1-3 dagars leverans, njaaa inte riktigt! Mitt paket hade ”glömts bort” men efter man fått tag i kundtjänst så gick det fort och dem ordnade det + lite extra gott o blandat. (leverans 6-8 dagar) En... Leggi di più
Jag fick både ett väldigt snabbt svar på mitt initiala ärende och fortsatt återkoppling skede även den samma dag eller nästkommande. Vi kom fram till en bra lösning tillslut. Väldigt trevligt bemötand... Leggi di più
Snabb återkoppling på ett bordtennisrack från Stiga där det var en stor luftbubbla i racket. Fick pengarna tillbaka och fick behålla racket. Så därför var jag tvungen att köpa ett annat racket... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Tengo - nordens största racketbutik. Brinner du för racketsport lika mycket som Tengo? Då har du kommit rätt! Vi har ett brett sortiment inom padel och tennis från världens ledande varumärken.
Tubavägen 1, 237 42, Bjärred, Svezia
- 040 628 85 79
- kundservice@tengo.se
- tengo.se
Jättenöjd
Jättenöjd, snabb leverans, och till mitt padelrack som jag köpte på kampanj till ett lågt pris fick jag även ett fodral med! Vilket jag inte alls hade räknat med eller kan minnas att de stod nåt om.
Vid retur av skor som inte passade blev…
Vid retur av skor som inte passade blev jag anklagad att jag hade använt skorna. Ja det va lite damm under sulan som jag hade glömt torka bort. Men framför allt va det nån konstig vit färg på sulan som jag gissar antingen tillkommit under frakten eller på något annat sätt tillkommit. Den vita färgen fanns inte på skorna när jag skickade dom (det hade jag märkt!). Trots att jag flera gånger påpekade detta gav dom sig inte utan krävde att jag skulle stå för faktkostnad plus ett avdrag på 20%.
Om ni tänkt handla här, kom ihåg att ta kort på skorna innan ni lägger dom i returboxen. Jag tänker inte handla här igen, den saken är säker.
Dyr frakt för retur
Dyr frakt! Jag fick betala 59kr i frakt och 99kr för retur. Tengo förklarar detta med att de är ärliga med fraktkostnader och gömmer inte dessa i skopriset. Men skorna var inte billiga heller, 1300kr kostade skorna.
Katastrof bemötande när jag returnerade…
Katastrof bemötande när jag returnerade produkt trots öppet köp.
Mycket bra och snabb service samt…
Mycket bra och snabb service samt trevligt bemötande!
Ikke seriøst firma
Har bestilt produkt fra Tengo for 4 uker siden. Ikke levert, kun mottatt beskjed om at pakke er sendt. Transportør har ikke mottatt forsendelsen, og har selv purret på Tengo. Elendig kundeservice, svarer ikke på tlf., og lar deg ikke avbestille så lenge de påstår at de har sendt varene. Vurderer anmeldelse for svindel.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Skitbra
Recensionerna om detta företag stämmer inte alls överens med min upplevelse, snabbt svar vid frågor och extremt snabb leverans. Jag är otroligt nöjd😜👍

Botten
Levererar inte i tid och svarar inte på mail. Har väntat över 2 veckor nu och lyckas inte komma i kontakt

Risposta di Tengo Sport
VARNING! Helt katastrofala när det gäller…
Helt katastrofala när det gäller returer! Svarar inte på mail och betalar inte tillbaka.

Håll er borta!
Håll er borta!
Beställde skitdyra prylar från dem. Fick inget. Var nästan omöjligt få dem att svara. Krävde att de skulle betala tillbaks pengarna efter en månads vänta på vara som skulle vara i lager. De vägrar och skyller ifrån sig.
Sämsta kundservice, känns som en scam rakt genom. Tengo är en annan front för Zidcore som även äger Träningsmaskiner.com och en massa liknande. Det är samma företag, bara olika hemsidor. Gör er själva en tjänst och håll er borta från dessa!

