thewhitesmilecompany.nl Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met White Smile Company is heel erg slecht. Dit is echt een absolute afrader voor iedereen. Jaren terug ben ik hier geweest en hebben ze mijn tanden verpest. Vanaf toen zijn mijn tanden... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals de recentie van storm boskma ook mijn kleur teruggelopen na een aantal weken. Zelfs door ook streng aan de regels te houden en niet alleen in de eerste 24 uur! 2 keer via de website mail gestuur... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Vorige week donderdag (2 februari 2017) heb ik mijn tanden laten bleken. Ik heb de intensive behandeling gedaan. Direct na de behandeling zijn mijn tanden iets witter geworden en ik was daar erg tevre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Mijn dochter is hier geweest voor het bleken van haar tanden, kwam thuis met een enorm zere mond , bleek letterlijk brandblaren op haar lip te hebben. Ze had tijdens de behandeling al erg veel pijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Salute e medicina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Wij zijn een kliniek met 5 vestigingen in Nederland en gespecialiseerd in het cosmetisch bleken van tanden. Wij kunnen op een 100% veilige manier uw oorspronkelijke tandkleur terughalen. Afhankelijk van uw wensen heeft u de keuze uit 4 verschillende bleekbehandelingen, de Basis, Intensive, Premium en de V.I.P. Door onze ervaring zijn wij in staat in te schatten hoeveel tinten uw tanden lichter kunnen worden. Doordat wij onder toezicht staan van tandartsen, kunnen wij ook bleken met Peroxide waardoor u een nog beter en langduriger resultaat verkrijgt. Wij maken gebruik van de nieuwste Amerikaanse whitenings gels.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

142 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stefan van Beek

Een aantal weken terug onderging ik een basisbehandeling in de kliniek in Den Haag. Momenteel is het resultaat is nog steeds zichtbaar(!). Niet te vergeten werd ik op een professionele en een zeer servicegerichte manier geholpen door een medewerker Nadia. Al met al ben ik zeer te spreken over deze kliniek ... echt een aanrader!

Groet,
Stefan

19 agosto 2015

Goede service goed resultaat

Goede service, klantvriendelijk en goed resultaat. Enige minpunt is dat ik duurder uit was als vooraf bedacht, maar dat ligt ook een beetje aan mezelf, had niet heel gied gekeken maar alle keuzes en was op de aanbieding afgegaan. Verder prima geholpen!

17 agosto 2015

Jammer

2 weken gelden geweest op de locatie in Rotterdam. 20 min moeten wachten voor ik werd geholpen. Ik ben van menig dat de service ok is maar absoluut niet goed. Ik heb de vip met peroxide behandeling gehad en het resultaat was op het eerste gezicht heel goed. 2 dagen later was het al een stuk minder wit, nu zijn mijn dezelfde kleur als voor de behandeling. Ik begrijp dat er maar 1 persoon staat in de zaak in Rotterdam maar wil de WSC toch mee geven dat er ruimte is voor verbetering op gebied van service.

17 agosto 2015

Beste Qualid,

Wat vervelend dat u het resultaat van de behandeling vind tegenvallen.
Ik zou u daarom graag willen uitnodigen voor een gratis nacontrole zodat we even kunnen kijken wat we daar aan zouden kunnen doen.
Mocht u hier voor open staan zou u dan contact willen opnemen met de vestiging waar u de behandeling heeft gehad.

Flut, niet heen gaan

Tot twee keer toe hier een behandeling gehad, 2 x de premium sessie gedaan. Met echt geen verschil. Na de eerste keer erg teleurgesteld. Blij dat ik nog een keer mocht komen, maar als je dan weer geen verschil ziet, dan is dat toch wel een enorme tegenvaller.
Flink stuk voor moeten rijden. echt drie keer niks.
Ik ga op zoek naar een andere kliniek. want dit werkt niet.
Jammer.

10 agosto 2015
Valutata 4 stelle su 5

Tevreden

Ik heb vandaag de vip behandeling gehad met peroxide. Alles werd duidelijk uitgelegd en heb lekker half liggen slapen en tv gekeken tijdens de behandeling. Ik was bang voor gevoelige tanden maar ik heb absoluut geen pijn oid gehad.. het resultaat is goed. Ik had witter gehoopt maar het scheelt wel echt een paar tinten! Volgens de vrouw welke mij help 12 tinten. Mijn vriend zegt ook echt verschil te zien. Ze zijn nu natuurlijk van kleur en het gelige is er echt uit! Ik ben er blij mee.

