Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een set Kali IN-5 Monitor speakers gekocht. Ik hoorde een zeer lichte kraak in de middenwoofer. Ik heb dit gemeld bij hen en er werd direct actie ondernomen. Ze hebben het probleem RMA aang... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Uitstekende garantieafhandeling

Ik heb een set Kali IN-5 Monitor speakers gekocht.
Ik hoorde een zeer lichte kraak in de middenwoofer.
Ik heb dit gemeld bij hen en er werd direct actie ondernomen. Ze hebben het probleem RMA aangemeld. Ik hoefde alleen maar de speaker op te sturen naar de leverancier. En ik had al een paar dagen later mijn speaker weer in huis! Hij klinkt nu zoals het hoort.

Ook over de communicatie ben ik erg te spreken. Geen standaard klantenservice praatjes maar gewoon echt en persoonlijk contact. Ik kan het erg waarderen.

11 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ein super nettes Erlebnis! Gerne wieder!!!

Wir sind gespannt nach Almelo gefahren, 3½ Stunden Fahrt.
Von Aussen sehr unscheinbares Geschäft, von Innen haut es einen um!🤘🏼

Nachdem wir geklingelt hatten, öffnete uns einer der netten Verkäufer die Tür, dann hätten wir Glanz in den Augen... Zur linken Hand 4 Reihen Fender Gitarren, Rechts einige Tokai Les Pauls, Effektboards, Amps, Kabel, Zubehör, wirklich alles was das Musikerherz höher schlagen lässt und das zu unschlagbaren Preisen... Die über 350 Km Fahrt hatten sich jetzt schon gelohnt!!!
Wir dürfen alles ausprobieren und testen.

Was soll ich sagen, fährt selbst hin, oder bestellt online, dann verpasst ihr aber die super Bedienung der beiden sehr netten und humorvollen Herren dort.

Für mich gibt es zu den 5 Sternen noch 5 dazu!!!

Liebe Herren Meibergen...
Vielen Dank für den schönen Besuch bei Euch in Eurem tollen Geschäft in Almelo, macht weiter so, die Musiker werden es Euch danken!!!

Liebe Grüße aus Hamburg und Stade
Michi und Martin

Rock in, Buddy's 🤘🏼🎸🤘🏼

9 aprile 2026

Klant is Koning???

Ik bestelde via de webshop twee artikelen. Ik ontving een mail ter bevestiging met een hele onvriendelijke toon: "Uiteraard is deze regeling geheel wettelijk en u hoeft ons niet te vertellen dat het niet het geval zou zijn. Mocht u denken dat het niet ok is dan kunt u dit melden bij de ACM." En dit in het eerste klantcontact!
Nadar ik de bestelling annuleerde kreeg ik een reactie dat hij er niet wakker van lag, omdat het bedrag toch niet interessant voor hem was.

7 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

68 jaar en van Fasley naar Fender.

Na 10 jaar pauze het gitaarspelen weer opgepakt en kocht als proef een telecaster van fasley bij een ander .. heb er 5 jaar opgespeeld en voelde dat ik vooruitgang heb geboekt en dacht, ik ga mezelf een Butterscotch Fender Telecaster Player II Blonde kado doen van mijn pensioengeld, ik kwam bij Meibergen uit belde ze op en na 1 telefoontje wist ik het al, na 3 werkdagen had ik de gitaar afgesteld en wel in huis, goeie service en spontaan telefonisch onderhoud. Geniet nu nog meer van mijn pensioen. met vriendelijke groet Rik. (he who got the blues) met een Fette-Fender.

