Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Potrzebowałem konsultacji z lekarzem i korzystam z pakietu TELEMEDI-GO. Niestety moje doświadczenie było bardzo rozczarowujące. Lekarz wykonał trzy połączenia w ciągu jednej minuty. W tym czasie nie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jako pacjent na NFZ kiedyś byłem bardzo zadowolony, obecnie pacjenci NFZ są traktowani jak drugiej kategorii: - przy problemach technicznych / kontakcie telefonicznym odsyłani na stronę intern... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Okropna firma, która jest jedynie pośrednikiem między zupełnie przypadkowymi i niesprawdzonymi lekarzami. Wpadłem w absurdalną sytuację, przez którą omal nie wyleciałem z pracy, bo lekarka zapomniała... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Lekarz umówiony na 19.00 Do 21ej zero kontaktu. Po pierwszym telefonie na infolinię Pani powiedziała że konsultacja jest opóźniona że przed nami jest jeszcze jeden pacjent i że na pewno lekarz oddzwo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente sanitario
  2. Medico
  3. Clinica medica
  4. Farmacia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Telemedico - 24/7 access to a doctor online via internet. Chat online with a doctor, without without leaving your home, anywhere in the world.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,2

Tutte le recensioni

120 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zmarnowany czas i pieniądze!

Przedstawiłem lekarzowi mój problem zdrowotny, obejmujący gorączkę, ból głowy, katar, ból gardła oraz ogólne złe samopoczucie. liczyłem na fachową pomoc oraz wystawienie zwolnienia lekarskiego. Lekarz jednak poinformował mnie, że nie ma możliwości wystawienia zwolnienia w ramach teleporady i wskazał konieczność wizyty stacjonarnej. Zmarnowany czas i pieniądze! Nie polecam!

21 febbraio 2025

To jest jawne złodziejstwo

To jest jawne złodziejstwo , zapłaciłam , wizyta się nie odbyła , próbowałam się dodzwonić czas oczekiwania 39 minut po czym pani się rozłączyła , e-mail bez odpowiedzi, wizyta również , złodziejstwo i skurczysynstwo , jak coś takiego może bezkarnie widnieć na internecie , banda złodziei

21 febbraio 2025

Zdecydowanie nie polecam.

Zdecydowanie nie polecam.

Moja konsultacja, zaplanowana na 8 lutego, w ogóle się nie odbyła – mimo że o wyznaczonej godzinie czekałam na lekarza. Po dłuższym czasie bez żadnej informacji postanowiłam skontaktować się z obsługą. Wysłałam trzy maile z pytaniem o wyjaśnienie sytuacji i zwrot środków, ale system nie daje nawet potwierdzenia, czy wiadomość dotarła, więc nie mam pewności, czy ktoś w ogóle je przeczytał.

Dzwoniłam również na infolinię – i raz otrzymałam wymijającą odpowiedz bez konkretnego rozwiązania sprawy. Ostatecznie zrobiło mi się wręcz głupio, że muszę aż tak walczyć o swoje niby „tylko” 89 zł ale są to moje pieniądze za konsultacje, która się nie odbyła. Takie podejście do pacjenta jest nie do zaakceptowania. Brak profesjonalizmu, brak kontaktu i totalne zignorowanie klienta. Na pewno więcej nie skorzystam.

8 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nikt się ze mną nie skontaktował na…

Nikt się ze mną nie skontaktował na wizyte pisząc informację, iż numer telefonu jest niepoprawny. Gdzie normalnie jest dodany na stronę i zrobiłam zdjęcia mam dowód. Wydane 99 zł poszło bez żadnego kontaktu. Nie polecam tej strony zwykli oszuści jak dla mnie! wyłudzacze pieniedzy! Próbując nawiązac kontakt telefoniczny, pisząc maile nikt nie odpowiada.
Nie zostawie tak tej sprawy. Kieruje sprawę do odpowiednich organów czując się pokrzywdzona!

14 febbraio 2025

Nie polecam tej usługi

Nie polecam tej usługi. Uważam, że nie była warta swojej ceny, ponieważ uzyskane informacje były mniej pomocne niż te, które znalazłem samodzielnie. Oczekiwałem bardziej profesjonalnego podejścia.

9 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Polecam, szybko bez wychodzenia z domu i czekania w kolejkach. Lekarz bardzo pomocny i miły.
Gdyby nie telemedi czekała bym miesiąc, żeby iść do lekarza specjalisty a tu na drugi dzień miałam wizytę, jeśli zależy komuś na czasie - polecam.

