Tenzing Travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Onze reis door Canada van 7 tot 23 juni was een unieke belevenis. We doorkruisten het land van de Rockies t/m Vancouver Island. We zijn vol lof voor de wijze waarop Tenzing de reis heeft georgan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze reis naar Namibië in juni 2026 was geweldig. Tenzing Travel heeft vooraf, zowel telefonisch als via mailverkeer, fantastisch meegedacht. Meegedacht over de route, de lodges én de excursies.De acc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede intake via teams waardoor wij een andere reis hebben geboekt dan dat wij in 1e instantie hadden uitgezocht. Mooie hotels en ryokans in de lijn der verwachtingen. De vrijheid om ook zelf een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik zou Tenzing Travel ten zeerste aanbevelen. Na afspraken over onze reiswensen, hebben zij voor ons een top reisvoorstel gemaakt. Het team stond klaar om onze vragen te beantwoorden, waardoor onze r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

In 2020 is Tenzing Travel overgenomen door de reisorganisatie Travelnauts B.V. Tenzing Travel is een ervaren kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in de volledig verzorgde kwaliteitsreizen. Een aantal oude vertrouwde en ook de nieuwe reisspecialisten van Tenzing Travel hebben een passie voor reizen. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijke reiservaring te laten beleven en te ontzorgen. In ieder deel van de wereld hebben wij een uitgebreid aanbod van bestemmingen. Onze voorbeeldreizen zijn slechts een indicatie van de mogelijkheden, want wij stellen altijd reizen samen op basis van uw wensen. Onze reisspecialisten geven u persoonlijke aandacht, deskundig advies en zorgen altijd voor onvergetelijke ervaringen op de bestemming. Zij kennen de bijzondere plekjes en weten de unieke verblijven voor u te vinden. Op zoek naar een bijzondere reis? Vertel ons uw wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat van onze ervaren reisspecialisten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

210 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

wij houden niet van die grote resorts

wij houden niet van die grote resorts, en die waren er veelvuldig

7 gennaio 2025

Risposta di Tenzing Travel

Beste Marianne, bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat er veel grote resorts waren, terwijl dat niet jullie voorkeur heeft. We streven er altijd naar om de reis zo goed mogelijk af te stemmen op persoonlijke wensen en nemen je ervaring graag mee om onze service verder te verbeteren.

Mocht je in de toekomst opnieuw op reis gaan, dan denken we graag met je mee over accommodaties die beter aansluiten bij jullie verwachtingen.

Prachtige maatreis door Australië

Prachtige reis door Australië gemaakt helemaal afgestemd op onze wensen. Super mooie accommodaties! Alles verliep zeer soepel, van inchecken bij hotels, inleveren en ophalen huurauto’s als ook geboekte excursies. Geen enkel omkijken naar waardoor zeer relaxte vakantie!

23 dicembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie woorden Ron, en het delen van jouw ervaringen! Wat fijn om te horen dat de reis door Australië helemaal aan jullie wensen voldeed en dat alles zo soepel verliep. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jullie onbezorgd kunt genieten en we zijn blij dat dit gelukt is! Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw helpen met het plannen van een droomreis!

Fantastisch Japan

De hele reis was goed verzorgd, voor ons was het perfect.

3 dicembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor de mooie woorden en de 5-sterren! Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten en dat alles naar wens was. We hopen dat jullie met prachtige herinneringen terugkijken op jullie reis naar Japan.

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor jullie mooie review! Het doet ons goed om te horen dat alles perfect geregeld was. We hopen dat jullie volop hebben kunnen genieten van een zorgeloze reis. Mochten we in de toekomst weer iets voor jullie mogen organiseren, dan staan we graag voor jullie klaar!

Nieuw-Zeeland via Tenzing

In het voorbereidingstraject op de reis werd er zeer goed meegedacht en werd aan alle wensen invulling gegeven. Eenmaal op reis blijkt alles ook daadwerkelijk perfect geregeld te zijn, waardoor je je volledig op het genieten kunt richten en je geen zorgen hoeft te maken.
Op een gegeven moment brak tijdens mijn reis noodweer uit en waren de wegen afgesloten in de richting van mijn volgende bestemming. Ik werd proactief door het partner-reisbureau op locatie gebeld om af te stemmen hoe verder te gaan en of er alternatieve verblijven geregeld moesten worden. Er wordt echt naar je omgekeken.

