taxiboeken.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Taxiboeken.nl is begin 2020 overgenomen door DVG Regie B.V. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid hoog te houden. Recensies van voor 2020 hebben betrekking op het bedrijf MobilityID.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Diverse keren voor mijn werk door geheel Nederland een taxi gereserveerd bij taxiboeken.nl. Prima service, aardige chauffeurs, vooraf duidelijkheid over een acceptabele prijs en automatisch een factuu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Weer een rit mogen verzorgen voor taxiboeken. Betaling binnen 24 uur betaald naar versturen factuur. Ik snap de slechte recensies niet, nu met kleine regelmaat samengewerkt en altijd alles goed verlop... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mijn rit werd door taxiboeken.nl geannuleerd omdat ze geen chauffeur beschikbaar hadden. Online betaalde bedrag echter na een maand nog niet terug ontvangen. Op mijn mail en ingediende klacht geen rea... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio taxi
  2. Autolinea
  3. Servizio di trasporto

Scritti dall'azienda

Zoek en boek een lokale taxi in jouw buurt! Vergeet volle parkings, wachten op het openbaar vervoer of stressen over routes. Bij taxiboeken.nl draait alles om gemak. Onze ervaren taxichauffeurs begrijpen wat belangrijk is voor een goede rit. Betrouwbare en betaalbare ritten door heel Nederland. Er is altijd een lokale taxi in jouw buurt!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

33 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Volledig onbetrouwbaar

Dit was mijn eerste ervaring met Taxiboeken.nl waarbij ik 5 dagen van tevoren 2 taxi's voor de dag had geboekt:
- De taxi komt niet opdagen.
- Ik moet zelf ruim 3 keer bellen naar de klantenservice nadat via de Whatsappfunctie niet wordt gereageerd.
- Het excuus dat er file staat wordt meermaals gebruikt terwijl Googlemaps nergens in de omgeving file aangeeft.
- Er wordt beloofd om je terug te bellen maar dit wordt niet gedaan totdat je boos wordt.
- Ze laten je meer dan een uur staan zonder uitzicht op een taxi.
- Nadat je de ritten dan maar annuleert omdat ze je niet binnen de afgesproken 10 min terugbellen (nadat je al een uur hebt staan wachten) krijgt je de belofte dat het vooraf betaalde geld binnen 3 dagen wordt teruggeboekt. 2 weken later is dit nog steeds niet het geval.
- Ze reageren niet op Whatsapp of e-mails met klachten.
- Je wordt 's avonds opgebeld door een taxichauffeur dat je er niet bent terwijl je de rit 's ochtends via de app had geannuleerd en dit ook telefonisch kenbaar had gemaakt.

Advies: boek een taxi via een plaatselijk bedrijf i.p.v. Taxiboeken.nl. Even duur en een stuk betrouwbaarder.

10 giugno 2019
Valutata 3 stelle su 5

WAARDELOOS!!!!!!

Ojee!! Ik heb voor morgen 23-04-2019 een Taxi geboekt om 10:00. Als ik dat zo lees zal ik maar alvast rekening houden dat mogelijk geen taxi komt opdagen. Hoop dat het niet zo is?! Anders is dit toch de laatste keer geweest. Wordt vervolgd!! Nou mensen jullie hebben helemaal gelijk!! Waardeloos bedrijf!! 9:30belt dat bedrijf mij op dat ze geen vervoerder voor me konden vinden!! Wel pas om half 2 smidddags, ja duuu!!! Ik reserveer niet voor niets om 10:00 dat is dus de laatste keer geweest!! Bah bah!!!!

22 aprile 2019
Valutata 1 stelle su 5

Terrible company and even worse…

Terrible company and even worse customer service! You can't even call this customer service. I booked taxi yesterday evening, paid for it and got confirmation email and message on my phone. In the morning I was waiting for my taxi and it did not come! No excuse, no call, no message. It got me in very tricky situation cause I almost did not get on airport in time because of this. I tried to call them, but it was 5am and they are on their line from 6am. Well.. they say they are. Also I send them email via their site and nobody replied. I tried to call them couple times during the day with no success, finally in the evening women pick up the phone. She did not even say hello, she was extremely unhelpfull, rude, never said sorry for what happens and just kept repeating that they sent me cancelation message so they are from obligation. I did not get any message from them since the confirmation one nor any email. Her attitude was super rude and I can't even believe that she keeps her job treating customers this way. Customers who paid for something they did not get and almost get into more troubles because of it. I will never use this company again and I don't recommend it to anybody who really needs the taxi to come, cause here you're playing russian roulette. Should have check other reviews before. I can only hope I'll be refunded and I wont let my money to this scammers.

