Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

For jeres egen skyld ikke kom her Jeg skiftet mit batteri her også virkede batteriet slet ikke så gik jeg så tilbage og de indrømmede det var deres fejl og skiftet det så igen. Men så var der os en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst tilfreds med reparation af PlayStation 5 hos Tele giganten. De er søde, tydelige og hurtige. Kan helt sikkert anbefale dem.

Valutata 5 stelle su 5

Har brugt dem 2 gange nu. Først et nyt batteri i kærestens tudsegamle iPad, og i går rensning af sønnens Playstation 5. Jeg havde set på YouTube hvordan en Playstation 5 renses, og besluttede at det a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazioni elettriche
  2. anche in
  3. Negozio di accessori per cellulari
  4. Negozio di telefoni cellulari
  5. Servizio di riparazione computer
  6. Servizio di riparazione telefoni

Scritti dall'azienda

Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt
God gennemgang af opgaven før starten og fin afslutning.
Opgaven løst meget tilfredsstillende.

4 maggio 2023

Kære Claus,

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse af os! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.

Vi vil fortsætte med at yde den bedste service til vores kunder og håber på at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Bestemt ikke sidste gang jeg handler i…

Bestemt ikke sidste gang jeg handler i telegiganten, med så stort et udvalg, er det svært at finde rundt, men ikke når man har et personale som er så behjælpelige :)

4 maggio 2023

Kære Abudi,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores udvalg af produkter, og at vores personale har været behjælpelige og gjort det nemt for dig at finde rundt.

Vi lægger stor vægt på god kundeservice og er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos.

Valutata 5 stelle su 5

Sted med mega god service !!

Sted med mega god service !!!

Kom en eftermiddag i panik over min skærm på telefonen var gået i stykker, gik ind i butikken for at få den lavet - troede der ville gå et døgn, men fik den tilbage efter under en time.

Super godt sted at handle, altid glad, smilende og service helt I top !!!!

28 aprile 2023

Kære Lene

Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive feedback om vores butik. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service team og at vi var i stand til at reparere din telefon skærm så hurtigt. Vi lægger vægt på at yde fremragende kundeservice, og det er dejligt at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Vi er taknemmelige for dine venlige ord og håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en brugt iPad til mit…

Jeg købte en brugt iPad til mit barnebarn og fik en fin behandling og har fået skiftet panserglas et par gange på min mobil og jeg henter mine pakker jeg får tilsendt

Altid fin behandling

26 aprile 2023

Kære Susanne

Tak for den positive anmeldelse af Telegiganten. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os med både når du har købt en brugt iPad og når du har hentet pakker. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot.

Skift af skærm på Samsung Tablet

Jeg fik repareret en Samsung Galaxy S6 Tablet hos Telegiganten og er meget tilfreds. Skærmen skulle skiftes og det tog kun 2 dage selvom de først skulle bestille skærmen hjem. Super god service.

22 aprile 2023

Kære Christian

Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse med reparationen af din Samsung Galaxy S6 Tablet hos os. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, og det er dejligt at vide, at du var tilfreds med den hurtige reparations-service. Vi takker dig for den tillid, du har vist os ved at vælge Telegiganten til at reparere din enhed.

Telegiganten tåstrup for

Var i dag i Telegiganten Tåstrup for at få monteret en ny skærm og panserglas på min Samsung
Til en pris ag 1498,00 kr
Skærmen var meget mat
Ved afhentning var den gamle skærm poleret op og monteret panserglas til en pris af 149,00 kr
En besparelse på 1349 kr
Flot service de kunne sagtens monter en ny skærm og jeg havde betalt beløbet
Flot service

18 aprile 2023

Kære Willy

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores virksomhed.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service og tilfredsstillelse, og det er fantastisk at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter pris på din tillid til os og håber at kunne betjene dig igen i fremtiden. Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Endnu engang tak for din feedback, og vi ønsker dig en fantastisk dag!

Valutata 5 stelle su 5

Det har jeg ikke erfaringer om trade

Det har jeg ikke erfaringer om trade. Men jeg ville blive meget tilfreds med en extre siml fra dem.
Fordi det har god forviget oplevelser og glædlige service til kunder. På forhånd tak.

10 aprile 2023

Kære Javad
Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi er glad for at høre, at du har haft gode oplevelse hos os.
Rigtig god dag

Professionalisme på eliteniveau

Mange telefonreparatører har jeg været forbi, men Telegiganten slår dem alle med en milepæl! Magen til service og kvalitet har jeg ikke set før. Personalets fantastiske attitude er meget indbydende, og giver dermed en fornemmelse ag tryghed. Derudover er de meget tidseffektive med deres reparationer. Bedste anbefalinger herfra!

1 ottobre 2022

Kære Mo J,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse af .Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med vores service, kvalitet og personalets attitude. Det er også godt at vide, at vi er hurtige til at reparere telefoner. Jeg er sikker på, at din anmeldelse vil være til hjælp for andre, der søger en god telefonreparatør:-) Tak igen for din anbefalinger og vi håber at se dig igen i butikken.

Ventetiden var hurtig ovre

Ventetiden var hurtig ovre, gode og respektfulde personale.

3 aprile 2023

Kære Mus

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og håber derfor du vil anbefale os i dit netværk.

God aften.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en for fornøjelse at handle hos…

Altid en for fornøjelse at handle hos jer. Altid en god betjening.
Har både fået repareret iPhones og tablets, og altid til en god pris

31 marzo 2023

Kære Narmin

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi sætter stor pris på din feedback om dette.

Super god service

Super god service. Har nu 2 gange haft brug for deres assistance. Hver gang hurtigt og flot arbejde. Kan kun anbefales

24 marzo 2023

Kære Michael

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for at du er tilfredse med vores service og har haft to god oplevelser hos os :)

Rigtig god dag

TOP tjekket

TOP tjekket, meldte tilbage på opringning, gav hurtig service og var fleksibel i forhold til tidspunkt. Ringede straks den var færdig.
Simpelthen god service og kan anbefales

25 marzo 2023

Kære Flemming

Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord.
Det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og en rigtigt god…

Super god service og en rigtigt god oplevelse hele vejen igennem. 5 stjerner herfra!

25 marzo 2023

Kære Rafik

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi sætter stor pris på din feedback om dette.

Valutata 5 stelle su 5

Lynhurtig og effektiv betjening til…

Lynhurtig og effektiv betjening til bedre priser end konkurrenterne, samt ydmygt og servicemindet personale, dejlig oplevelse!

23 marzo 2023

Kære Mads

Mange tak for din gode anmeldelse.

God aften.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende service og lynhurtig…

Fremragende service og lynhurtig betjening til en god pris…

3 marzo 2023

Kære Louise

Mange tak for den flotte anmeldelse.
God weekend.

Hurtig og nem betjening

Ejeren er Altid venlig og der god service om det pakker eller repertion

30 gennaio 2023

Kære Kunde

Tusind tak for den fine anmeldelse og de pæne ord.

God dag :)

Hurtig professionel kundeservice

De gør alt, for at løse kundens tekniske problemer med telefoner. Har brug dem flere igennem de sidste 2 år.

2 gennaio 2023

Kære Kenneth

Tak for din anmeldelse og beskrivelse.
Vi vil gøre vores bedste for at løse teknisk problem.

Du er hjertelig velkommen til at brug os de kommende mange år :-)

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Der var en virkelig super oplevelse som man har hos Telegiganten Taastrup.
Pakker som ikke skulle til Telegiganten blev alligevel behandlet. Tak for dette

18 dicembre 2022

Kære Preben

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi vil gøre vores bedste med de opgaver som kan klares :-)
God dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più