For jeres egen skyld ikke kom her Jeg skiftet mit batteri her også virkede batteriet slet ikke så gik jeg så tilbage og de indrømmede det var deres fejl og skiftet det så igen. Men så var der os en... Leggi di più
Har brugt dem 2 gange nu. Først et nyt batteri i kærestens tudsegamle iPad, og i går rensning af sønnens Playstation 5. Jeg havde set på YouTube hvordan en Playstation 5 renses, og besluttede at det a... Leggi di più
Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Leggi di più
Min søn havde - ved meget hårdhændet behandling - ødelagt skærmen på sin Ipad og telefon. Besøgte forretningen på hovedgaden i Tåstrup kl. ca. 15. Præcis diagnose samt prisoverslag. Blev kontaktet... Leggi di più
Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.
Taastrup Hovedgade 66, 2630, Taastrup , Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese

Risposta di Telegiganten.dk
Telegiganten er min foretrukne pakkeshop i Taastrup. Man bliver altid mødt med et imødekommende smil og et ønske om en god dag.
Vi har også haft købt lidt udstyr/dele til vores mobiletelefoner og covere, som de har et stort udvalg af.

Risposta di Telegiganten.dk
Fantastisk service og kvalitets arbejde!
Skulle have fikset min macbook, og den klarede de nemt og hurtigt. Så alt i alt en 5/5 oplevelse.

Risposta di Telegiganten.dk
Jeg har altid fået en god behandling og service og var ikke i tvivl, da jeg skulle have fikset min iPad.
Den blev behandlet professionel, hurtigt og med en forklaring om hvad der var galt.
Høflige, imødekommende og lyttende, samt professionelle, så vi kommer helt sikkert til handle hos dem igen.

Risposta di Telegiganten.dk
5 stjerner er ikke nok, for den ekstraordinære service vi har fået.
Vi har altid fået god service hos telegiganten, men her hvor min kone akut skulle have ny telefon, hjalp de os hurtigt og med en service der var ud over det forventelige, da det efter nogle dage, viste sig at der var en lille fejl i den nye telefon, fik vi lov til at opgradere telefonen og betalte kun differencen, ikke noget med at skulle undvære telefonen, fordi den skulle repareres, det er ikke en service man oplever andre steder
Så mange tak for en super god og positiv oplevelse og service, det bliver hos jer vi fremadrettet køber vores telefoner og service på disse

Risposta di Telegiganten.dk
Skulle akut bruge en mobil og fandt en Samsung her, som jeg modtog 2 dage efter bestilling. Dejligt med hurtig levering og mobilen lever op til mine behov.

Risposta di Telegiganten.dk
"Jeg havde en vidunderlig oplevelse med telegiganten. kundeservicen var eksemplarisk og de hjalp mig med det samme. Jeg vil helt klart anbefale telegiganten til andre, der leder efter en pålidelig og professionel service."

Risposta di Telegiganten.dk
Fantastisk service og mest dygtigste medarbejder der findes i Danmark indenfor telefon reparation. Kan varmt anbefale til enhver 🙏

Risposta di Telegiganten.dk
Jeg var ude med en ødelagt samsung
Taler med manden bag disken..
Hold kæft en god service !!!!!
Alle stjerne værd her.
Rep af mobil 45min
Og ikke mindst en god pris!!!

Risposta di Telegiganten.dk
Topklasse. God service, venlig betjening, rimelig pris og ordnet reparation på kort tid.
Kan varmt anbefale butikken

Risposta di Telegiganten.dk
Jeg kom ind med et fuldstændig øddelagt skærm omkring kvart over 5. Jeg blev hermed overrasket over at allerede få den tilbage kl. 6.
Super hurtig og fremragende service.
Kan kun anbefales!

Risposta di Telegiganten.dk
I brought an Iphone in to change a back camera glass, camera in perfect working condition (of course the shop owner said he doesen’t know the state of the camera before repairing it so it is my word against his, and then there’s karma).
Came back to pick up the phone half an hour later and realized the camera was missing the whole black protection around it and the owner was trying to explain to me that this is how it should be.
Left it again for them to fix the issue and picked the phone later with spots on the picture when zooming.
Yes it is my fault for trying to fix it faster with a local shop but nevertheless one would expect no issues when paying for a service.

Risposta di Telegiganten.dk
Jeg havde bestilt en telefon og fik den tilsendt med GLS. Da jeg modtager pakken ligner det den har været åben. Skrev en mail, blev ringet samme dag og fik den byttet uden problemer.
Rigtigt tilfreds med deres håntering af en ikke optimal situation.

Risposta di Telegiganten.dk
Jeg benytter altid telegiganten, hvilke er super service !

Nemt og hurtigt
God gennemgang af opgaven før starten og fin afslutning.
Opgaven løst meget tilfredsstillende.