Virkeligt smukke designs og så god service. Besøgte salonen med to teenagere, og vi fik imødekommende og varm betjening. Kommer helt sikkert igen!
På jeres hjemmeside skriver i at i er veluddannet og professionelle. Jeg gik fra jeres salon i Bruuns Galleri med et sæt negle med buler/humpler i geleen på alle neglene, geleen var lagt skævt og a... Leggi di più
Dårligste oplevelse nogensinde, filede mine negle tynde med elfil selvom jeg fortalte at shellakken skal fjernes med acetone. Han forstod ikke dansk eller engelsk😒. Klippede mig i flere af min fingre... Leggi di più
Har fået den skønneste pedicure og fået en så god betjening og service af deres søde personale. Kan kun give dem min bedste anbefaling. Jeg kommer helt sikkert igen.
Et besøg hos Nails Gallery vil du sent glemme. Vi har ikke bare fokus på at give dine negle sand forkælelse, men også på følelsen af velvære i hele kroppen. Vi skaber med andre ord en helhedsoplevelse.
M.P. Bruuns gade 25, 8000, Århus, Danimarca
- trust@bruuns.nailsgallery.dk
- bruuns.nailsgallery.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Virkeligt smukke designs og så god…
Mig og min kone bestilt luksus pedicure…
Mig og min kone bestilt luksus pedicure 1 time. ( i følge hjemmeside ) Jeg fik 45 min og min kone 40 min. Selve pedicure var ok men utilfreds at det ikke var 1 time. Når de var færdige var vores fødder stadig våde og creme rester på selve benene og vi betalte 1000 kr. Jeg brokket mig over tiden så fik vi 100 kr tilbage og bedt ham om at ændre tiden. Det så ud til at de havde overbooket og ikke havde tid til at gøre os færdige. Ikke et sted jeg tage hen igen.
Uprofessionel arbejde!
På jeres hjemmeside skriver i at i er veluddannet og professionelle.
Jeg gik fra jeres salon i Bruuns Galleri med et sæt negle med buler/humpler i geleen på alle neglene, geleen var lagt skævt og apex var ikke jævnt.
Jeg påtalte det, men pga sprogbarrierer fra ham der lavede mine negle, opgav jeg. Jeg bad om franske negle, de endte også uens og skæve..
Alt i alt slet ikke pengene værd 😔
en skøn gang pedicure
en skøn gang pedicure
fjerning af en masse hård hud ,
lidt scrub og massage
negle renset klippet mm
en god oplevelse 🥰👌
hver gang
Dårlig service
Jeg skriver for at gøre opmærksom på en meget utilfredsstillende oplevelse, jeg havde hos jer idag. Jeg havde set frem til en professionel behandling, men må desværre konstatere, at besøget var både ubehageligt og langt under den standard, man bør kunne forvente af en neglesalon.
Den medarbejder, der behandlede mig, var aggressiv i sin fremgangsmåde og var ikke grundig i sit arbejde. Under behandlingen brugte hun filen på en måde, der gjorde direkte ondt, og selvom jeg flere gange gjorde opmærksom på smerten, fortsatte hun uden at tage hensyn. På et tidspunkt blev der filet så hårdt, at jeg begyndte at bløde.
Derudover blev der lavet en tydelig fejl under behandlingen, som personalet nægtede at rette op på, selv efter jeg påpegede problemet. Det er meget skuffende og uacceptabelt, da jeg som kunde forventer, at fejl anerkendes og udbedres.
Jeg oplevede også betydelige sprogvanskeligheder, da personalet ikke kunne tale dansk overhovedet og kun meget begrænset engelsk. Det gjorde kommunikationen ekstremt svær og bidrog til, at mine ønsker og bekymringer ikke blev forstået eller taget seriøst.
Alt i alt var oplevelsen både smertefuld og uprofessionel, og jeg føler mig hverken tryg eller tilfreds med det arbejde, der blev udført.
