L'azienda ha risposto
Zeer snel ter plaatse, vriendelijke chauffeur, enorm behulpzaam. We moesten terug gebracht worden naar België na autopech. Hij kwam met een grote taxi waarin we allemaal inclusief onze bagage konden.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gisteren weer door hele aardige chauffeurs gebracht en gehaald , altijd stipt op tijd ( en anders houden ze je netjes op de hoogte) En zeer behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader, top bedrijf!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Pretaxi is al jarenlang een bekende naam in de Eindhovense taxiwereld en dus ook een écht Eindhovens bedrijf. De missie van ons is om klanten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te vervoeren in de omgeving, maar ook naar allerlei andere plekken. De bijbehorende visie van Pretaxi is transparantie, duidelijkheid en klantgericht handelen in alle zaken die er komen kijken bij een taxirit. De vaak groezelige naam van taxibedrijven willen wij proberen te veranderen. Zo is ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem leidend als het gaat om het betalen van de taxirit. Geen extra kosten komen bij de afrekening kijken. Mocht dit wel zo zijn, in uitzonderlijke gevallen, dan wordt dat direct en vooraf gecommuniceerd.
Daalakkersweg 2-86, 5641 JA, Eindhoven, Paesi Bassi
- 040 240 50 60
- info@pretaxi.nl
- pretaxi.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi.
Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi en zijn daar erg blij mee. In de loop van onze vakanties is dit echt ons vaste taxibedrijf geworden. Het geeft ons een gerust gevoel dat we altijd netjes thuis voor de deur worden opgehaald, en bij terugkomst staat de chauffeur al op ons te wachten op de luchthaven. Alles verloopt iedere keer weer soepel en betrouwbaar, waardoor we zonder zorgen aan onze reis kunnen beginnen en weer thuiskomen. Voor ons is Pretaxi echt een vertrouwde keuze geworden.
Brought me and my sister to our…
Brought me and my sister to our location because I was collecting my car and when I got there couldn’t find the key and he waited and helped when he really didn’t have to and even offered us a free lift back to where he picked us up from , very trust worthy and good hearted person he deserves more than 5 stars thank you very much

Risposta di Pretaxi
Ondanks dat we een tijd gereserveerd …
Ondanks dat we een tijd gereserveerd hadden moest ik helaas zelf bellen maar door goed ingrijpen van de taxicentrale waren we wel op tijd op onze bestemming mede door de taxichauffeur . En de terugreis was op tijd door dat we overleg hadden gepleegd met de taxichauffeur .

Een heel fijn bedrijf!
Een heel fijn bedrijf met aardige behulpzame chauffeurs die altijd op tijd zijn. Mocht het ooit uitlopen dan geven ze een belletje. Zeker een aanrader!!

Risposta di Pretaxi
wij zijn naar festival op tijd…
wij zijn naar festival op tijd weggebracht en weer netjes op tijd opgehaald. echt top!!

Top!
En zeer behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader, top bedrijf!

Risposta di Pretaxi
Mooi op tijd goede service vanuit…
Mooi op tijd goede service vanuit Helmond

Risposta di Pretaxi
Vanuit Helmond konden we heel snel naar…
Vanuit Helmond konden we heel snel naar Airport, was mooi op tijd en een relaxte, behulpzame chauffeur.

De beste in Eindhoven en omstreken
De beste in Eindhoven en omstreken

Top chauffeur
Top chauffeur, denkt met je mee en ook nog heel onderhoudend. Voortaan alleen nog maar dit taxibedrijf voor mij!

Alles top geregeld
Alles top geregeld. Goede service, vriendelijke chauffeur en de breng en ophaaltijd precies zoals afgesproken. Super tevreden van het begin tot het einde.

Altijd op tijd
Altijd op tijd, vriendelijke chaffeurs en netjes! Zeker aanrader!!

Goeie ervaring
Aardige chauffeur, kortste route. Ik betaalde voor ditzelfde ritje s morgens €10 meer bij een ander taxibedrijf. Kon met een tikkie betalen!!

Top geregeld allemaal
Top geregeld allemaal! Vriendelijke chauffeur en tijden zoals afgesproken

Risposta di Pretaxi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.