Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

For jeres egen skyld ikke kom her Jeg skiftet mit batteri her også virkede batteriet slet ikke så gik jeg så tilbage og de indrømmede det var deres fejl og skiftet det så igen. Men så var der os en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst tilfreds med reparation af PlayStation 5 hos Tele giganten. De er søde, tydelige og hurtige. Kan helt sikkert anbefale dem.

Valutata 5 stelle su 5

Har brugt dem 2 gange nu. Først et nyt batteri i kærestens tudsegamle iPad, og i går rensning af sønnens Playstation 5. Jeg havde set på YouTube hvordan en Playstation 5 renses, og besluttede at det a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazioni elettriche
  2. anche in
  3. Negozio di accessori per cellulari
  4. Negozio di telefoni cellulari
  5. Servizio di riparazione computer
  6. Servizio di riparazione telefoni

Scritti dall'azienda

Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

4,2

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun på det varmeste anbefale Telegiganten.

Kan kun på det varmeste anbefale telegiganten. Man skal lede langt efter sp fin en service og ualmindelig søde medarbejdere 👍👍👍 Tak for jeres hjælp

11 dicembre 2022

Kære Hanne

Tak for din rigtige fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og tak for at du anbefaler os.
Vi glæder os til flere gode oplevelser med dig!

Du ønskes en rigtig god dag.

Første køb - alt fint

Første køb - alt som det skal være

1 dicembre 2022

Kære Alexander

Mange tak for den flotte anmeldelse, og bestilling af den første ordre. Vi er glade for at vi kunne leve op til den høje standard og at du er blevet glad for din bestilling:-)

Hav en rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Det er godt nok hurtig betjening

Det er godt nok hurtig betjening. Inden for 2 timer havde de skiftet skærmen på min Samsung telefon. Kan kun anbefale at bruge denne butik.
Hilsen fra Kim 3×34

9 novembre 2022

Kære Kim

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at lave din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og tusind tak for dine ord.

Skærm skift

Har d.d. fået skiftet skærm og panserglas på knægtens Iphone 11
Meget venlige og super service

Holder hvad de lover :-)

25 ottobre 2022

Kære Michal

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og håber derfor du vil anbefale os til andre.

Med ønsker om en fantastisk dag.

Reparation

Jeg har købt min iPhone 12 Mini hos Telegiganten. Jeg har fået skiftet batteri i en iPhone 7 og skiftet både skærm og batteri i en iPhone XS.
Altid god og hurtig service, fair priser samt god vejledning.
Tak for god service. 😊

5 agosto 2022

Kære Troels

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service.

Vi håber at du forsætter med at handle hos os:-)

Rigtig god dag

Valutata 5 stelle su 5

Super service og gode priser

Super service og fair priser.

Fik lavet et skræm skift og kamera på en iPhone 11 fik en sms allerede dagen efter om den var klar.

3 agosto 2022

Kære Kasper

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god dag :)

Mvh

Valutata 5 stelle su 5

Kun brugt som pakke shop indtil videre

Kun brugt som pakke shop indtil videre, men her går det altid hurtigt!

1 agosto 2022

Kære Jonas

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service.
Vi håber at du vil handle hos os fremover.

Rigtig god dag

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og god service

Gode priser og god service! De får min varmeste anbefaling!

31 luglio 2022

Kære Diana

Mange tak for den fine anmeldelse og for din anbefaling.
Det sætter vi stor pris på :)

Du ønskes en rigtig god dag

Dbh

Valutata 5 stelle su 5

Tusind tak for en rigtig god oplevelse…

Tusind tak for en rigtig god oplevelse og service. Jeg manglede akut et panserglas og et cover til min telefon to dage inden jeg skulle på ferie. Jeg kontaktede Telegiganten for at sikre mig, at de vil kunne levere dem inden for to dage, og allerede efter en dag havde jeg mine ting. Kan så meget anbefale dem, da jeg altid kan regne med deres gode service og produkternes kvalitet.

30 luglio 2022

Kære Rola

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Forsat good weekend :-)

Valutata 1 stelle su 5

Havde bestilt tid til at få skifted en…

Havde bestilt tid til at få skifted en mobiltelefon skærm de kunne ikke overholde rep tiden men det kan jo ske så spurte om de kunne sende den når den var færdig det kunne de godt men det kosted 50kr og de ville nok ødelægge noget på telefonen når de skifted skærmen men det skulle jeg KUN BETALE HALV PRIS FOR AT DE LAVEDE så ud over at skulle betale for ny skærm så ville de også have at jeg skulle betale for at de ikke kunne overholde en aftale og det de ville ødelægge på telefonen
Kommer aldrig til at bruge dem de klaphatte har kosted mig tid og penge

28 luglio 2022

Hej Martin

Til at starte med vil vi gerne beskrive hændelsen. I forhold til overholdelsen af tiden, kontaktede vi dig inden du indleverede telefonen, da vi inden en reparationsaftale altid undersøger om vi har alle reservedele hjemme. Som der fremgår på vores hjemmeside kan der opstår længere ventetid, hvis vi ikke har en reservedel hjemme.