1 aprile 2026

Aankoop audio interface

Ik heb mijn audio interface hier gekocht omdat deze bijna €100 goedkoper was dan bij andere winkels. In deze tijd is het misschien even wennen dat je vooraf te horen krijgt dat aankopen niet geretourneerd kunnen worden. Maar als je, zoals ik, al goed onderzoek hebt gedaan en precies weet wat je nodig hebt, is dat geen probleem.
Daar staat tegenover dat je gewoon volledige garantie krijgt. Mocht er iets mis zijn met het product, dan kun je hier netjes terecht voor ondersteuning. Als je extra waarde hecht aan retourmogelijkheden en daar graag tientallen euro’s extra voor betaalt, dan is dat natuurlijk een persoonlijke keuze.
De verzending was snel en het product kwam in perfecte staat aan. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zou hier zeker opnieuw bestellen.

27 marzo 2026

Horrible customer service

Horrible customer service.
Was interested in buying some gear from this shop. The shipping policy on the website says that international shipping is available.
However, after placing the other I have received an e-mail that they "don't like shipping to such a country" (Lithuania), like it was Namibia. The reason to that was explained only after my dutch-speaking friend called them.
If your "international shipping" is only limited to Belgium, then do not declare that it is international.

27 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Meneer gaat alleen voor het grote geld

Ik kwam hier voor een paar nieuwe snaren en plectrums. Bij aankomst stond er keiharde muziek aan en leek er niemand aanwezig. Toen de eigenaar eindelijk doorhad dat ik in de winkel stond begon de 'fun'. Ten eerste met een geërgerde reactie over de naamgeving van de d'Addario snaren. Ik kan er niks aan doen dat deze "Phosphor bronze" heten, maar volgens meneer moest ik maar duidelijk zijn. Daarna mocht ik aanhoren dat hij niet blij was met deze kleine aankoop en dat dit vooral lag aan het arme Almelo.

Ik kreeg spontaan spijt van mijn meerdere aankopen in de jaren ervoor: meerdere gitaren, meerdere versterkers, keyboard en allerlei andere benodigdheden.

Meneer de ondernemer moet wellicht even snappen dat iemand niet alleen maar dure en grote aankopen bij hem kan doen en dat investeren in een goede klantrelatie meer waard is dan puur en alleen focussen op grote aankopen en dat dit anno 2026 helemaal -niets- met de koopkracht van de gemiddelde Almeloër te maken heeft. Wat een kortzichtige norse man. Ik raad iedereen af hier een stap naar binnen te zetten. Het afwezig zijn van Google reviews (op dit moment) zegt genoeg, want daar worden foto's gepost van uitgeprinte A4-tjes met afschrikkende teksten voor gasten die zonder serieuze koopintenties naar binnen willen. Wat een afgang zeg.

Volgende keer loop ik bij Totally Music naar binnen.

4 novembre 2025

Uitstekende klantgerichtheid

Gisteren gebeld voor advies over welke compacte Fishman amp het best bij mijn gitaren past. Het werd de Loudbox mini. Martin vertelde dat hij deze ook in beige kon leveren. Via de website deze gekozen, besteld en afgerekend. Toen ontdekte ik dat ik mijn adres incompleet had verzonden. Ik mailde hierover en kreeg meteen een vriendelijke mail dat ze dit ook ontdekt hadden en al via enig speurwerk mijn website hadden gevonden mét het complete adres. De amp was al verzonden met PostNL .
Wát een goede service en klantvriendelijke oplossingsgerichtheid. Bedankt Martin en collega’s. Joost Ostendorf Zutphen

13 marzo 2026

Onbeschoft en onprofessioneel

Een bestelling geplaatst voor een gitaar, vervolgens krijg je een wat bijzonder mailtje met waar je het geld naartoe over kunt maken, en later een betaallink. In deze tijd voelt dat toch wat vreemd, door hoe je opgelicht kan worden tegenwoordig. Maar het zal vast goed gaan. Echter een andere gitaar gevonden bij een ander bedrijf die meer aansloot bij de wensen. Een berichtje gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren. Krijg ik als reactie dat ze niet begrijpen waarom ik iets bestel als ik geen geld heb. Pardon? Wat een onprofessionele reactie, die ook nog een nergens op gestoeld is. Hier ga ik in de toekomst zeker nooit meer iets bestellen.

