Bedrijf is echt bizar slecht te bereiken! Wat echt onwijs rot is als je op middelen als insuline zit te wachten en die niet worden geleverd en je geen contact krijgt over wanneer dan wel! Zo behandel... Leggi di più
Uitstekend! de vervoerder maakte de medicijnen zoek, na de hele dag daar op te hebben gewacht, en medewerkers van de Thuisapotheek hebben op de dag daarna snel gehandeld door de medicijnen opnieuw t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De expertise en advisering is top. Vriendelijke houding medewerkers. Mijn ervaringen zijn ronduit positief, niet meer wachten in de drukke apotheek maar bezorging via de post. Mocht je tijdelijk elde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top use, especially also with the use of WhatsApp! Very convenient, fast reply, got the job done!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!
Phoenixstraat 21, 1812 PP, Alkmaar, Paesi Bassi
- 085 732 5740
- klanten@thuisapotheek.nl
- thuisapotheek.nl
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Service
Ik ben normaal nooit van de reviews, maar vond dit wel het melden waard. De arts had een vergissing gemaakt en Thuisapotheek heeft dit gelijk met de arts opgepakt en mij terugkoppeling hierover gegeven. Met als gevolg dat ik gelijk mijn medicijnen kreeg bezorgd. Dit is pas service!

PostNL
Ik had mijn zending deze week niet op tijd ontvangen. Ik snap dat het met de sneeuw lastig is, maar had het toch graag op tijd gehad. Volgende keer ga ik toch maar weer via PostNL laten leveren. Gelukkig kan je bij de apotheek kiezen voor vervoerder. Werd aan de telefoon heel goed geholpen dus vandaar toch 5 sterren.

Risposta di Thuisapotheek
Wordt altijd goed en best snel…
Wordt altijd goed en best snel geholpen, tot nu toe netjes optijd mijn medicatie ontvangen👍

Wat een geweldige apotheek
Wat een geweldige apotheek! De communicatie verloopt supermakkelijk via telefoon, mail of app en alles wordt ook nog eens thuisbezorgd. Echt ideaal!

Risposta di Thuisapotheek
IK ben al jaren klant en ook al jaren…
IK ben al jaren klant en ook al jaren tevreden
als ik opbel word ik vriendelijk te woord gestaan en mijn medicijnen komen altijd op tijd

Risposta di Thuisapotheek
Je krijgt eerst een antwoordapparaat…
Je krijgt eerst een antwoordapparaat waarbij je werkelijk als een infantiel persoon wordt behandeld als je uberhaupt iemand zou wilen spreken. Maar als je deze schaamte voorbij bent wordt je goed geholpen.

Tevreden met de service!
Gekoelde medicijnen komen altijd perfect gekoeld aan. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden van de leveringsroute en de verwachte aankomsttijd.

Risposta di Thuisapotheek
Hele fijne service en snelle levering!

Telefonisch slecht bereikbaar
Als je eenmaal iemand aan de telefoon hebt dan wordt je absoluut vriendelijk geholpen.
Echter heb ik 4x moeten bellen om iemand aan de telefoon te kunnen krijgen.
Dat behoeft echt wel verbetering

Risposta di Thuisapotheek
Goede service en vriendelijk personeel
Goede service en vriendelijk personeel. Zijn goed bereikbaar en leveren snel de medicatie

Risposta di Thuisapotheek
Snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Precies zoals je het wilt bij een online apotheek.

Risposta di Thuisapotheek
Snelle levering met medicatie en altijd…
Snelle levering met medicatie en altijd een behulpzame klantenservice die graag meedenkt.

Risposta di Thuisapotheek
Vakkundige mensen en snelle levering.
Vakkundige mensen en snelle levering.
Wij zijn heel blij met de Thuisapotheek, vriendelijk en vakkundig.

Risposta di Thuisapotheek
Personeel luistert niet en klaagt over de klant!
Belde na 12 minuten in de wacht met een jongedame en zei dat mijn insuline bijna op is en of ze mij kon vertellen wanneer ik mijn herhaaltecept kon verwachten, even geduld ik verbind u door en weer een andere medewerkster wist het niet en begin over een totaal andere medicatie en na 4 keer herhalen dat mijn insuline bijna op is zei de jongedame dat ik niet zo’n toon moest aanslaan! Waarop ik zei alleen maar dringend insuline nodig te hebben en niet meer weet hoe ik duidelijk moet maken hoe zij het eindelijk kon begrijpen! Iemand bij thuisapotheek heeft mijn herhaalrecept uitgezet waardoor ik steeds bijna zonder zit en weer moet bellen en uitleggen (5x) dat ik dat niet gedaan heb en gewoon patient ben. Luisteren blijkt daar heel moeilijk maar toch echt essentieel! De lat ligt heel laag en de tenen zijn heeel lang. Ik ga nu op zoek naar een andere leverancier want dit bedrijf gedraagt zich amateuristisch en ik zal dit aan de zorgverzekeraar zeker melden.

Waardeloze apotheek
Waardeloze apotheek, incapabel personeel. Administratie word niet bijgehouden. Luistert niet naar de klant. Je moet alles 20x vertellen en dan snappen ze er nog niet van. Laatst een mail gehad van ze dat ze mn medicatie niet meer konden leveren om een of ander stompzinnige reden. Ben toen direct overgestapt. De nieuwe apotheek heeft alles keurig voor me geregeld. Het kon dus wel. Maar niet door deze amateurs. NIET AAN BEGINNEN!! WEES GEWAARSCHUWD!!
En de reactie die ze geplaatst hebben slaat helemaal nergens op. Het ging helemaal niet om gekoelde medicatie. Dit bewijst nogmaals hoe slecht ze hun zaakjes op orde hebben!

Risposta di Thuisapotheek
Levering gekoeld medicijn zou volgens…
Levering gekoeld medicijn zou volgens track and trace op Dinsdag avond geleverd gaan worden,
Dinsdag in de middag kregen we een mail dat het niet ging lukken zou nu woensdag worden,erop woensdag middag kregen we opnieuw een mail dat het ook op woensdag niet ging lukken, zou nu donderdag hemelvaart worden, dus het medicijn heeft 3 dagen als het komt in hun magazijn gestaan zonder koeling, is zeer betreurenswaardig en vooral om dat het bij de vorige levering ook een dag later werd bezorgd,dus prikscema en kwaliteit is in gevaar gekomen.

Risposta di Thuisapotheek
De aflevering vond keurig op tijd…
De aflevering vond keurig op tijd plaats en discreet. Dat werd beloofd klopte.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.