Potrzebowałem konsultacji z lekarzem i korzystam z pakietu TELEMEDI-GO. Niestety moje doświadczenie było bardzo rozczarowujące. Lekarz wykonał trzy połączenia w ciągu jednej minuty. W tym czasie nie... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jako pacjent na NFZ kiedyś byłem bardzo zadowolony, obecnie pacjenci NFZ są traktowani jak drugiej kategorii: - przy problemach technicznych / kontakcie telefonicznym odsyłani na stronę intern... Leggi di più
Okropna firma, która jest jedynie pośrednikiem między zupełnie przypadkowymi i niesprawdzonymi lekarzami. Wpadłem w absurdalną sytuację, przez którą omal nie wyleciałem z pracy, bo lekarka zapomniała... Leggi di più
Lekarz umówiony na 19.00 Do 21ej zero kontaktu. Po pierwszym telefonie na infolinię Pani powiedziała że konsultacja jest opóźniona że przed nami jest jeszcze jeden pacjent i że na pewno lekarz oddzwo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Telemedico - 24/7 access to a doctor online via internet. Chat online with a doctor, without without leaving your home, anywhere in the world.
Informazioni di contatto
05, Warsaw, Polonia
- telemedi.co
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Zapłaciłam i przez cały dzień czekałam…
Zapłaciłam i przez cały dzień czekałam nikt się nie odezwał. 🙄🙄🙄
Trzymajcie się z daleka
Usługa wystawienia zwolnienia on-line nie została wykonana - zwrotu pieniędzy brak.
Po tygodniu lekarz próbował się…
Po tygodniu lekarz próbował się skontaktować 2 razy w ciągu minuty. Na maile tylko proszą o pesel i nic z tego nie wynika. 200zł poszło. OSZUSTWO!! Nie polecam.
Lekarz odmówił wystawienia zwolnienia…
Lekarz odmówił wystawienia zwolnienia lekarskiego, nie polecam. Zamknął moją sprawę jedną wiadomością- bezdyskusyjnie odebrał mi możliwość wypowiedzi. Nie polecam
Nie polecam, oszuści, doktor miała dzwonić o 8:50, a dostałam tylko sms o nieodebranym połączeniu o 8:47, zero kontaktu. Kasa wzięta, a ja z problemem zostałam, wykorzystuja osoby które szukają na cito pomocy
Nie polecam! Zapłaciłam podwójnie bo coś za pierwszym razem przerwało , wzięli kasę a zwolnienia ani żadnej porady nie było!!! Ciągle wysyłam e-maile z ponagleniem zwrotu pieniędzy, tym bardziej, że przy błędzie z systemu wyskoczył komunikat, że do 24h zwrócą mi kasę do dnia dzisiejszego jej nie ma w minęły już 4 dni . NIE POLECAM banda oszustów i złodziei!!!!
Tragedia
Tragedia, konsultacja od godziny 7 rano trwała do godziny 18, w tym czasie Pani Treblinska zadała 4!!! pytania. Bardzo bolał mnie kręgosłup przez co potrzebowałam zwolnienia, Pani prosiła o dokumentację medyczną sprzed max pół roku, wysłałam jej wynik badania RTG sprzed roku. Raczej mało osób robi RTG częściej. Skończyło się na tym, że otrzymałam receptę na lek, którego przyjmować nie mogę ze względu na silny ból żołądka po zażyciu go, o co nawet nie zapytała pani doktor. O zwolnieniu nawet nie było mowy, więc z bólem kręgosłupa muszę teraz jechać do innego lekarza prosić o zwolnienie. Jeśli nie chcecie stracić swoich pieniędzy nie wykupujcie u nich konsultacji, szkoda nerwów i kasy. NIKOMU NIE POLECAM
Nie płać im za L4, i tak nie dostaniesz.
Tragedia. Konsultacja w sprawie L4, napisałem o moich dolegliwościach, niby lekarz spytał tylko o moj numer PESEL i potem przerwało połączenie. Na moim koncie pacjenta jest informacja, że to błąd systemu. Pieniędzy z powrotem nie dostałem, zwolnienia lekarskiego też nie. Pisałem reklamacje, ale bez odzewu. Zwykle naciągnie klienta.
Omijać szerokim łukiem!Nie otrzymałam…
Omijać szerokim łukiem!Nie otrzymałam licencji na zawody,ponieważ OZJ napisało,że na zaświadczeniu od ich lekarza sportowego brakuje pieczątki,a nawet informacji o specjalizacji!100 zł wyrzucone w błoto!Teraz dopiero widzę jak dużo ludzi straciło przez nich pieniądze!Nawet nie odpisują na wiadomość!To jest skandal!Czemu żadna instytucja nie robi z tym porządku?!
Korzystam często z Telemedi
Korzystam często z Telemedi. Jestem zaskoczona podejściem do pacjentów. Każda wizyta , czy to tele wizyta , czy wizyta stacjonarna wszystko w najwyzszym standardzie. Wszystkie wizyty terminowe, szybko umawiane . Spacjaliści wnikliwi i bardzo analityczni. Bardzo bardzo polecam.
Przywłaszczenie pieniędzy
Umówiłam e-wizytę dnia 26.02.25r. na określoną godzinę, do dostępnego specjalisty. Nikt nigdy nie zadzwonił.