13 marzo 2026

Eigenaar onprofessioneel en klantonvriendelijk

Vorig jaar bestelde ik een Fender FR12 Tweed. Later bleek dat deze verkeerd 'op voorraad' op de website stond en pas 4 weken later leverbaar was. Dat vond ik toen geen probleem, maar in die periode ben ik van gedachten veranderd en heb de bestelling geannuleerd.

Een half jaar later wilde ik dezelfde Fender versterker alsnog bestellen. Omdat ik na een aantal dagen geen reactie had ontvangen, vroeg ik of de bestelling was ontvangen. Toen kreeg ik dit antwoord:

Hallo,

Jazeker wel. Maar u hebt de vorige keer mij laten weten absoluut geen FR speaker te willen dus nam aan dat het ook dit keer niet serieus bedoeld was.

Ik heb er dus uiteraard verder niets meer aan gedaan. Dit is namelijk ook een FR speaker en die wilt u niet.

Mvg,
Martin Meibergen

Uit verbazing over hoe er gesproken werd, heb ik daar niet meer op gereageerd en het elders besteld.

Vandaag (drie maanden later) probeerde ik een Way Huge Swollen Pickle te bestellen en kreeg ik dit:

Hoi,

Helaas hebben wij u als klant verwijderd en kunnen u dus niet meer leveren.

Mvg,
Martin Meibergen

Blijkbaar word je hier als klant gewoon verwijderd omdat je ooit van gedachten bent veranderd. Daarnaast hanteert deze winkel ook een beleid waarbij producten niet geretourneerd mogen worden, wat ik persoonlijk zeer twijfelachtig beleid en klantonvriendelijk vind.

Ik raad de eigenaar en zijn bedrijf sterk af.

10 marzo 2026

Top service!

Top service! Betrouwbaar, hele nette prijzen en verkopen top kwaliteit gear voor de muzikant

30 gennaio 2026

Zeer onvriendelijk

Zeer onvriendelijke reactie gekregen op een vraag naar een product.
Klantvriendelijk kennen ze hier dus blijkbaar niet ! Zal ook niks aanschaffen meer bij hun.

30 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede prijzen en goede service

Meibergen is een goede plek om je muziek gear te halen als je weet wat je wilt. Ik heb hier onlangs een strat gehaald, door hun unieke policy was deze strat 200 euro goedkoper dan bij andere muziek bedrijven. Na het bestellen is er nog contact met mij opgenomen over dat de standaard snaren die er op zaten van de fabriek een beetje ouder zijn dus heb gratis een setje snaren er bij gekregen!!! De gitaar kwam perfect afgesteld aan en ook binnen 3 werkdagen. Een top muziek bedrijf dus met goede prijzen en goede service, ik ga hier zeker vaker van bestellen als ik weer wat nodig heb.

22 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede prijs.

Heb hier zojuist een Jackson JS32 Warrior Snow White online besteld. Kwam in perfecte conditie aan de dag na dat ik de bestelling had geplaatst. Ik had deze hier besteld, omdat deze gitaar hier ongeveer 100 euro goedkoper was en de enige winkel was waar deze direct leverbaar was.

Enige minpunt is dat de site niet 1 op 1 overeenkomt met hun inventaris. Maar je wordt altijd geïnformeerd door de medewerkers wanneer de bestelling niet mogelijk is, voordat je betaald.

23 gennaio 2026

Top!

Duidelijke communicatie, snelle levering, laagste prijs. Top!

28 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Aanschaf nieuwe Fender versterker. …

Heb gebeld om voor een Fender Tone Master Deluxe Reverb Blonde met Celestion Neo Creamback speakers, deze was gelukkig in voorraad. Werd de zelfde week hartelijk ontvangen, en kon op deze versterker meerdere gitaren uit de winkel uit proberen. De informatie en uitleg waren zeer professioneel. Uiteindelijk met versterker en een nieuwe gitaar de winkel met een wederom goed gevoel verlaten.

19 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più