Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

For jeres egen skyld ikke kom her Jeg skiftet mit batteri her også virkede batteriet slet ikke så gik jeg så tilbage og de indrømmede det var deres fejl og skiftet det så igen. Men så var der os en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst tilfreds med reparation af PlayStation 5 hos Tele giganten. De er søde, tydelige og hurtige. Kan helt sikkert anbefale dem.

Valutata 5 stelle su 5

Har brugt dem 2 gange nu. Først et nyt batteri i kærestens tudsegamle iPad, og i går rensning af sønnens Playstation 5. Jeg havde set på YouTube hvordan en Playstation 5 renses, og besluttede at det a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazioni elettriche
  2. anche in
  3. Negozio di accessori per cellulari
  4. Negozio di telefoni cellulari
  5. Servizio di riparazione computer
  6. Servizio di riparazione telefoni

Scritti dall'azienda

Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

4,2

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte en Huawei MediaPad T5 men…

Jeg bestilte en Huawei MediaPad T5 men fik leveret en Huawei MediaPad T3. En fejl som ikke burde kunne lade sig gøre når man registrere hvad man sender ud i sit lagersystem. Jeg får kontakt til dem og de siger de bare sender en returlabel, så kan jeg sende tilbage og de kan sende den rigtige. Jeg spørger for kompensation når de lever forkert og jeg nu skal vente MEGET længere tid, da de først kan sende den rigtige når de får den forkerte tilbage - her får jeg at vide de kan give mig noget skærmrens med, hvilket er ubrugeligt.

Man sidder tilbage med en følelse af at de ikke har en T5 (mange andre har ikke), og de har forsøgt sig med en T3. Jeg håber at min bekymring er forkert og de sender mig en T5 og at de finder på en bedre kompensering.

21 gennaio 2022

Kære Jesper
Vi beklager at der er blevet sendt en forkert vare ud til dig.
Den korrekte vare er på lager og bliver sendt til dig, som aftalt i telefonen.
Da du ringede til os i dag blev der forklaret, at vi desværre ikke har det ovennævnte system, som du har skrevet om. Vi scanner produktet (serienummeret) og udsender varen, men systemet "fortæller" ikke om det er den korrekte vare.
Fejl kan desværre opstå, hvilket vi beklager.

Det system du nævner her og nævnte i telefonen vil vi meget gerne høre nærmere om, da vi selvfølgelig meget gerne vil udvikle os.
Du er derfor velkommen til at kontakte os og fortælle mere om systemet, hvis du ønsker det.
Vi tager gerne imod ideer og råd fra vores kunder, som kan hjælpe os til at servicere vores kunder bedre og så vi kan undgå fejl.
I forhold til kompensationen er du blevet tilbudt en lille gave.
For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 70707856 eller info@telegiganten.dk

Valutata 4 stelle su 5

Batteriskift endte med en ny brugt telefon

Jeg skulle have skiftet batteri på min iPhone SE, og endte med en ny brugt telefon.

Jeg indleverede min telefon til Telegiganten d. 23/12-2021, og fik besked senere samme dag om, at jeg kunne afhente den. Da jeg hentede telefonen kunne jeg konstatere, at telefonen ikke kunne lade. Reparatøren fortalte, at der var en lodning, der var gået i stykker, og at den godt kunne repareres, hvis den blev sendt til en specialist. I løbet af denne samtale mener reparatøren, at han fortalte mig, at det ville koste mig 300 kr ekstra at få den repareret. Dette havde jeg overhørt. Det lyder også sært i mine ører, at jeg skulle betale ekstra for at få rettet en fejl, der er sket mens telefonen har været i forretningens varetægt. Denne uenighed diskuterer vi den 29/12-2021, og butikschefen foreslår at slå halv skade, så jeg skal betale 150 kr. ekstra for, at de får reparationen. Da jeg undersøgte telefonen nærmere viste det sig, at “indmaden” var byttet ud. Imeinummeret passede ikke med min telefons imeinummer, og lagerpladsen var kun på 64 GB i stedet for 128 GB. Butikschefen ville undersøge sagen nærmere og vende tilbage.

D. 5/1-2022 gik jeg ned i butikken for at høre om der var noget nyt i sagen. Butikschefen fortalte, at han uden held havde prøvet at søge på den rigtige “indmad”. Vi indgik en aftale om at afslutte sagen ved, at jeg fik udleveret telefonen som nedgraderet og ikke skulle betale 150 kr. for deres fejl.
Da jeg kom hjem og fik nulstillet telefonen, fandt jeg ud af at den var låst til et andet apple-id.

