1. Salone da parrucchiere

Velkommen til min hyggelige frisør salon i Vestergade 48E, Aarhus. Jeg mestrer mit frisør håndværk på 17. år i Aarhus. Jeg sætter en ære i at skabe smuk naturligt hår, i ro og med god tid til dig. Tak for tilliden.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fik lavet den smukkeste balayage hos…

Fik lavet den smukkeste balayage hos Mia Bødker, og er virkelig glad for resultatet! Farverne er naturlige og smukt tonet ind i mit hår, præcis som jeg ønskede det. Mia er dygtig, imødekommende og lyttede til mine ønsker hele vejen igennem. Kan varmt anbefale hende!

29 aprile 2025

Mia Bødker er en virkelig dygtig…

Mia Bødker er en virkelig dygtig frisør, som jeg varmt kan anbefale. Jeg kom ind til hende med mit ret kedelige selvfarvede hår, som hun forvandlede til det lækreste hår med et smukt og naturligt farvespil.
Mia er et meget behageligt menneske og har en helt særlig ro over sig, som gør at man føler sig rigtig godt tilpas i hendes salon.

22 aprile 2025

Flot resultat og behagelig oplevelse!

Flot resultat og behagelig oplevelse!
Det var en fornøjelse at være i Mia’s hænder. Hun er sød og dygtig og det var så hyggeligt at være til frisør. fik lavet balayage og resultatet blev super godt og jeg er meget tilfreds.

17 ottobre 2024

Kompetent og imødekommende frisør

I en skøn baggård på Vestergade i hjertet af Aarhus, har jeg flere gange været kunde hos Mia. Som frisør er hun kompetent, imødekommende og kreativ på kundens præmisser. Jeg går altid tilfreds derfra med gode råd til hårpleje og en stor lyst til at komme tilbage igen. Kæmpe anbefaling herfra :-)

17 ottobre 2024

Jeg har igennem flere år brugt Mia som…

Jeg har igennem flere år brugt Mia som frisør. Et dejligt og behageligt menneske med styr på sit kram!

Mia har sin salon centralt i Aarhus i et utroligt hyggeligt område. Det er altid en fornøjelse at bliver klippet hos Mia og jeg kan varmt anbefale at du besøger hende 😊

10 settembre 2024