Tandenbleker/Den Bosch. Hele fijne service van filiaalmanager Fikria. Met een mooi resultaat. Bij mijn tandarts heb ik eerder gebleekt zonder resultaat en bovendien had ik toen veel last van gevoeli... Leggi di più
Onbeschrijfelijke pijn!
Ongeveer 3 uur na het bleken begon de pijn en het werd steeds erger. Ik heb de hele nacht geen oog dicht gedaan van de pijn en ik kan nu bijna niks eten of drinken. Voor mij nooit meer!
Zeer onhygienisch en onvriendelijk personeel. en…
Zeer onvriendelijk personeel en ontvangst, wasbakken erg vies en zit een dikke gele laag op. Je krijgt 1 kattonnen beker van 10cent a 1 keukenrol doekje. Vervolgens zit je dicht opelkaar en iedereen struikelt over de apparatuur. Het lijkt of je op de markt bent. Zeer chaotisch en onhygiënisch
Waardeloos
Goed geregeld en netjes!
Maanden moeten aandringen voor terugbetaling
Mijn afspraak werd door het bedrijf zelf geannuleerd. Wat daarna volgde was een zeer frustrerend traject. In plaats van directe terugbetaling werd eerst een waardebon aangeboden en werden afspraken over terugbetaling meerdere keren niet nagekomen.
Pas nadat ik officiële e-mails met duidelijke vervolgstappen en aankondiging van verdere maatregelen heb gestuurd, is het bedrag uiteindelijk terugbetaald. Dit heeft maanden geduurd, terwijl het ging om een annulering vanuit het bedrijf zelf.
De communicatie was traag en onduidelijk, en beloften werden herhaaldelijk niet nagekomen. Dat je als klant juridische druk moet uitoefenen om je geld terug te krijgen, vind ik onacceptabel.
Geen professionele afhandeling en voor mij reden om hier niet meer terug te komen.
7 sessies en weinig of geen resultaat
Ik ben bij de tandenbleker Nederland in Borgerhout geweest. Heb daar 7 sessie gedaan en was absoluut niet tevreden over het resultaat. Heel weinig verschil voor zoveel sessies. Daarenboven werkte zogezegd de bancontact niet en zou ik cash moeten betalen of overschrijven op de rekening van de persoon die die avond werkte. Tot ik zei, geen probleem maar ik moet een bewijs hebben van betaling. En plots werkte de bancontact weer :).
Slechte service en het lijkt op oplichterij (locatie Amsterdam Noord)
Ten eerste zie je geen groot verschil na de eerste paar sessies.
Ten tweede had ik nog de laatste sessies tegoed. Mijn afspraak van in de middag werd in de ochtend per mail (niet eens netjes bellen) verplaatst naar ‘savonds laat. Zo laat kon ik niet en belde ze een paar keer maar niemand nam op. Sms en mail gestuurd, tot de dag vandaag geen reactie ontvangen. Oplichters en slechte service!
Vandaag in Utrecht mijn tanden laten…
Vandaag in Utrecht mijn tanden laten bleken. super lief ontvangen en ben heel blij met het resultaat! Had een pakket van 7 x 20 minuten en na 4 x was ik tevreden met het resultaat. 😍
Locatie Amsterdam Noord
Vorige week in Amsterdam Noord geweest. Na drie sessies viel het mij op dat zij van klant na klant ging met dezelfde handschoenen aan. Heb haar hierop aangesproken en kreeg als reactie dat ze tegen niemand aankomt. Ik voelde anders wel een vinger op mijn gezicht bij het uithalen van het bitje. Er wordt daar zorgvuldiger omgegaan met de hygiëne van de stoelen dan de behandelingen. Beetje jammer. De eerste keer dat ik daar kwam werden handschoenen wel per klant vervangen.
Misleiding en geldklopperij
Ik vroeg me tijdens de sessies al af waarom er enkel spul op mijn voortanden werd gesmeerd en ik toch zo'n megaspreider in mijn mond had. Kreeg nog een compliment dat ik dat volhield want kennelijk zijn er ook kleinere spreiders. Na de sessies gaf ze aan dat mijn hoektanden en kiezen écht nog sessies nodig hadden. Heel naief, maar toen viel het kwartje. Ze smeren niets op je verder gelegen tanden en kiezen, zodat deze niet bleken, hoewel je wel met zo'n grote spreider in de stoel ligt en denkt (vertrouwt) dat het goed komt. Ik moest écht meer sessies. Nee dankjewel. Vertrokken, weinig resultaat, en kom nooit meer terug. Ook dat polijsten is dikke onzin overigens. Je wordt gewoon in de maling genomen...
Helaas heb ik er een minder goede…
Helaas heb ik er een minder goede ervaring mee. Ik had nog één sessie tegoed en was van plan er nog drie bij te kopen.
Maar eenmaal thuis zag ik geen verschil tussen de vóór- en nafoto’s. Ik heb de foto's via WhatsApp doorgestuurd, maar kreeg helaas geen reactie.
Ik ben uiteindelijk naar een andere behandelaar gegaan, en daar zag ik meteen duidelijk verschil.