18 aprile 2019

Taxi never showed up

Taxi never showed up, with no notification that it won't be coming or any kind of explanation of why it didn't come. It took me around 3 weeks to get my money back (and quite a lot of phone calls). Not reliable at all.

22 febbraio 2019
Valutata 1 stelle su 5

GEEN TAXI EN GEEN OPLOSSING!

op 12-01 taxi geboekt bij taxi boeken om mij te laten ophalen voor een feestje. Om de afgesproken tijd staat er geen taxi en kan je op geen enkele manier contact maken met het bedrijf. Na 3 kwartier bellen toch maar een van de ouders uit bed gebeld midden in de nacht. De 2 dagen daarna wel 4 keer gebeld over geld teruggave en een vergoeding voor de persoon die mij midden in de nacht ophaalde.
Uit eindelijk nu op 15-01 heb ik een groot deel van de taxi kosten terug, maar nog niet alles is betaald. En ik wilde ook een vergoeding (flesje wijn), maar dat zat er niet in.
Dus je boekt een taxi omdat je net achter je rollator weg bent als 20 jarige door een ongeluk, en de taxi komt gewoon niet opdagen. Helemaal geen fijne oplossing en laat de klant midden in de nacht buiten staan wachten. Ik kan dus door het ongeluk niet goed en lang staan. Daarna niet het volledige bedrag overmaken en iedere keer als je belt dan krijg je een extern bedrijf aan de telefoon 'die wel een bericht doorgeven'.

15 gennaio 2019

Goedemorgen heer Appeldoorn,

Allereerst vinden wij het ontzettend vervelend dat er geen taxi is komen opdagen op de gewenste pick-up tijd. Hoe dit heeft kunnen gebeuren zijn wij nog aan het uitzoeken en wachten we op de reactie van de vervoerder. Mijn collega die u heeft gesproken op 12-01 heeft gelijk aan ons doorgegeven dat er iets mis gegaan was bij de rit en hebben we een refund gedaan. Helaas is hierbij een type fout gemaakt en is er 2,00 euro tekort terug betaald. Mijn collega heeft dit zojuist alsnog betaald aan u.

Graag ontvangen wij per mail uw bankrekening gegevens zodat wij ook nog een vergoeding kunnen overmaken voor het vervoer dat u heeft geregeld voor die nacht.

Al met al een hele vervelende situatie, wat nog eens verergerd wordt door het ongeluk welke u in het verleden heeft gehad.

We hopen het zo toch nog op te lossen en mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Team Taxiboeken

Valutata 2 stelle su 5

Slordige app, onvriendelijke service

Een vriendin van mij heeft een taxi geboekt (paar dagen van tevoren) via de app. We wachtten ruim op tijd bij de hoofdingang van het gebouw waar we opgehaald zouden worden (wat ze ook duidelijk had aangegeven tijdens het reserveren) en keken zelfs geregeld om de hoek om te kijken of de taxi toevallig ergens anders stond. Na een half uur wachten probeerden we contact op te nemen, maar het nummer dat aangegeven stond in de app werkte niet. Na wat zoekwerk vond ik een ander nummer en heb er maar zelf achteraan gebeld, maar helaas werd ik begroet door een ontzettend onvriendelijke medewerker die ons informeerde dat de taxi weg was en dat er niemand was aangetroffen. Hij heeft me geïnformeerd dat het taxibedrijf contact met ons probeerde op te nemen, maar dat we een ongeldig nummer hebben opgegeven. Toen het duidelijk werd dat ze niet het nummer als buitenlands hebben herkend (ondanks de twee nullen die ervoor stonden), kreeg ik "hoe moeten wij dat nou weten?" als reactie. Na achterlaten van mijn eigen (Nederlands) nummer werd ik gebeld door een (gelukkig wat meer vriendelijke) dame van de taxicentrale die ons informeerde dat de chauffeur al bezig is met zijn volgende rit en dat ze helaas niet echt een andere onze kant op kunnen sturen ivm logistiek. Ik vond de manier waarop de taxicentrale hiermee omging (vriendelijk, heldere uitleg) toch een heel stuk professioneler dan de service van taxiboeken.nl, ondanks het feit dat we uiteindelijk een andere taxi moesten nemen en daar ruim een uur op wachten (en dus ook dubbel betalen). Overigens is de (Engelse vertaling van) de app ontzettend gebrekkig; ontbrekende vertalingen zijn de norm en de gebruiker krijgt in meer dan de helft van de gevallen de naam van de label (als in label_name) te zien in plaats van de vertaling. Verder mist de app nog aardig wat functionaliteit, zoals de status van je rit volgen en informatie over het afzeggen van de rit weergeven in de app. Het is duidelijk dat deze app (en de service) nog heel veel ontwikkeling moeten meemaken; misschien zou het eerlijker zijn tegenover de gebruikers om het een public beta te noemen?

