3,2

2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

TFOA, Praat met mensen!

Mijn excuses voor verkeerd adressering van mijn review.
Deze review is bedoeld voor The Fellowship Of Accoustic Dedemsvaart.
Hallo Coen Bults CEO TFOA Dedemsvaart, grote gitaren winkel.

Coen, ik heb hier zeven maande over moeten denken, maar nu ga ik het je schrijven.

We hadden een zakelijke en vriendschap relatie opgebouwd in de loop van de tijd, die nu kapot is. Weet je nog Coen, je bent hier in Limburg geweest, waar je twee nieuwe gitaren achterliet. De Limburgse vlaai, ging er in als koek. Ik weet me dat nog heel goed te herinneren.

Wat ben ik erg teleurgesteld in jou Coen Bults van TFOA in Dedemsvaart. Ik wilde een Gibson SJ200 bij jou kopen. Jij wilde me niet helpen. Jouw woorden waren: koop hem maar bij iemand anders. Ik antwoordde: maar ik wil deze gitaar zo graag bij jouw kopen, net zoals ik die 10 andere gitaren ook bij jouw gekocht heb. Ik heb in de afgelopen jaren 10 gitaren bij jou gekocht, voor heel, veel geld. Ik heb dit jaar die Gibson SJ200 dan maar bij Music Store in Keulen gekocht via internet.
De Gibson SJ200 kwam twee dagen te vroeg binnen bij mij. Gelukkig was er iemand thuis. Toen ik de gitaar uitpakte, viel mij op dat de gitaar erg goed verpakt was. De Gibson doos, zat in een andere doos verpakt, wat heel slim is. Gibson is diefstal gevoelig! Toen ik de gitaar uit de tweede doos nam en ze controleerde, zag ik, een papier liggen onder de kop van de gitaar. Dat bleek een controle lijst te zijn, wat men bij Music Store allemaal gecontroleerd had. Achter af bleek … “zou gedaan moeten hebben”. Alles aangevinkt, maar nix gecontroleerd. Het accu tasje lag in het body van de Gibson SJ200 te rammelen van???... tot bij mij thuis. Alle draden zaten los in het body. De “D” snaar kletterde alleen maar en dat bleef kletteren. Ook na nieuwe snaren te hebben gemonteerd. Hoe de Gibson was afgeleverd was heel onprofessioneel. Waar is hier die Deutsche Grunslichkeit?? “Dozen-schuiverij, geld binnen, weg sturen die hap dat is de hoofdzaak”. Bij Music Store Keulen. Daar heb ik reeds een review over geschreven.

Music Store heeft mijn review reeds geruime tijd binnen! Deze review gaat over TFOA. Over dat je me niet tegemoet kwam en de financiële hulp van Gibson niet accepteerde, maar ik moch dat wel uit mijn beurs zelf betalen, bij een nieuwe Gibson!
Deze review gaat er over dat ik hulp bij jou TFOA heb gevraagd en die niet kreeg, ondanks onze relatie en de koop van een tiental gitaren, in de afgelopen jaren. Dat was mijn bijzonder slechte ervaring. Ik zou en moeste voor het afstellen € 200 betalen. Zelfs Gibson Nederland had je die € 200 willen geven, maar je weigerde dat. Als jij me die gitaar verkocht zou hebben, wat je weigerde, was dit allemaal niet gebeurt en had Gibson Nederland je die € 200 ook betaald, we praten over een nieuwe GIBSON SJ200.

Ik heb toen met jou Coen contact gehad. Jij vroeg me waar ik de Gibson heb uitgehaald. Ik vertelde je waar ik die gitaar heb gekocht. Daar kwam al commentaar op. Vervolgens vroeg ik je of jij me kon helpen de Gibson SJ200 goed af te stellen, zodat de “D” snaar niet meer kon kletteren. Je vertelde mij, dat die afstelling € 200 zou kosten. Daar was ik het niet mee eens, op de gitaar zat garantie, ze was nieuw!! Ik heb al in het verleden, 10 gitaren bij jouw gekocht, voor heel veel geld. Alsjeblieft Coen, kom me tegemoet en help me. Ja was jou antwoord voor € 200 repareer ik je gitaar. Dat heb ik je niet laten doen. Gibson Nederland wilde je die € 200 ook nog betalen en jij weigerde dat!! Gibson Nederland heeft de gitaar hier laten ophalen en heeft ze voor mij gerepareerd. Ze speelt zoals een Gibson behoord te spelen. Ik snap er niets van, hoeft ook niet Coen en doe vooral geen moeite, het me uit te leggen. Gibson Nederland heeft het voor mij opgelost.

Door deze actie, die € 200, laat je langs lopen, maar eigenlijk verlies je veel meer geld.

Ik ben altijd eerlijk en loyaal ten opzichte van jou geweest. Dat waardeer je blijkbaar niet. Nu is de tijd van gaan, gekomen. Wij praten altijd met mensen. Praten met elkaar had geen enkele zin.
Daar gaat mijn vertrouwde gitaarzaak voor € 200. Ik zoek wel een andere.
TFOA, nooit meer!!
Zo moeilijk is dat niet te begrijpen, van wat ik hierboven geschreven heb!
Harrie.

15 maggio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più