Virkelig dårligt
Rædselsfuldt
Hvis jeg kunne give nul stjerner - gjorde jeg det.
Virkelig uhøflig betjening, hvor personalet sad og råbte til hinanden - formentlig på kinesisk.
Der kom en sød ældre dame ind i forretningen, og jeg har aldrig oplevet så pinlig en behandling - føj
Jeg fik lavet franske negle med et virkelig grimt resultat. Neglene var alt for lange, selv om jeg påpegede det, var det kun en enkelt negl, der blev kortere, med et meget uens resultat.
Neglene sidder skævt på - den ene til højre og den anden til venstre og de franske spidser er meget uense.
Neglebånd blev ikke skubbet op, så efter 2 dage, ligner det gamle udgroede negle.
Alt i alt en rædselsfuld oplevelse.
Fik lavet negle i Storcenter Nord i…
Fik lavet negle i Storcenter Nord i Aarhus. Jeg havde bestil tid, men ventede i 20 minutter! - ingen sagde ´vi er lidt forsinkede´ eller ´beklager du måtte vente...` Jeg skulle blot have fjernet tidl. lak, lagt samme sted og have lavet én negl på min tommelfinger - hende der skulle gøre det sagde at jeg ikke kunne på Tip på, men skulle bruge min egen negl... måtte blive ret klar i tonen for at få Tip - det var ikke ok. Hun talte i telefon imens hun arbejdede og stoppede ind imellem for at lytte ekstra. Tippen var klippet skævt og da jeg påpegede det virkede hun irriteret. Da jeg skulle betale tog hun en anden pris end det jeg plejer at betale og så var det ligesom nok... jeg endte med at betale det jeg plejer, sagde god dag og gik. Det var en uncool opførsel og meget lidt kundepleje.
Værste negle nogensinde
Jeg var inde og få lavet negle hos Nail galleri i Bruuns galleri, og jeg må sige at det var nok de grimmeste negle jeg nogensinde har fået lavet. Halvdelen af neglene var helt skæve og den gule franske kant som jeg fik lavet var også helt skæv på alle neglene. Ikke nok med at de er skæve, så skubbede hun heller ikke mine neglebånd ned hvilket resultere i at Gélen ligger så det ligner neglene er 1 uge udgroet. Viste damen et billede af neglene og de negle hun lavede var en helt gennemsigtig pink som man kan se igennem, selvom jeg sagde til hende at hun skulle lægge et pink lag ovenpå.
Jeg ville ikke anbefale at få lavet sådan nogle negle for 730kr!!!!
Alt for dårlig og uprof
Alt for dårlig og uprof. Arbejde..
De er kun intrs for at får så mange kunder ind så medarbejder er meget presset og kan ikke levere et godt resultat, alle medarbejder virker trætte og slidte og ville have opgaven overstået så hurtig som muligt..
Kan ikke anbefales !
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse
Kan ikke anbefales, de er kun intrs.at får penge intet andet, gik med skæve negle og blodning i 2 negle..
Spar jeres penge og find et andet sted ..
For dårligt
Neglene var ikke værd prisen, neglene var skæve og ikke særlig pæne. Kvinden som lavede mine negle snakkede slet ikke, hvilket er fint nok, men hun filede så hårdt at jeg begyndte med at bløde flere gange og undskyldte heller ikke efter.
Meget fin service
Rigtig god resultat af franske negle og…
Rigtig god resultat af franske negle og meget venligst personale.
Hun sagde ikke så meget men det gjorde…
Hun sagde ikke så meget men det gjorde ingenting:)
Fantastisk behandling og super flot…
Fantastisk behandling og super flot resultat 👍😊
virkelig godt!!
virkelig godt, søde mennesker og dygtige til at lave negle. Kommer hver måned og bliver altid så glad for resultatet ! ❣️
Nice place I love it
Fantastisk god behandling