Ved skærmskift på bestemte modeller, hvor skærmen ikke er skruet på men limet fast, er der en risiko for at bagskærmen bliver beskadiget. Hvilket vi altid informere kunden om inden reparationen og det står også på hjemmesiden. Herefter er det op til kunden om han eller hun ønsker at skifte skærmen og evt. få udført et bagskærms skift.

Vi ønsker dig en god dag.

Mvh

Super kundeservice

14 luglio 2022

Kære Fasteren
Tusind tak for den fine anmeldelse og de pæne ord.
God dag :)

Dårlig oplevelse

Skulle have repareret skærmen på min smartphone. Skærmen bliver lavet men efter at have fået telefonen retur kan den ikke oplade så man har ødelagt noget indvendigt. Jeg har aldrig haft problemer med det før!

Jeg tager kontakt til dem og jeg får ny tid. Her skifter man ladestikket næsten uden beregning og får at vide her er en dårlig forbindelse men det virker stadig ikke. Jeg vil have refunderet mine penge da jeg har været nødt til at købe ny telefon pga deres håndtering!

25 giugno 2022

Kære Flemming

Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord.
Det sætter vi stor pris på :-)

Valutata 2 stelle su 5

Brugt versus ny!

Brugt versus ny!
Når I har en fane "Mobiler og tablets" samt en fane "Brugte mobiler" - så skal I ikke sætte brugte mobil-telefoner til salg under fanen "Mobiler og tablets".
Det er useriøst at ring kunden op for at "sikre at kunden ved at det er en brugt telefon".
Få styr på hjemmesiden!

23 maggio 2022

Hej Finn
Vi er kede af at du har oplevet en fejl på vores hjemmeside.
Som du selv oplyser sælger vi både fabriks nye samt brugte/refurbished smartphones. Ved de brugte/refurbished telefoner står der under beskrivelsen, telefonens stand mm. Desværre var der ved en fejl havnet en brugt telefon under kategorien "Mobiler og tablets". Vi valgte at kontakte dig for at oplyse dig om fejlen, såfremt du ikke havde set/læst teksten om at telefonen er brugt. Vi gjorde det, da vi er en seriøs virksomhed, som ønsker at være ærlige over for vores kunder og som også indrømmer, at der kan ske fejl. Det var ikke for at udføre en useriøs handling tvært imod. Endnu engang beklager vi fejlen.
God dag

Thank you

There was a little mistake in the order, but the staff contacted me and fixed the mistake. Good service, thank you for great customer support :)

11 maggio 2022

Dear Arv
Thank you for your review.
We are very pleased that you are satisfied with our service :)
Best wishes

Valutata 5 stelle su 5

Mit absolut foretrukne sted når der…

Mit absolut foretrukne sted når der skal hentes pakker, tro mig har hentet mange… der er altid check på en pakke, den bliver hurtigt fundet og altid med overskud og et smil…

Har aldrig haft en dårlig oplevelse, heller ikke når der er pres på ved juletid, fatter ikke de har så meget styr på det….

Henrik

6 maggio 2022

Kære Henrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Forsat good weekend :-)

Fantastisk service

Fantastisk personale, skøn service, og altid en fornøjelse at komme forbi butikken!
Kan kun anbefales

14 marzo 2022

Kære Lukas

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service og din anbefaling.

Valutata 4 stelle su 5

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Desværre var farven på mobilen ikke den jeg bestilte, da jeg fik en standard navyblå, frem for lyselilla, så det var lidt skuffende, men det må bare løses med et cover.

5 febbraio 2022

Hej Pernille

Rigtig mange tak for anmeldelse og stjerner. Beklager at vi ikke kunne levere ordren i lyselilla farve. Det løses med et cover :-)

Fortrydelsesret

Jeg fortrød købet af en iphone og returnerede den 5 dage efter modtagelsen og sendte telefonen retur med GLS, som meddelte de havde afleveret den hos Telegiganten d. 19-1-22, og d. 20-1-22 havde jeg pengene på min konto.
Super kundeoplevelse, Tak.
Mvh Torben

24 gennaio 2022

Hej Torben

Tusind tak for anmeldelsen og beskrivelsen .
Takker her fra Kundeservice

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più