Onze reis door Canada van 7 tot 23 juni was een unieke belevenis. We doorkruisten het land van de Rockies t/m Vancouver Island. We zijn vol lof voor de wijze waarop Tenzing de reis heeft georgan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze reis naar Namibië in juni 2026 was geweldig. Tenzing Travel heeft vooraf, zowel telefonisch als via mailverkeer, fantastisch meegedacht. Meegedacht over de route, de lodges én de excursies.De acc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede intake via teams waardoor wij een andere reis hebben geboekt dan dat wij in 1e instantie hadden uitgezocht. Mooie hotels en ryokans in de lijn der verwachtingen. De vrijheid om ook zelf een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hadden een fijne samenwerking van wat we wilden en adviseren ons goed voor het juiste reisplan en waren eerlijk naar ons van dit moet je wel of niet doen Een fijn reisplan duidelijk en op je mobi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In 2020 is Tenzing Travel overgenomen door de reisorganisatie Travelnauts B.V. Tenzing Travel is een ervaren kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in de volledig verzorgde kwaliteitsreizen. Een aantal oude vertrouwde en ook de nieuwe reisspecialisten van Tenzing Travel hebben een passie voor reizen. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijke reiservaring te laten beleven en te ontzorgen. In ieder deel van de wereld hebben wij een uitgebreid aanbod van bestemmingen. Onze voorbeeldreizen zijn slechts een indicatie van de mogelijkheden, want wij stellen altijd reizen samen op basis van uw wensen. Onze reisspecialisten geven u persoonlijke aandacht, deskundig advies en zorgen altijd voor onvergetelijke ervaringen op de bestemming. Zij kennen de bijzondere plekjes en weten de unieke verblijven voor u te vinden. Op zoek naar een bijzondere reis? Vertel ons uw wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat van onze ervaren reisspecialisten.
Weerdestein 116, 1083GH, Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Het mee denken in de reis die we voor ogen hadden. Complete aanlevering van alle info. De app is uitermate handig en compleet. De reis op zich was zorgeloos, met goede locaties en alle reserveringen waren goed geregeld.

Risposta di Tenzing Travel
Alles was terug tot in de puntjes georganiseerd. Alles kunnen volgen op gsm zelfs zonder wifi connectie. Dit is echt top. Hebben terug een prachtige reis gehad. Ik zou zeker Tenzing aanraden aan iedereen.

Risposta di Tenzing Travel
Hele goede reisvoorstellen, snel en accuraat, vriendelijk en persoonsgericht.

Risposta di Tenzing Travel
Er werd goed rekening gehouden met onze wensen.
Toen er door extreme regenval problemen waren met onze volgende lokatie, hebben zij een goed alternatief gevonden.
De app was ook superhandig en ook fijn voor de thuisblijvers , die zo al onze belevenissen konden volgen.

Risposta di Tenzing Travel
Vlotte communicatie, goede tips. Goede hotels geselecteerd. Persoonlijke touch.

Risposta di Tenzing Travel
Reis naar Finland voor een paar dagen , goed advies gehad en altijd behulpzaam.
De reis was ook geweldig!

Risposta di Tenzing Travel
Hele goede keuze van verblijfplaatsen; alles was perfekt geregeld. Mooie adviezen waar je toch keuzes moet maken. Geen enkele tip of slechte ervaring. Vooral de verblijflokaties waren heel fijn

Risposta di Tenzing Travel
Tenzing heeft voor ons een fantastische reis naar Lapland samengesteld, helemaal naar onze wens en mogelijkheden. De samenwerking met Tenzing verliep heel goed, er is altijd snel op vragen gereageerd en de wensen zijn goed vertaald naar de reis.

top vakantie
zeer goede handige tenzing app
bekwame en professionele en vriendelijke hulp tijdens email verkeer

