Valutata 5 stelle su 5

Super strips werken geweldig en geven een top resultaat die vrij lang blijft. Dus met een pakje kan je best wel even vooruit. Ik heb de paarse en de tandpasta ervan, geweldige combinatie voor een lang... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden met ClearSmile! 😁 De levering was snel en het product is echt makkelijk in gebruik. Ik zag al snel goed resultaat: mijn tanden zijn duidelijk witter geworden! Wat ik ook heel fijn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas werkt dit product niet voor mijn tanden. Na één keer gebruik zag ik geen positief resultaat. Mijn tanden zien er juist slechter uit, met witte vlekjes erop. Zeer teleurstellend ! Laten blek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di sbiancamento dei denti
  2. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

De Clearsmile © producten zijn speciaal ontworpen om je tanden snel en zonder bijwerkingen witter te maken.

4,2

1 stella

Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Zoals altijd stelt Clearsmile me niet…

Zoals altijd stelt Clearsmile me niet teleur. Alle producten doen echt zen werk! Ik ben zoo tevreden over de 5-in-1 Toothbrush watermeloen smaak 🍉 Het is zo handig en een heerlijk frisse smaak. Top uitvinding weer, kan niet wachten op de volgende 😁

15 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fijne contact en producten!

3 aprile 2026

Risposta di Clearsmile

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel het contact als onze producten. Daar doen we het voor!

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. ✨

Valutata 5 stelle su 5

De producten van clearsmile zijn zooo…

De producten van clearsmile zijn zooo fijn. Totaal geen gevoelige tanden ervaren. Ook een hele witte glimlach. Al met al zeker een aanrader!

12 aprile 2026

Risposta di Clearsmile

Bedankt voor je geweldige review! 😁
Super om te horen dat je geen last hebt gehad van gevoelige tanden én zo blij bent met je witte glimlach. Dat is precies waar we het voor doen!

Geniet van je stralende smile ✨ en hopelijk zien we je snel weer terug!

Valutata 4 stelle su 5

Die aardbei strips en de mint zijn zo …

Die aardbei strips en de mint zijn zo handig zeker na en broodje kip met look hqhqhq

1 aprile 2026

Hahaha heerlijk! 😄
Fijn om te horen dat de aardbei strips en mint zo goed van pas komen – vooral na zo’n broodje 😅👌

Bedankt voor je review en geniet van je frisse smile! ✨

Tandenstrips

De doorzichtige tandenstrips zijn handig voor on the road. Bij de charcoal strips merk ik dat het meer resultaat geeft.

18 agosto 2025

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de doorzichtige strips zo handig zijn voor onderweg! En top dat je met de charcoal strips extra resultaat ziet — dat is precies de bedoeling 💪✨

Bedankt voor het delen van je ervaring en geniet van je stralende glimlach!

Strips werken echt!

Bij de eerste bestelling was er een product vergeten mee te sturen, na contact is dit direct opgelost. De strips werken heel goed! Ben er erg blij mee

11 aprile 2026

Bedankt voor je review! 😊
Fijn dat je contact met ons hebt opgenomen en dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Onze excuses nog voor het ontbrekende product bij je eerste bestelling.

Super om te horen dat de strips goed werken en dat je er zo blij mee bent! ✨ Geniet van je stralende glimlach!

Top top spul

Top top spul

10 aprile 2026

Bedankt voor je review! 😄
Top om te horen dat je zo tevreden bent — daar worden wij blij van! 🙌✨

Geniet van je stralende glimlach!

Was wel mooi wit geworden na 1x

3 aprile 2026

Bedankt voor je review, Meryem! 😊
Fijn om te horen dat je al na één keer gebruik een mooi witter resultaat ziet — dat is precies waar we het voor doen! ✨

Voor het beste en langdurigste effect raden we aan om de behandeling consequent te blijven gebruiken volgens de instructies.

Mocht je nog vragen hebben of tips willen, laat het ons gerust weten!

Valutata 5 stelle su 5

Echt mega blij met clearsmile

Echt mega blij met clearsmile, snelle levering en top resultaat!

Bedankt voor je review, Izzie! 😊
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met ClearSmile en dat je tevreden bent over de snelle levering én het resultaat! ✨

We waarderen het enorm dat je jouw ervaring deelt. Heel veel plezier met je stralende glimlach! 😁

Echt wat ik zocht

7 aprile 2026

Bedankt voor je review, Ahm Li! 😊
Super om te horen dat ClearSmile precies is wat je zocht — daar worden wij blij van! ✨

Geniet van je resultaat en laat het gerust weten als we je ergens mee kunnen helpen!

Super super tevreden!

Super super tevreden!!
Ik lach graag dankzij dit product dat mijn tanden laat shinen!!

13 marzo 2026

Risposta di Clearsmile

Wauw wat een fijne review 😍
Heel leuk om te horen dat je zo blij bent met het resultaat en dat je glimlach echt straalt

Bedankt voor het delen en veel plezier ermee 😁

Consistentie voor resultaat

Bij consequent gebruik zie je echt verschil in kleur van je tanden. Vooral de roze tandenbleekstrips doen goed hun werk!

Super om te horen 😄
Fijn dat je zo duidelijk verschil ziet bij consequent gebruik en dat de roze strips zo goed werken

They did previously deliver

They did previously deliver, waiting for the package. I did contact them after several weeks, and now magically they don't deliver. Totally unacceptable and unprofessional behaviour.

1 marzo 2026

Bedankt voor je review

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben je bestelling nagekeken en zien dat er geen huisnummer is opgegeven, waardoor we het pakket helaas niet konden verzenden.

Zodra de adresgegevens compleet zijn, zorgen we er natuurlijk voor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verwerkt. Neem gerust even contact met ons op zodat we dit direct voor je kunnen oplossen.

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne strips die ook echt niet…

Hele fijne strips die ook echt niet voor gevoeligheid zorgen.

Super om te horen 😄
Fijn dat je geen last hebt van gevoeligheid en dat de strips zo goed bevallen

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne en makkelijk aan te brengen…

Hele fijne en makkelijk aan te brengen strips top product👌

Super om te horen 😄
Fijn dat de strips zo makkelijk aan te brengen zijn en dat je zo tevreden bent met het resultaat

Valutata 1 stelle su 5

Helaas werkt dit product niet voor mij

Zeer teleurstellend !
Laten bleken bij de tandarts is toch het meest veilige optie.

Bedankt voor je review

Wat vervelend om te horen dat je dit hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Resultaten kunnen per persoon verschillen en na één keer gebruik is het effect vaak nog beperkt zichtbaar.

De witte vlekjes die je beschrijft kunnen tijdelijk optreden en trekken meestal vanzelf weer weg. We begrijpen dat dit even kan schrikken.

We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je ons een bericht willen sturen? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Valutata 5 stelle su 5

Werkt direct en je ziet gelijk…

Werkt direct en je ziet gelijk resultaat.

Super om te horen 😄
Geweldig dat je zo snel resultaat ziet, daar doen we het voor

Geweldig!

Super strips werken geweldig en geven een top resultaat die vrij lang blijft. Dus met een pakje kan je best wel even vooruit. Ik heb de paarse en de tandpasta ervan, geweldige combinatie voor een langdurig resultaat.

4 aprile 2026

Wat leuk om te lezen 😍
Geweldig dat je zo’n mooi en langdurig resultaat ervaart en dat de combinatie met de tandpasta zo goed werkt

Dankjewel voor je uitgebreide review en geniet van je stralende glimlach ✨

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più