Service och leverans suger
Service och leverans suger
Pengar dragna från kontot. Ingen produkt har kommit på snart 4 veckor. Inga svar varken på kundtjänst eller mejl.
Usel kundservice vid brådskande leverans
Beställde ett padelracket som var nedsatt. Jag hade väldigt bråttom att få det pga resa och det stod att det var "Kortare leveranstid" på webbsidan. Bekräftelsen sa dock 2-10 dagar. Mailade då, och fick faktiskt svar att de "nog" skulle skicka den samma dag. Men icke. Försökte få bekräftelse att den gått iväg genom ca 5 st mail. Men icke. Ringde flera gånger, kö, och när jag kom fram 2 gånger hördes musik i bakgrunden men ingen var där, och samtalet avslutades. När jag till slut ledsnade och beställde racket från annat ställe, fick leveransbekräftelse därifrån efter 15 minuter(!), så avbokade jag från Tengo. Då, en kvart därefter fick jag leveransbekräftelse från Tengo. Krävdes tydligen en avbokning för att få iväg grejjerna. Tråkigt. Nu kommer jag få två racketar, förhoppningsvis får jag en i tid. Kommer inte beställa från Tengo någonsin mer.
Levererar inte men tar betalt
Uppfyller inte leveranser.
Påstår att produkter som du beställer och betalar för skall levereras inom 10 arbetsdagar. Det sker inte alls.
Och när du skriver till dem kommer inget konkret svar.
Varning
Beställde mina varor för ca 4 v sedan. Efter 12dagar kontaktade jag dom och frågade om ordern, fick till svar att det saknades varor. Dom frågade hur jag ville göra vänta eller att dom skulle skicka ordern. När kommer varorna in frågar jag, aldrig får jag till svar. Vad ska jag då vänta på? Fick tillbaka pengarna för dom varorna som inte fanns(positivt). Dagarna går och inget paket kommer. Kontaktar då kundtjänst får ett skitsvar och ifrågasätter deras svar och säger att dom ljuger. Sedan dess svarar dom inte på mail eller i telefon. Väntar fortfarande på mina varor.
Köp inte av dessa pajasar.
Mycket oseriöst företag!
Mycket oseriöst företag som dessutom är snäsiga och kaxiga i sina svar till dig.
Skickade tillbaka ett par skor som inte passade och dessa har, enligt Tengo, kommit bort på vägen och detta är mitt fel! Jag vet vad konsumentköplagen säger men det vet inte Tengo.
PS. Jag tror även att skorna var piratkopior eftersom ett par Nike aldrig sitter så illa som dessa gjorde.
Oseriöst företag!!
Oseriöst företag! Vi beställde åtta produkter. Två tog de bort från ordern utan att meddela något. Av det som levererades var två stycken i fel storlek och två bollrör skadade/öppnade så att bollarna var helt paffa. Bollrören skulle prompt skickas tillbaka. Detta gjordes för tre månader sedan - vi väntar fortfarande på våra pengar.
Tänk efter både en och två gånger innan ni beställer härifrån!
Jag beställde ett par olika lagerförda varor och varorna skickades dagen efter och var framme hos återbud ytterligare en dag efter det. Jag var orolig för långsam leverans baserat på tidigare omdömen men för mig gick det snabbt.
Undvik, undvik, undvik!
Säljer saker de inte har och en urusel kundservice
Beställde ett rack i december. Racket skulle komma med märkets egna fodral till, ett fodrat fodral med fickor på utsidan (motsvarande kostar 500-1000kr beroende på märke och material). Racket kom, packat helt utan skydd och utan fodral. Skrev till Tengo och frågade var fodralet blivit av. Dem skulle "kolla med lagret", men inget svar på tre dagar. Mailar och frågar igen, får till svar att de inte har några fodral av de som skulle ingått. Blir erbjuden ett billigt 99 kronors fodral istället. Skickar racket i retur. Beställde det sista racket av denna modellen, så det var sen borta från sidan, rimligt så klart.
Nu till det intressanta. Trots att Tengo nu har fastställt att det inte alls medföljer något fodral till racket, har de återigen lagt ut racket på sin sida med texten "Heltäckande fodral ingår" plus bild på racket i fodralet som inte finns. Varför säljer ni saker som ni vet att ni inte har Tengo? Vissa skulle nog kalla det för bedrägeri..
Tog 15 dagar för att få leverans
Tog 15 dagar för att få leverans. Försökt nå kundtjänst både via telefon, chat o mail utan svar. Fick igår svar att ordern är skickad, ingen ursäkt eller något. Så supersnabb leverans och suverän kundservice är ju enbart ljug!
Beställde ett par padelskor som var för…
Beställde ett par padelskor som var för små,skickade tillbaka skorna direkt och blev lovad att få en återbetalning inom kort.
Nu efter 1,5 månader och 4 försök ger jag upp.
Inget lönt att bli arg på oseriösa idioter.
Så nu vill jag varna alla för att handla hos Tengo det finns hundratals bättre företag som säljer likvärdiga produkter.
Borde ha läst omdömen om Tengo innan jag köpte skorna.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.