2 dicembre 2018

Klantafstotende service

Taxi ruim van tevoren geboekt, netjes betaald en vervolgens op stap gegaan. Eenmaal daar aangekomen krijg ik via SMS een bericht dat de taxirit geannuleerd is omdat er geen chauffeur kon worden gevonden. Heel slecht dat dit pas bekend wordt NADAT je betaald hebt.

Vervolgens telefonisch contact opgenomen. Hier werd ons verteld dat het geld de volgende dag teruggestort zou worden en werd ons verzocht een andere taxi te zoeken.

Inmiddels is het dik een week later en na meerdere keren contact te hebben gelegd heb ik mijn geld nog steeds niet terug gestort gekregen. Iedere keer met een andere reden. Dit is voor mij de druppel om een slechte recensie te schrijven.

Kort samengevat: op het eerste oog superservice, maar eenmaal geboekt een en al slechte en klantafstotende service. Zeker niet aan te raden dus!!!

30 settembre 2018

Beste Robin,
Allereerst vinden wij het vervelend dat we geen vervoerder voor de rit konden vinden. Dat jij vervolgens meerdere keren contact met ons moet leggen om je geld terug te krijgen is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je een mailtje kunnen sturen naar support@taxiboeken.nl met daarin je boeking gegevens, dan kan ik zo snel mogelijk het geld terug storten naar je rekening.

^Team Taxiboeken

Valutata 2 stelle su 5

Eenzijdig annuleren van taxi-rit lijkt normaal

Alhoewel boeken via de app en contact via Whatsapp goed verloopt, is de ervaring slecht.

Een dag van tevoren een taxirit geboekt op een redelijk tijdstip van 0:30 uur. Enkele uren van tevoren wordt me eenzijdig en via sms medegedeeld dat de rit geannuleerd is en het geld teruggestort wordt. Een uiterst slechte ervaring, gezien bijvoorbeeld geen contact met me is opgenomen.

Vervolgens zelf contact via Whatsapp opgenomen. Dit werkt goed, daar wordt netjes binnen 15 minuten op gereageerd. Er wordt vervolgens inclusief contactgegevens aangegeven dat er gelukkig toch een chauffeur gevonden is voor die avond. Dit stelt me gerust.

Een half uur later wordt alsnog de rit geannuleerd, terwijl net aangegeven wordt dat toch een chauffeur gevonden was. Ik heb vervolgens zelf direct contact opgenomen met de ontvangen contactgegevens. Daar kon ik tot mijn verbazing gewoon een rit boeken.

Uiterst teleurgesteld in Taxiboeken. Voor mij is de enige conclusie dat ze de rit voor een te lage prijs verkocht hadden, en liever een klant laten zitten dan om verlies op een rit te lopen en daarmee een klant te helpen.

24 settembre 2018

Goedemiddag,

Wat jammer dat je een slechte ervaring hebt gehad met Taxiboeken. Het komt helaas wel eens voor dat we door omstandigheden geen vervoerder kunnen vinden van de rit. Bij het toewijzen van een vervoerder lijkt er bij jou toch wel een hoop mis te gaan. Ik zou graag de klacht voor je uitzoeken om zo met een passsende oplossing te komen, zou je een mailtje kunnen sturen naar support@taxiboeken.nl met daarin jou boeking gegevens?

Natuurlijk is het nooit zo dat wij een rit annuleren, omdat wij deze voor een te lage prijs hebben aangeboden. Wij hebben altijd vaste prijzen met uitzondering van piekuren.

^Team Taxiboeken

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più