L'azienda ha risposto
Lækre produkter i gavekurvene, gør altid glæde som personlig gave.👍 Ønsker man at ændre er der store muligheder, service og levering er i top 😀
L'azienda ha risposto
Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lækkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tænkt på enhver detalje. Derfor får man også lyst til at åbne og lukke kassen et par gange for at få den fa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mega god service. Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nøje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer høj kvalitet og æstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i Nordsjælland og Europa. Vi lægger stor vægt på at udvælge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kærlighed til smag og kvalitet.
Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig levering og hjælpsom og venlig kommunikation undervejs

Risposta di Tastefulness
simpelthen så lækre bolcher jeg fik købt :-) det skal nok blive gentaget, og mega hurtig levering.
1000 tak til jer.
Hilsen
Diana
Skanderborg

Risposta di Tastefulness
Deres udvalg af nye og spændende varer er stort. Det er en fornøjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lækkerier.Har aldrig smagt trøffel før, her kan du købe trøffel olie,chips, grissini,peanuts osv.Samt lækre Kronborg bolcher, saft fra Kagerup , mandarin sodavand osv osv. Jeg anbefaler alle at forkæle enten jer selv eller andre med en gavekasse .

Risposta di Tastefulness
Alt er super fedt og indpakningen er bare flot. Man ønsker bare at gemme kassen

God og hurtig service.
Perfekt gave til medarbejdere m.m.
Vil helt sikkert bruge Tastefulness når det er tid til julegaver til personale :-)

Risposta di Tastefulness
øv jeg troede jeg købte hele (normale standard flakser og ikke halve flaske. det ikke markeret tilstrækkeligt tydeligt.

Risposta di Tastefulness
Hurtig og venlig ekspedition. God kvalitet, flot udvalg og emballage. Service og vejledning i forbindelse med bestilling...

Risposta di Tastefulness
Jeg købte en gavekasse fra Tastefulness og er meget tilfreds. Hurtig levering og lækre produkter. Alt var flot pakket og af høj kvalitet. Vil klart anbefale!

Risposta di Tastefulness
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.