10 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam! Firma dobrze wypozycjonowana na Google…

Firma dobrze wypozycjonowana na Google obiecuje że wystawią zwolnienie wstecz po czym okazuje się że aby wystawić wstecz muszę mieć jakieś dokumenty że byłam u lekarza więc zostałam wprowadzona w błąd. Oczywiscie nie poczuwają się do zwrotu. Uważajcie zanim zapłacicie bo potem pieniędzy nie odzyskacie.

2 febbraio 2025

Unikajcie tej firmy krzak

Unikajcie tej firmy krzak. Nie można się dodzwonić na infolinię po tym jak lekarz nie prowadził L4 do ZUS, więc kupiłam nową konsultacje, lekarz przeprosił za błąd i obiecał zwrot pieniędzy. Po czym po dwóch tygodniach wymiany mailowej dostaję informację, że zwrot w moim przypadku nie jest możliwy. No dramat. Unikajcie za wszelką cenę.

5 febbraio 2025

Bardzo nie polecam

Bardzo nie polecam tego usługodawcy oraz wizyty u u lekarza Mateusza Holda. Po odbytym w znieczuleniu ogólnym (narkozie) badaniu kolonoskopii. a zatem również całej nieprzespanej nocy przygotowań, potrzebowałam L4, o które zapomniałam poprosić w szpitalu. Wizyta trwała 3 minuty, lekarz nie zadał żadnych pytań tylko obcesowo wygłosił że za badanie diagnostyczne nie należy się l4. Nie interesowała go historia długoletniej, przewlekłej choroby (przesłałam dokumentację medyczną) będącej wskazaniem do badania, fakt podania narkozy i złego samopoczucia po niej oraz to że de facto pół dnia spędziłam w narkozie/w szpitalu. Jestem bardzo ciekawa jak Pan doktor interpretuje to, że mogłabym w tym czasie pracować, szczególnie że nawet nie zapytał o wykonywany zawód... Podkreślam, że prosiłam tylko o 1 dzień l4.

4 febbraio 2025

Neurolog

Dziś miałem rozmowę z neurologiem z tej firmy, fajnie że dopiero on mnie poinformował że bez wizyty stacjonarnej przedłużenie L4 nie jest możliwe. Neurolog na NFZ mnie zlał wcześniej twierdząc że z bólem mogę żyć i mam sobie prace zmienić oraz odesłał mnie z kwitkiem a tutaj jakie zaskoczenie że lekarz z tej firmy zrobił to samo tyle że 99PLN zgarnęli....

3 febbraio 2025

brak kontaktu!

Od tygodnia próbuję się skontaktować z firmą i nic.... Telefon na który miałam oddzwonić "nie istnieje" a infolinia nie odpowiada. Nie polecam!!!!!!!

22 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

banda złodziei I oszustów

Nie dość, że nie było konsultacji, za którą zaplacilam i tym samym zwolnienia to jeszcze bezczelnie napisali, że wysłali mi SMS z powiadomieniem i konsultacji, a co najlepsze że dzwonili. Infolinia nie działa, na maila nie odpisują, bo prawdopodobnie to tylko automat.
Proszę nie dać się nabrać. Nic im nie płacić.

28 gennaio 2025

Smutne

Zapłaciłam za zwolnienie lekarskie ponieważ potrzebowałam przedłużyć zwolnienie. Pracuje daleko od domu i 2x w tygodniu wyjeżdżam. Dzisiaj nadal nie czułam się najlepiej i nie chciałam przynosić do biura zarazy. Wszystko szczegółowo przedstawiłam dok. Treblińskiej. Kazała mi przedstawić dokumentacje medyczną mojej wizyty stacjonarnej w przychodni (czego chyba jeszcze w życiu nie otrzymałam). Pani doktor mi odmówiła choć nadal nie jestem zdolna do pracy, jestem daleko od domu i nie mam się do kogo wybrać tutaj. Wizyta kosztowała mnie 89 zł czyli kasa wyrzucona w błoto.

27 gennaio 2025

Chciałam przedłużyć zwolnienie…

Chciałam przedłużyć zwolnienie lekarskie, ponieważ jest sobota i nic nie działa dla nas, ale w ciągu dwóch minut otrzymałam odmowę i Radę - udać się do szpitala. Mieszkam 20 km od najbliższego szpitala, gdybym mogłam, to bym się tam zgłosiłam, ale ponieważ jest sobota.Takiej nieudanej usługi nie widziałam od dawna, wydaje się, że to oszustwo.Nie polecę Cię nikomu. Pozdrawiam

25 gennaio 2025

Naciągacze...nie polecam!

Naciągacze...nie polecam!! Wszystkie poniższe negatywne informacje napisane przez innych ludzi potwierdzam, niestety nie sprawdziłam tej firmy przed zapłaceniem za wizytę. Pieniądze wyrzucone w błoto. Inne firmy mnie nie zawiodły. Telemedi.com to oszuści.

24 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più