25 novembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Wat een prachtige review, hartelijk dank familie Vermeulen! Het is super om te horen dat jullie de voorbereiding als prettig hebben ervaren en dat de reis vlekkeloos verliep. We zijn blij dat onze lokale partner goed heeft ingespeeld op de onverwachte situatie en jullie zo goed hebben geholpen. Dat jullie je volledig konden richten op het genieten, is precies waar we het voor doen. Bedankt voor jullie vertrouwen, en we hopen in de toekomst weer een mooie reis voor jullie te mogen organiseren!

Terugblik op reis door Nieuw-Zeeland

Wij zijn zeer tevreden over Tenzing Travel. De afspraken over vervoer en accommodaties zijn keurig nagekomen en mede daardoor hebben we een hele mooie reis door Nieuw-Zeeland met veel natuurschoon en adembenemende vergezichten mogen ervaren.

26 novembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie 5*-beoordeling, Kees! Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen tijdens jullie rondreis door Nieuw-Zeeland en dat jullie zo hebben genoten van het prachtige natuurschoon. Nu volop nagenieten en hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met het plannen van een nieuw avontuur!

Valutata 5 stelle su 5

Vier weken reizen door Australië.

Vier weken reizen door Australië een reis om nooit te vergeten. Met uitgebreide hulp van Tenzing zijn onze wensen werkelijkheid geworden. De reis was prima gebalanceerd, reis-, rustdagen en de accomodaties waren echt spot-on. Tevens hebben we op advies van Tenzing enkele excursies gedaan, ook deze waren super gaaf en allen de moeite waard.
Wil je individueel onbezorgd reizen gebaseerd op een uitvoerbaar reisplan die goed gedocumenteerd is in een leuke App dan kunnen wij Tenzing meer dan aanbevelen.

19 novembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor deze fantastische review! Wat geweldig om te horen dat jullie vier weken in Australië een reis is geworden om nooit te vergeten. We zijn blij dat we jullie wensen werkelijkheid hebben mogen maken en dat de balans voor jullie precies goed was. Jullie aanbeveling betekent veel voor ons. Nu volop nagenieten en we hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een nieuw avontuur.

Valutata 4 stelle su 5

Prachtig en goed

Alles was goed geregeld en het was een prachtige reis

8 novembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Beste familie Teunis/Kardolus, hartelijk dank voor jullie korte maar krachtige review. We zijn blij om te horen dat jullie een prachtige reis hebben gemaakt. We helpen je in de toekomst graag opnieuw met weer een geweldige reiservaring!

Fly and drive New York - Toronto

Onze fly and drive reis naar New York, Niagara en Toronto was heerlijk. Onze specifieke wensen konden vooraf in overleg worden geregeld. De geboekte hotels waren heel bijzonder en fijn. Een kink in de kabel met een transfer over de grens werd door Tenzing snel opgepakt en is helemaal opgelost.

4 ottobre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Beste Sander, bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie fly-drive reis van New York naar Toronto zo goed is bevallen. We zijn blij dat we jullie specifieke wensen vooraf konden meenemen en dat de hotels aan jullie verwachtingen voldeden. Nogmaals onze excuus voor de kink in de kabel met de transfer, maar we zijn blij dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw helpen met een bijzondere reis!

Valutata 5 stelle su 5

Bij aankomst bleek op elke plek alles…

Bij aankomst bleek op elke plek alles tot in de puntjes te kloppen, geen onaangename verrassingen.
Tyax was een geweldige suggestie ( zouden we anders nooit naar toe zijn gegaan ) en met het vliegtuig naar de gletscher was een hoogtepunt, maakte veel goed van het toch wel slechte weer dat we helaas hadden, en dat in september.

7 ottobre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Beste Dick, bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles tot in de puntjes klopte voor jullie. Tyax is inderdaad een unieke plek, en we zijn blij dat onze suggestie zo goed is bevallen! De vlucht naar de gletsjer klinkt geweldig, een goedmaker van het mindere weer :). We hopen dat jullie nog lang kunnen nagenieten van de bijzondere ervaringen.

Valutata 5 stelle su 5

Van planning tot uitvoering, top

Van planning tot en met de uitvoering goed, plezierig en met persoonlijke aandacht geregeld. Alles liep zoals gepland en prettig te weten dat er bij een calamiteit iemand 24/7 bereikbaar is.

5 novembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn ontzettend blij te horen dat je onze service als plezierig en persoonlijk hebt ervaren. Ook is het is fijn om te weten dat alles ter plaatse volgens planning is verlopen. We hopen je in de toekomst weer te kunnen helpen met het samenstellen van een mooie rondreis!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige fietstour door de stad Miami

Geweldige fietstour door de stad Miami, extra Sim was geweldig hele vakantie mee gedaan. Hotel gewoon value for money, kortom 5 sterren. Marc Visser.

