Bare man træder ind mødes man med åbenhed, smil og god energi hvor man føler sig velkommen🥰🎶 De er professionelle og faglige dygtige og lytter til kundernes behov 👍💇‍♀️kan kun anbefales 🥳

Vigtig dårlig service ved hende der laver spray tan. Ikke en anbefaling her fra. Min datter fik en der ikke smittet af til hendes konfirmation men der er kommet noget på hendes kjole og efter 3 dage e... Leggi di più

Betina er er fremragende frisør og klipper virkeligt godt. Hun er også ærlig og klipper ikke en frisure som hun ikke mener passer til dig. Derudover er hun altid punktlig og overholder tiden. Jeg er b... Leggi di più

uanset hvad jeg har budt mit hår, så har THELOOK altid været min redningsplanke. Personalet er lyttende og rare og har altid en brugbar og køn løsning på udfordringen. Egne ideer bliver integre... Leggi di più

1. Parrucchiere
  2. Negozio di prodotti per capelli

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Du kan bestille tid på tlf. 86 28 70 22 eller via vores online booking www.jegvilbestilletid.dk/thelook

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super professional!

Super professional!
Matilde is very knowledgeable and she understands customers desires very quickly! I have a sensitive curly hair, having problems getting the right haircut. First time in long time when I got home happy from a saloon ;-)

25 settembre 2019

Super professionelt personale

Super professionelt personale! God stemning og et flot stykke arbejde, da jeg i forrige uge fik lavet negle i salonen.
Kæmpe ros herfra - Jeg kommer igen 👍👍☺️

18 maggio 2019

Elsker elsker elsker

Elsker elsker elsker at være kunde hos Thelook. Man får altid en super service uanset behandler. De er altid venlige i salonen og behandlingerne er skønne og grundige. Og så er priserne jo overkommelige. Helt klart det bedste sted nogensinde!

4 settembre 2018

Jeg var inde og få lavet negle og…

Jeg var inde og få lavet negle og vipper i forbindelse med min bryllupsdag.

Alle medarbejdere var så søde og serviceminded. Mine negle og vipper blev så flotte. Det er ikke sidste gang jeg besøger the look. Masser af plusser herfra

17 maggio 2018

Ikke som lovet

Bestilte 2 bøtter voks torsdag morgen. På deres hjemmeside lover de næste dags levering hvis man bestiller inden kl 14 den pågældende dag. Jeb bestilte kl 8 om morgenen. Nu er det tirsdag og jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Skuffende.

29 novembre 2016

Lækkert!

Skulle have en olaplex behandling.
Pigerne var super søde og super lækker atmosfære i salonen. Professionel service, alt i alt en god oplevelse.
Olaplex behandlingen gik som det skulle (er så glad for den, mit hår er SÅ meget sundere nu).
Vil klart komme igen til samme behandling eller negle. Skal klart prøves.

18 maggio 2016

Behagelig oplevelse :)

Jeg fik en spray tan behandling ... en prøve før brylluppet.... Har før fået det gjort andre steder... dog ikke været så heldigt... men jeg blev rigtig glad for resultatet hos THE LOOK :) Og har igen en ny tid 2 dage før jeg skal giftes :) Jeg fik en rigtig go behandling og gode råd til før og efter behandlingen... Så vil helt sikkert anbefale dem :)
Pia Phil

16 agosto 2015

Dejligt sted

Dejlig butik med imødekommende og venligt personale. En god oplevelse i sig selv. God klipning, fik hvad jeg ville have. Fantastisk hårvask og hovedbunds massage.

15 giugno 2015

Man får hvad man booker og lidt til...

Man bliver budt velkommen i lyse lokaler med smil og kaffe/the på kanden. Der er altid tid til at snakke om sine ønsker og ideer ift. klipning, og få råd og vejledning med på vejen.(Min frisør er Bettina som er super dygtig til langt hår med krøl) En klar bonus er også de lækre stole ved vasken og en skøn hovedbundsmassage man får.
Kan varmt anbefale denne salon, der favner meget mere som neglestudie, spraytan mv. - en skønhedsklinik

31 marzo 2015

Kompetent og rar behandling

Egne ideer bliver integreret eller tilpasset, så det passer på mig.
Fantastisk dygtig og veluddannet personale.
Og så føler man sig bare som en ven af huset lige så snart man dukker op. Virkelig VIP
Tak for jer

31 marzo 2015

Intet mindre end LÆKKERT!

Altid god service. Vender altid tilbage og bliver aldrig skuffet. Både farve, perm., og klip kan anbefales - også har de et kæmpe udvalg af lækre produkter så der er noget til alle hårtyper. :-) Fedt fedt fedt!!

16 luglio 2013