Walczyłam przez miesiąc, nieustannie wysyłałam maile z prośbą, żądaniem zwrotu 249 zł.
Napisałam powiadomienie na Posterunek Policji właściwy dla siedziby Telemedi sp. z o.o. O czym powiadomiłam Telemedi.
Zwrócili mi pieniądze, gdzie dzień wcześniej napisali, że zgodnie z ich regulaminem nie należy mi się zwrot.
Najpierw będę szukać opinii zanim gdziekolwiek wpłacę pieniądze.
Tragiczni lekarze.
NIEBYWAŁE!!
NIEBYWAŁE!!! Kolejny raz piszę opinię- to żenujące kiedy niby umówiona wizyta u rehabilitanta nie może dojść do skutku ponieważ kod nie działa.!!!! informowałem o tym wcześniej że jest problem, nikt nie rozwiązuje problemu. Ubezpieczyciel Mówi że na tą firmę są ciągłe skargi na tą firmę. NIE POLECAM- to ignoranci, którzy powinni zająć się czymś innym !!!
Strata czasu
Spróbowałem raz.
Stracona 1h nerwów na telefonie aby uzyskać e receptę na lek na grypę za
50 pln (jakby nie konieczność erecepty to bym nie zawracał im gitary)
1. Najpierw lekarz konsultujący nie mógł wystawić mi recepty i skierował do obsługi.
2.Obsługa odebrała po 10 minutach i się rozłączyła, po kolejnym połączeniu - znowu 10 minut na lini , powiedziano mi że nie mogą mi pomóc bo lekarz nie wystawił recepty i już zakończył teleporadę.
Ten sam lekarz wcześniej powiedział że jak zadzwonię do obsługi to mi wystawi e-receptę.
Wychodzi że oni nie mogą wystawiać recept a ja straciłem 1h, 133 pln no i musiałem użerać się (będąc chory) z kimś kto miał mi poprostu pomóc.
Brak recepty
Brak porady na temat antykoncepcj i brak recepty , rozmowa trwała moze 30 sekund . Pani doktor bez podejścia . NIE POLECAM
NA DARMO WYDANE 120ZL
Korzystanie z Telemedi to świetne rozwiązanie dla osób, które cenią sobie wygodę i szybki dostęp do lekarza. Konsultacja odbyła się bez żadnych problemów – lekarz był profesjonalny, dokładnie wysłuchał moich objawów i udzielił jasnych zaleceń. Cały proces, od rejestracji po e-receptę, przebiegł sprawnie i bez zbędnych formalności. Dzięki Telemedi mogłem uzyskać pomoc bez wychodzenia z domu, co jest ogromnym ułatwieniem. Polecam każdemu, kto potrzebuje szybkiej i fachowej porady medycznej!
Stanowczo odradzam wizytę u tego…
Stanowczo odradzam wizytę u tego diabetologa!
Moje doświadczenie było skandaliczne i pokazuje, jak bardzo brak profesjonalizmu może zaszkodzić pacjentowi. Mimo że mam podwyższony wynik HOMA-IR (2,7) i wszystkie objawy insulinooporności, lekarka całkowicie zbagatelizowała problem, twierdząc, że tego testu się „nie bierze pod uwagę”. To absurdalne podejście, szczególnie u pacjentki z PCOS, gdzie insulinooporność jest częstym i poważnym problemem.
Co więcej, mimo że mam wysoki cholesterol, nie zaproponowano mi absolutnie żadnego leczenia ani planu działania! Lekarka całkowicie zignorowała moje samopoczucie i nie przejęła się moim stanem zdrowia. Prawdziwy szczyt bezczelności to fakt, że na czacie konsultacyjnym pisała jedno, a w zaleceniach przysłanych po wizycie zupełnie co innego!
Nie dość, że lekarz zlekceważył moje problemy zdrowotne, to obsługa Telemedi nie chciała przyjąć mojej reklamacji, dopóki nie wspomniałam o zgłoszeniu sprawy do UOKiK. To pokazuje kompletny brak troski o pacjenta i czysty brak profesjonalizmu.
Czuję się oszukana i zmarnowałam pieniądze na wizytę, która powinna mi pomóc, a jedynie doprowadziła mnie do frustracji. Nie polecam tej usługi, a wręcz przestrzegam przed korzystaniem z niej, jeśli zależy Wam na rzetelnej pomocy lekarskiej
Ps.musialam się wręcz prosić o dokończenie wizyty po 3 h jak pani przestała odpisywać i stwierdziła że wyniki są dobre
Naciąganie na kasę.
Naciąganie na kasę.
Za gorączkę wystawiają 3 dni zwolnienia.
Nie wystawiają l4 na dzień wstecz mimo że jest informacja na stronie że wystawiają
Dno telemedycyny
Skierowania, które wystawiają nie są uznawane przez NFZ. Nigdzie na ich stronie nie ma o tym informacji. Dodatkowo, lekarz nie zadzwonił, nie przeprowadził żadnego wywiadu ani nie zadał pytań. Po prostu wysyła nieważne i niepoprawne skierowanie. Pieniędzy za "wizytę" oczywiście nie zwracają. Planuję składać skargę do rzecznika praw pacjenta i konsumenta.
Tragedia
Tragedia, lekarza zadaje milion pytań, a i tak nic z tego nie wynika, zwykły skok na kasę, powinna się tym zainteresować prokuratura, NIE POLECAM
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.