Locatie Den Haag
Super blij met mijn behandeling bij Tandenbleker Nederland Den Haag! Vriendelijke service, duidelijke uitleg en een mooi, natuurlijk wit resultaat. Geen pijn of gevoeligheid, en een fijne, schone salon. Aanrader!
Ben super goed geholpen
Ben super goed geholpen, hele nette zaak alles was schoon. Zeker een aanrader
Lieve meid in de salon in Almere maar…
Lieve meid in de salon in Almere maar nul verschil met voor en na behandeling. Verspilling van je geld helaas.
Helaas ben ik uiterst teleurgesteld in…
Helaas ben ik uiterst teleurgesteld in de service. Ik had nog behandelingen tegoed, maar door de sluiting van één van de vestigingen waar ik mijn pakket had gehaald, weigerden andere vestigingen de resterende behandelingen voort te zetten. Ondanks dat ik twee keer een e-mail heb gestuurd naar het hoofdkantoor, heb ik geen enkele reactie ontvangen. Dit is voor mij het toppunt van slechte klantenservice en voelt echt als een oplichterij. Ik zou anderen adviseren om goed na te denken voordat ze hier een behandeling boeken.
Nette zaak goed resultaat
Nette zaak, vriendelijk personeel en een goed resultaat bedankt en tot snel
Fijne ervaring mooie locatie in Den…
Fijne ervaring mooie locatie in Den Haag bedankt voor de service
Slechte ervaring Locatie Utrecht, geen resultaat, geld weg!
Ik ben hier geweest en de eerste en laatste keer. De medewerkster smeerde me steeds meer behandelingen aan (dus meer betalen) want daar draaide het om gezien ze de hele tijd ging pushen en dat het goedkoop is. Ik heb een afspraak gemaakt voor de behandeling en tijd die ik wil en uitkomt. Dus dat is zeer brutaal en respectloos om de hele tijd door te dringen en pushen, toen ik voor de 100e keer aangaf dat ik tevreden ben met de keus aan sessies die ik wil, was ze beledigd en zag ze er geïrriteerd en boos uit zo gedroeg ze zich overigens daarna ook (heel geïrriteerd ) lieve dame met zo’n gedrag blijft het ook rustig in de zaak ja, je jaagt ons weg😂 Want m’n buurvrouw had een identieke ervaring met jou (totaal niet prettig). Ze was ook heel snel en geen sprankeltje van klantvriendelijkheid kwam er vanaf en zei letterlijk geen woord. Terwijl dit een volwassen dame betreft? Ik heb vaker m’n tanden gebleekt en werkelijk waar ze deed minuscule aan gel op m’n tanden, om er zeker van te zijn ging ik voelen en er zat haast bijna niets op m’n tanden! Wat 1. schadelijk is voor m’n tanden! 2. Geen resultaat zodat ze haar gelijk haalt dat ik meerdere sessies moet benen en ik terug kom? Nou nooit meer zeker! Ik doe vaker 5 sessies en heb altijd mooie resultaat maar ik zag letterlijk niets hoe ik kwam, verliet ik de deur (m’n tanden zijn niet geel, maar aardig wit). Maar ik wist om wat voor type mens dit ging en heb het gelaten, ook wou ik niet bellen omdat ik haar misschien aan de lijn zou hebben en de bom zou barsten want het was absoluut geen aangename dame! Ook bij het verlaten van de zaak was ze aan het video- bellen en had ze weinig oog voor mij als klant, totaal niet professioneel en raad het af om op locatie Utrecht te komen in het bijzonder dus deze dame want wie weet tref je iemand anders. Bij de andere vestigingen kennen ze wel vriendelijkheid en oog voor de klant. Weggegooid geld! P.s de klant besteedt wat de klant besteden wil, wie weet tref je een klant dat net goed heeft voor de behandeling waarvoor gekozen is. Gewoon een tip om mee te nemen ipv te dwingen en je zin willen krijgen om vervolgens je als kind te gedragen😅 Het gaat om de dame met donker lang haar met tattoos.
Als ik een reactie terug krijg verwacht ik zoals vaker met klachten een reactie met: we zien je niet terug in de klantenbestand. Geld weg en 0 resultaat schaam je, want ik weet dat het express gedaan is.
Wel betaald, geen oplossing
Ik heb 15x20 minuten bleken en 3x polijsten gekocht bij Tandenbleker Nederland. Ik ben 2x behandeld bij Tandenbleker Nederland in Groningen. Nu is Groningen gesloten en neemt deze firma geen verantwoordelijkheid om de resterende sessies (in een andere plaats) uit te voeren, terwijl wel in hun voorwaarden staat dat ze vestigingen door heel Nederland hebben. Je denkt dus overal terecht te kunnen. Als klant krijg je geen ‘bewijs’ van het aantal sessies die je nog tegoed hebt. Ik kom met de klantenservice geen steek verder, terwijl ik wel voor 15x betaald heb.
Tandenbleker/Den Bosch
Tandenbleker/Den Bosch.
Hele fijne service van filiaalmanager Fikria. Met een mooi resultaat. Bij mijn tandarts heb ik eerder gebleekt zonder resultaat en bovendien had ik toen veel last van gevoeligheid. Bij Fikria in Den Bosch heb ik echt mooie witte tanden gekregen. En heb nergens last van gehad. Ik ben blij en heb zelfs nog sessies over ;-)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.