclusie blijf dus uit de buurt van Thuisapotheek!

21 dicembre 2021

Vreselijk incompetente klantenservice

Vreselijk incompetente klantenservice. Om medicijnen te bestellen gaan minimaal 12 mails heen en weer. Standaard antwoord: we hebben een recept nodig. Dit terwijl dat al meerdere keren is gestuurd. Terug kijken in oude mails doen ze niet. Bellen heeft ook geen zin. Want medicijnen bestellen is wel mogelijk maar dat moeten ze dan via de mail bevestigd zien.

11 ottobre 2021
Valutata 2 stelle su 5

Thuisvoordeel kunnen medicijnen niet leveren.

Thuisvoordeel kunnen medicijnen niet leveren. Komen met alternatief waarvoor je 84,00 euro moet betalen.
De plaatselijke apotheek bij mij in het stadje kan wel de medicijnen leveren zowel wat eerst is voor geschreven als wat als alternatief wordt aangeboden.
Kosten 0,00 niets.
Let op voor praktijken van de thuisvoordeel. Laten je betalen voor iets wat wordt vergoed!

18 dicembre 2017

Domme bende, trage reacties

Diverse malen geprobeerd klant te worden. Kon eerst wel, toen weer niet, toen weer wel en toen moest er opeens een recept voor komen.

Recept tot 2 keer toe per email verzonden maar ontvang steeds de reactie 'wij hebben een recept nodig kunt u deze sturen?'. Geen idee of ze niet weten wat een bijlage is maar ik ben uiteindelijk van ellende maar naar .efarma.nl‎ gegaan. Daar was het zo geregeld en ging het receptje de volgende dag de deur al uit.. Beter dan thuisapotheek waar je iedere keer dagen moet wachten op een dom reply.

29 luglio 2013

Perfecte oplossing

Ik zie alleen maar voordelen in de werkwijze van de Thuisapotheek: je hoeft de deur niet meer uit, hoeft niet lang te wachten bij de plaatselijke apotheek met het risico om voor niks te zijn gekomen, je krijgt per e-mail bericht wanneer de bezorging (inclusief medicatie-overzicht) plaatsvindt, er wordt goed samengewerkt met je eigen huisarts en je betaalt niet meer dan bij een normale apotheek! Super!

20 marzo 2012
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più