Den 7/1-2022 ringer butiksindehaveren til mig og beklager, at jeg har følt mig dårligt behandlet. Hun tilbyder mig en ny (brugt) telefon af samme mærke og model, som min oprindelige telefon, jeg indleverede. Dette letter naturligvis mit hjerte, og hun fortæller, at jeg kan vente et opkald, når de har fundet en ny telefon til mig.

Den 8/1-2022 bliver jeg ringet op af en medarbejder fra butikken, som kan tilbyde mig en iPhone 6S 64GB. Dette afviser jeg, da jeg ønsker den mindre form, som iPhone SE har. Så kan han tilbyde mig en iPhone SE 32GB i stedet, hvilket jeg også afviser. Vi aftaler, at han leder videre efter en telefon af samme mærke og model som butiksindehaveren tilbød.

Den 17/1-2022
Jeg blev ringet op af en medarbejder fra butikken, som kunne informere mig om, at de havde skaffet mig en ny brugt iPhone SE 128GB. Nede i butikken afprøvede vi sammen telefonen og den lever op til mine forventninger. Butikschefen beklagede forløbet og håbede, at jeg ville blive tilfreds med den nye telefon.

Det er jeg. Telegiganten viser, at de tager kundetilfredshed alvorligt. Og på trods af det lange forløb er jeg glad for, at jeg har fået mig en god og funktionel telefon. Fejl kan ske, og misforståelser opstår. Jeg kan anbefale Telegiganten som telefonreparatør, da indehaveren er særdeles serviceorienteret, og med stort ansvar sørger for at butikken lever op til det gode ry, der er blevet opbygget gennem årene.

Theis

5 gennaio 2022

Kære Theis
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har skrevet din oplevelse hos os.
Vi beklager misforståelsen og det lange forløb, men er glade for din anbefaling samt positive afslutning.
Vi behersker os på at levere en god service og tilfredsstille vores kunder.
Derfor vil vi gerne takke dig for de pæne ord :)
Rigtig god aften.

Valutata 5 stelle su 5

God service og hurtig ekspedition

God service og hurtig ekspedition. Dejligt sted at handle

22 novembre 2021

Kære Steen
Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service :-))

Valutata 4 stelle su 5

Afhentede selv varern i butikken i…

Afhentede selv varern i butikken i Taastrup og var fint.

29 ottobre 2021

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot - det sætter vi pris på :-)

Utrolig god kundeservice.

Utrolig god kundeservice.
De gør alt hvad de kan for deres kunder.
Jeg skulle hente en pakke som skulle bruges dagen efter.
Jeg ringer derned for at høre om åbningstider. Det viser sig ​at de lukker 3 minutter efter mit opkald. Men de vælger stadig at holde åben de ekstra 20 minutter så jeg kan få hentet min pakke.

23 ottobre 2021

Kære Sara

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service :)

God og hurtig

God og hurtig - også ved fejl

6 settembre 2021

Kære Finn
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Super kundeservice

Bestilte en tab s7+, hvor der var brug for noget kommunikation med deres kundeservice. Det foregik hurtigt og smertefrit. De giver lige præcis den information, man har brug for og de svarer meget hurtigt på mails.

1 settembre 2021

Hej Robert
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse.

Ville bestille en telefon

Ville bestille en telefon, men uanset om jeg valgte GLS eller Postnord med omdeling fik jeg følgende fejl: Selected shipping method is not valid og kunne ikke gennemføre ordren. Jeg ringede til dem og fik efter nogen ventetid besked om at der ikke var nogen ledige medarbejdere, og så blev jeg smidt af. Jeg skal vist handle et andet sted :(

19 luglio 2021

Hej Claus

Vi er kede af at du har oplevet problemer med systemet.
Vi er desværre lidt underbemandet pga. sommerferien. Vi beklager vente tiden.

Vores kundeservice ringer tilbage til alle ubesvarede opkald når det er muligt.
Vi er blevet oplyst om, at der er blevet ringet tilbage til dig.
Hvis du fortsat har brug for hjælp eller ønsker at blive kontaktet, er du velkommen til at sende dit telefon nummer eller en mail til info@telegiganten.dk og så tager vi kontakt til dig, hvis du ønsker det.

Valutata 1 stelle su 5

Den ønskede/ bestille var ikke på lager…

Den ønskede/ bestille var ikke på lager ligner lidt Powers forretning model.

13 luglio 2021

Hej Emerald

Vi er kede af at du tror, at vi bruger andres forretnings modeller, hvilket vi selvfølgelig ikke gør.
Det kan ske at en vare er udsolgt eller at systemet svigter, hvilket vi beklager. Vi behersker os på at levere en god service og tilfredsstille vores kunder.

Hurtigt og nemt.

Jeg afleverede min pc og fik at vide hvad der var galt med den. Så fiksede de den for mig og jeg fik den tilbage. Det var så let!