5 novembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Hi Marc, bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je genoten hebt van de fietstour door Miami en dat de extra simkaart zo handig was tijdens je vakantie. Je vijf sterren zijn heel waardevol voor ons, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe geweldige ervaring!

Echt prachtige reis!

Echt prachtige reis en alles tot in de puntjes geregeld

30 ottobre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Beste Charlotte, bedankt voor je mooie 5-sterren review! Ontzettend fijn te horen dat jullie een prachtige reis hebben gehad. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten!

Bedankt Tenzing Travel

Wat een fantastische reis hebben jullie voor ons samengesteld. Alles was weer tot in detail geregeld, super accomodaties, indrukwekkende game drives met erg enthousiaste gidsen, evenals de diverse excursies .
We hoefden ons nergens zorgen om te maken, het was alleen maar reizen van A naar B en vooral genieten. Super onvergetelijk en indrukwekkend was deze Zuid-Afrika reis.

15 ottobre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je prachtige review, Jacques! Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n fantastische reis hebben gehad in Zuid-Afrika en dat jullie je volledig ontzorgd voelden. We zijn blij dat jullie hebben genoten van de accommodaties, de game drives en de excursies. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de mooie reis en we hopen in de toekomst weer een onvergetelijke reis voor jullie te mogen verzorgen.

Valutata 3 stelle su 5

Tenzing Travel Noord Oost Amerika

Ze zijn goed in het zoeken van de hotels dichtbij bezienswaardigheden. Hotels zijn prima op orde.

Minder goed het meedenken van route qua haalbaarheid. Het attenderen op lange reisdagen met de auto. Hierin geen voorstellen gekomen om dit te verminderen.

7 ottobre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Hi Anita, bedankt voor je feedback en je compliment over onze hotelkeuzes! We zijn blij dat je tevreden was met de locaties van de hotels. We waarderen je opmerking wat betreft de reisroute en nemen je feedback mee om onze reisvoorstellen in de toekomst nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van onze reizigers. Mocht je in de toekomst nog een reis bij ons boeken, denken we graag met je mee voor een nog soepelere planning!

Valutata 5 stelle su 5

Tenzing Travel heeft onze reis naar…

Tenzing Travel heeft onze reis naar Ijsland uitstekend voorbereid in goed overleg. 14 Dagen is een ideale periode om de gehele rondweg met alle bezienswaardigheden goed en rustig te kunnen bewonderen

Voorgestelde accommodaties zijn goed, de upgrades zijn zeker de moeite waard

In zijn geheel nogmaals een fantastische reis, een van vele met Tenzing

Onze dank gaat uit naar de werknemers, de duidelijke en tijdige communicatie

26 settembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor je geweldige review, Stephan! We zijn blij dat jullie reis naar IJsland zo goed is bevallen, al vanaf de voorbereiding. Fijn dat jullie in twee weken in alle rust de bijzondere bestemming hebben kunnen verkennen en dat de accommodaties inclusief upgrades goed bevielen.

Dank voor de waardering voor ons team en de communicatie. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te verwelkomen voor een nieuw avontuur met Tenzing Travel!

We reizen al jaren met Tenzing Travel

We reizen al jaren met Tenzing Travel, dit omdat ze een bijzondere reis samen kunnen stellen dat echt maatwerk is. Je overnachtingen zitten vaak op een goede plek en er zitten mooie tips bij om tijdens de reis te kunnen bezoeken.

16 settembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Hi Stef, bedankt voor je geweldige review en het vertrouwen in Tenzing Travel door de jaren heen! Het is fantastisch om te horen dat onze maatwerkreizen aan jullie verwachtingen voldoen en dat jullie tevreden zijn over de locaties van de overnachtingen en de tips die we aanbieden. We doen ons best om elke reis uniek en onvergetelijk te maken. We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst weer te helpen met een nieuwe bijzondere reis!

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond de begeleiding prima

Ik vond de begeleiding prima. Met name de app is van toegevoegde waarde

25 settembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Bedankt voor je positieve review, Peter! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de begeleiding en dat onze nieuwe reisapp goed is bevallen. Hopelijk kunnen wij je in de toekomst weer begeleiden bij het samenstellen van een mooie rondreis!

goede organisatie en betrouwbaar

zoeken datgene uit en wat je wensen zijn

25 settembre 2024

Risposta di Tenzing Travel

Hi Ingrid, bedankt voor je review! Wat een mooie woorden benoem je, 'betrouwbaar en goed georganiseerd'. We doen altijd ons best om goed naar de wensen van onze reizigers te luisteren, fijn om te horen dat dit goed is gelukt bij jullie. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen bij een volgende reis!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più