thewhitesmilecompany.nl Recensioni 142

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met White Smile Company is heel erg slecht. Dit is echt een absolute afrader voor iedereen. Jaren terug ben ik hier geweest en hebben ze mijn tanden verpest. Vanaf toen zijn mijn tanden... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals de recentie van storm boskma ook mijn kleur teruggelopen na een aantal weken. Zelfs door ook streng aan de regels te houden en niet alleen in de eerste 24 uur! 2 keer via de website mail gestuur... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Vorige week donderdag (2 februari 2017) heb ik mijn tanden laten bleken. Ik heb de intensive behandeling gedaan. Direct na de behandeling zijn mijn tanden iets witter geworden en ik was daar erg tevre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Mijn dochter is hier geweest voor het bleken van haar tanden, kwam thuis met een enorm zere mond , bleek letterlijk brandblaren op haar lip te hebben. Ze had tijdens de behandeling al erg veel pijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Salute e medicina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Wij zijn een kliniek met 5 vestigingen in Nederland en gespecialiseerd in het cosmetisch bleken van tanden. Wij kunnen op een 100% veilige manier uw oorspronkelijke tandkleur terughalen. Afhankelijk van uw wensen heeft u de keuze uit 4 verschillende bleekbehandelingen, de Basis, Intensive, Premium en de V.I.P. Door onze ervaring zijn wij in staat in te schatten hoeveel tinten uw tanden lichter kunnen worden. Doordat wij onder toezicht staan van tandartsen, kunnen wij ook bleken met Peroxide waardoor u een nog beter en langduriger resultaat verkrijgt. Wij maken gebruik van de nieuwste Amerikaanse whitenings gels.

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Erg veel spijt van

Jaren terug ben ik hier geweest en hebben ze mijn tanden verpest. Vanaf toen zijn mijn tanden héél gevoelig en heb ik steeds gaatjes wat eerder nooit was. Het glazuur van mijn tanden is gewoon kapot. Eeuwig zonde voor mijn tanden. Dit is het nooit waard

26 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mijn dochter is hier geweest voor het…

Ze had tijdens de behandeling al erg veel pijn .
Geprobeerd contact op te nemen maar reageren nergens op , echt heel slecht.

13 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ik kreeg een bericht dat mijn afspraak…

Ik kreeg een bericht dat mijn afspraak geannuleerd werd en dat ik mijn geld niet terug krijg? Mailen en bellen heeft geen zin, want ze nemen niet op en antwoorden doen ze ook niet. Volgens mij is het allemaal fake... maar wil graag m’n geld terug!!

9 aprile 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super service, mooie eindresultaat!

In eerste instantie was ik teleurgesteld in de ontvangst, uitleg en behandeling. Nadat ik hierover een klacht had ingediend ben ik direct benaderd. De behandeling is opnieuw gedaan en nu met de juiste uitleg, aandacht en een mooi resultaat. Ging ieder bedrijf maar zo om met klachten!! En aanrader, mooi resultaat, pijnloos en een goede prijs.

16 febbraio 2020
Logo di thewhitesmilecompany.nl

Risposta di thewhitesmilecompany.nl

Beste Jacqueline,

Erg vervelend om te lezen dat je niet de ervaring hebt gehad die wij beloven. Dit mag absoluut niet de bedoeling zijn. Wij willen je daarom nogmaals uitnodigen. Helaas kunnen wij niet achterhalen in welke vestiging je bent geweest. Zou je je klacht per mail naar info@thewhitesmilecompany.nl willen sturen? Wij nemen dan zsm contact op met je.

Hartelijke groeten,
The White Smile Company

Valutata 4 stelle su 5

Ik was best wel sceptisch

Ik was best wel sceptisch over het bleken, ga je eigenlijk wel echt wat zien? Gaat het zeer doen? Is het schadelijk? Jaimy heeft mij gister avond goed verteld wat zij ging doen en al mijn vragen beantwoord voor zij ging beginnen. Erg blij met het resultaat! Dank je wel!

17 gennaio 2020

Goede eerste keer

Prettig om te zijn. Wordt de tijd genomen als je voor de eerste keer komt. Het is heel mooi geworden, ben super blij met het resultaat.

5 settembre 2019

vip aanrader

In juni samen met mijn zusje geweest voor de v.i.p.
Nog erg tevree! Leuke vrolijke meid die er staat.
Parkeren daar in tegen voor de deur was wel dramatisch in Biltstraat in Utrecht.

31 luglio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Ondanks dat ik tot 2x toe geen langere…

Ondanks dat ik tot 2x toe geen langere resultaat had en hierover een review had achter gelaten, mocht ik terug komen voor een gelijke behandeling.
Toen ook deze niet lang stand hield werd er gedacht in een compensatie;).
Ik ben uiterst tevreden met de professionaliteit van dit bedrijf!
Fijn voor de klanten die wel tevreden zijn (zoals ik ook les onder mijn eigen review), helaas heeft

28 giugno 2019

Een aanrader

Een aanrader! Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede adviezen en een effectieve behandeling! Hele prettige ervaring!

29 maggio 2019

top!

Fijne behandeling gehad en goed een aardig geholpen door Jamie in vestiging Utrecht. Tevreden met het resultaat, de kwaliteit prijs verhouding is heel goed. Zou het zeker aanraden

23 maggio 2019

Tevreden!

Op 28 Maart ben ik langs geweest voor een VIP behandeling. Eerlijk gezegd was ik best wel zenuwachtig naar de behandeling omdat ik niet zo goed wist wat ik moest verwachten. Maar alles is erg goed uitgelegd door de meiden die er die dag waren! Ik ben in Utrecht geweest op de Biltstraat. Nog steeds heel erg blij met het resultaat!

13 maggio 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più