9 luglio 2021

Hej David
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
God weekend
De bedste hilsner fra

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig service

8 luglio 2021

Hej Christian
Vi er kede af at du synes vi yder en dårlig service.
Vi prioritere vores kunder meget højt og har stor fokus på at give en god service.
Vi vil meget gerne høre, mere om din oplevelse og hvordan vi i fremtiden kan skabe en bedre oplevelse for dig?
Hvis du har lyst må du meget gerne skrive til info@telegiganten.dk eller ringe til vores kundeservice 70707856 og uddybe din bedømmelse.

Valutata 1 stelle su 5

Min søn har været så uheldig at tabe…

Min søn har været så uheldig at tabe sin telefon ned i noget vand, hvor han selvfølgelig samler den op med det samme.
Det er i Iphone som står til at skulle være vandtæt på 2 meters vand i 30 min. Til trods for den garanti, så kommer der dug på indersiden af frontkamera, så ansigtsgenkendelsen ikke virker mere.
Han tager kontakt til Telegiganten for hvordan han skal forholde sig og få noget hjælp med en reklamationssag da telefonen ikke lever op til specifikationerne. Der er ingen hjælp at hente, han for bare samme svar flere gange. "Det drejer sig om elektronik, så der er ikke noget at gøre."
Utrolig dårlig service og kæmpe ansvarsfraskrivelse når først varen er solgt.

11 giugno 2021

Hej Mikael
Det er selvfølgelig meget ærgerligt, at din søn har tabt telefonen i noget vand.
Din søn fik oplyst at garantien desværre ikke dækker fugt og vandskader - det var dette svar han fik flere gange og ikke at "det drejer sig om elektronik, så der er ikke noget at gøre".
Selvfølgelig vil vi meget gerne hjælpe vores kunder, men desværre er det en beslutning, som kommer fra producenten af og vi skal følge reglerne.

Følgende fremgår på producentens hjemmeside:

Garantien dækker IKKE:
"skade som følge af uheld, misbrug, forkert brug, ild, kontakt med væsker, jordskælv eller andre udefra kommende årsager" - https://www.apple.com/legal/warranty/products/denmark-universal-warranty.html

I må gerne indlevere telefonen til os, så vi kan sende den til værkstedet og en autoriseret teknikker kan se på telefonen, men da det er en vandskade skal kunden selv betale for reparationen - det fremgår også på vores hjemmeside.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70707856 eller mail info@telegiganten.dk ved yderligere spørgsmål.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et cover til min telefon

Jeg bestilte et cover til min telefon. Fik imidlertid et forkert cover. Jeg bad telegiganten sende mig en returseddel, så jeg kunne returnere det. Jeg fik dog den udmelding, at jeg bare kunne beholde det, og de ville sende mig det rigtige cover. Og det har jeg nu fået. Rigtig god service!

18 maggio 2021

Kære Steen
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service :)

Rigtig god service

Købte en Samsung telefon og forskellige forhold gjorde at jeg var meget utilfreds med Telegiganten. Det viste sig at bunde i misforståelser, og herefter reagerede Telegiganten lynhurtigt og fik en meget tilfreds kunde.

28 aprile 2021

Kære Jens
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for at du trods misforståelser i starten har haft en god oplevelse hos os.
Vi prioriterer vores kunder meget højt og ønsker at give den bedste service :)

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er skuffet- jeg har ikke modtaget…

Jeg er skuffet- jeg har ikke modtaget den cover som til iPad Air som er bestilt.

15 aprile 2021

Hej Lioudmila
Vi beklager endnu engang.
Som vi forklarede dig over telefonen, var der desværre sket en fejl.
Vi har refunderet beløbet for coveret til dig.

Valutata 2 stelle su 5

Fejlleverance og manglende hjælp

Købte en Samsung Galaxy S10 5G.
Der blev ved køb anbefalet et cover, der skulle passe (var også til en S10), hvilket jeg stolede på, men ved modtagelse kunne jeg konstatere, at det var for lille. Jeg ringer ind og venter ca 5 min, hvorefter der bliver lagt på med besked om, at man har travlt - ring igen senere! Ikke noget køsystem med info om ventetid eller mulighed for at blive ringet op.
Samlet set ikke imponerende.

13 aprile 2021

Hej Jørgen
Endnu engang så beklager vi fejlen.
Som vi forklarede dig over telefonen, var der desværre blevet sendt et forkert cover til dig.
Efter vores samtale med dig og refunderingen af beløbet håber vi, at du har ændret din mening omkring vores service.

Super service..

6 aprile 2021

Kære L. Kjær
Tusind tak for den flotte anmeldelse :)
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service og at du har haft en god oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più