Risposta di Tenzing Travel
Tenzing Travel heeft samen met ons de reis naar Nieuw-Zeeland perfect voorbereid. Goede vliegreizen met Singapore Airlines. We verbleven in de mooiste appartementen of hotels en konden altijd vroegtijdig inchecken. Vragen tijdens de reis werden per omgaande beantwoord! We hebben de mooiste plekken van het Zuidereiland en Noordereiland bezocht en bleven meestal een paar dagen. De afstand tussen de plaatsen was prima te rijden. Overtochten met de ferry en excursies volgens afspraak geregeld!
Het verblijf in de Boatshed op Waiheke Island aan het einde van de reis was top!
We hebben genoten en kijken terug op een fantastische reis.
Tenzing Travel als reisorganisatie, daar krijg je geen spijt van. Alles top geregeld.

Risposta di Tenzing Travel
Dit bedrijf luistert naar de klant en snapt wat deze bedoelt en organiseert precies de juiste reis

Risposta di Tenzing Travel
Tenzing heeft onze wensen goed meegenomen in het plannen van de reis. Mooie lokaties vlakbij voorzieningen en bezienswaardigheden. Ook toen we problemen met de auto hadden, hebben zij ons erg goed geholpen en bijgestaan. Top!
Tijdens onze reis waren we 40 jaar getrouwd. Tenzing had die dag een leuke verrrassing geregeld. Heel attent! Kortom Tenzing travel is zeker een aanrader!
Ella en Jos

Risposta di Tenzing Travel
Mijn man en ik hebben een heel goede ervaring met Tenzing Travel. Allereerst tijdens het samenstellen van de reis. Bij de eindcontrole van de reis bleken er 2 boekingen niet goed te zijn gegaan. Daar is toen adequaat een oplossing voor gevonden. Een van die oplossingen bleek later het hoogtepunt van onze reis te zijn. Een paar weken voor vertrek ontvingen we alle reisbescheiden via een app. Ik moest er even aan wennen, hoe je alle gegevens kon vinden. Maar werkelijk alles tot in details kun je er in vinden. En toen begon onze reis. Zelfs tijdens onze reis konden we telefonisch en via de mail terecht bij onze contactpersoon. Het was heel fijn om bij aankomst opgehaald te worden door een chauffeur en naar het hotel gebracht te worden. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de verblijven.Via de app kregen we tal van tips wat je kunt doen in een bepaalde omgeving en ook het automatisch doorschakelen naar de navigatie is heel handig.
Ook de boekingen van excursies en dergelijke waren goed geregeld.
Wij hebben nog nooit zo'n lange verre reis gemaakt en achteraf kunnen we zeggen, dat de prijs-kwaliteitsverhouding prima is.
Al met al is het een fantastische vakantie geweest en kunnen we iedereen aanraden met Tenzing Travel in zee te gaan.

Risposta di Tenzing Travel
Wij hebben een prachtige reis door Costa Rica gemaakt. Vooraf hebben we goed contact gehad over onze voorkeuren/wensen. Alles was echt tot in de puntjes geregeld! Zeer mooie, bijzondere en schone accommodaties gehad.

Risposta di Tenzing Travel
We hebben een onvergetelijke reis gemaakt door Patagonië via Tenzing. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De App die we hadden was super handig en gebruikten we bijna dagelijks en ook de lokale reisagent EuroTur had alles prima voor elkaar. Over het algemeen zaten we ook in prima hotels. Als je je geen zorgen meer hoeft te maken over transfers en weet dat alles goed geregeld is en dan kun je extra van de omgeving genieten. En die omgeving.....daar hoeft niemand wat aan te doen. Die is adembenemnd mooi in dit deel van de wereld. Prachtig.

Risposta di Tenzing Travel
Geweldige reis in Argentinië gehad. Fijn contact met medewerkster Shelley Waterman in het voortraject van de organisatie van de reis, zij dacht echt mee met onze wensen. Alles liep ook tijdens de reis op rolletjes, dankzij lokale contactpersonen. Kan Tenzingtravel aanraden.

Risposta di Tenzing Travel
wij houden niet van die grote resorts, en die waren er veelvuldig