8 agosto 2015

Ook een teleurgestelde klant

Op 22 juni jl. heb ik een VIP behandeling (€ 179) gehad bij The White Smile Company in Den Haag.
Netjes ontvangen, lijstje in moeten vullen, moest ongeveer 15 - 20 minuten wachten, omdat de vorige behandeling een beetje was uitgelopen.
Geen ramp, want ik ga straks met een " White Smile" de deur uit.
Eindelijk aan de beurt. In de stoel werd mij gevraagd of ik heb nagedacht over de behandeling met of zonder 6% peroxide. Ik heb gekozen voor de 6% peroxide behandeling, hiervoor wordt een toeslag van 20% op de behandelprijs in rekening gebracht. Totaleprijs voor de VIP behandeling was € 214,80,-
Op de complete behandeling heb ik niks op- of aan te merken.
Maar na het zien van het eindresultaat, was ik wel teleurgesteld. Ik heb gelijk aan de medewerker kenbaar gemaakt dat ik hoopte dat m'n tanden veel witter zouden zijn. Haar reactie was: dit is het maximale wat we kunnen doen. Mocht u uw tanden witter willen hebben, adviseer ik u weer zo'n vip behandeling te ondergaan.
(Met andere woorden, u moet weer € 214,80 uitgeven voor wittere tanden).
Mijn omgeving (zowel thuis en op 't werk) heeft niemand er iets van gemerkt.
Hun reactie op mijn vraag: zien jullie verschil was: "Je tanden zijn iets witter / schoner dan voorheen, maar echt stralend wit, nou neen".
Kortom ik ben net als een aantal van mijn voorgangers niet erg tevreden over het resultaat.

Nu opzoek naar een betere Kliniek waar ze mn tanden wel stralend wit kunnen krijgen.

6 agosto 2015
Valutata 4 stelle su 5

Teleurgesteld

Ik wilde graag mijn tanden laten bleken nu zijn mijn tanden niet heel erg geel maar wilde toch wel wat lichter en witter hebben dus gesurft op internet waar ik dat kon laten doen nu doen ze dit al voor 25 euro maar dacht dat kan nooit dus verder gekeken en kwam toen uit bij the white smile company in den haag die deden het van 89 euro voor 59 euro dus ik een afspraak gemaakt wel een aardige vrouw aan de telefoon en ik twee drie dagen later er heen.
Ik werd ook aardig onvangen en alles goed uitgelegd alleen die van 59 euro had ik niet veel aan dus stelde ze voor om toch voor de beste resultaat de duurste te nemen de VIP behandeling voor 179 euro normaal 375 maar dat vond ik toch wel erg duur maar ik wilde toch ook wel resultaat dus heb toen voor de premium behandeling gekozen van 255 nu voor 159 euro naar de behandeling was ik toch wel tevreden toen ze het liet zien ik heb er toen ook nog een tube tandpasta bij gekocht van 20 euro dus al bij al een hoop geld
Maar eenmaal thuis gekomen vond mijn man dat er geen verschil te zien was en erg zonde van het geld nu bijna ander half week later is er idd geen verschil te zien en ook niemand die het opvalt dus ondanks de klant vriendelijkheid die je krijgt is het resultaat erg teleurstellend en zeker voor dat geld

Nou ik ben terug geweest voor een na controle en heb nog een behandeling gehad van twee keer 20 min en mijn tanden zijn nu wel witter in verhouding met eerst dus ben erg tevreden en goede service gehad bedankt

2 agosto 2015

Beste Angelique,

Super

Je ziet gelijk vooruitgang na de behandeling! En de dame die mij de behandeling gaf was erg vriendelijk. In 1 woord top!

30 luglio 2015

Wat een top zaak dit!! 100% terugkomgarantie

Erg professionele en vriendelijke mensen in een mooie praktijk. Ik werd ontvangen met een duidelijke uitleg en alles werd vermeld wat er werd gedaan, erg handig voor mensen die misschien een beetje nerveus zijn. De behandeling ging snel voorbij door het gemak van een TV. Het resultaat was geweldig, echt mooi wit waren ze nu. Ik heb de intensive behandeling gedaan met peroxide. Ik kom zeker weten weer terug! Aanrader voor iedereen!

29 luglio 2015

Telefonische service

Vandaag en gisteren ben ik door een medewerkster van The White Smile Company enorm goed geholpen. Ik had een aantal vragen m.b.t. het Intesive pakket en ook welke resultaten het met zich zal meebrengen. Nadia gaf een duidelijke, gestructureerde en vooral geen opdringerig of gehaast antwoord op al mijn vragen. Ik ben nog niet in de kliniek langsgeweest, echter heb ik al een super voldaan gevoel door haar oprechte interesse en het geduld dat ze in het gesprek stopte. Tot morgen en ben super benieuwd naar het resultaat! Groet Hasan

28 luglio 2015

Niet "premium" genoeg

De behandeling was fijn en er wordt goed voor je gezorgd. Echter voor een premium behandeling vond ik het resultaat iets tegenvallen. Mijn tanden waren wel witter maar de omschrijving geeft aan "echt witte tanden" en uiteindelijk ben ik maar een paar tinten witter geworden. Dat had van mij iets beter gekund.

24 luglio 2015

Beste Denise,

Wat vervelend dat u het resultaat van de behandeling vind tegenvallen.
mocht u hier voor open staan zou u dan contact willen opnemen met de vestiging waar u de behandeling heeft gehad.

The White Smile Company

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più