Tastefulness Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Deres udvalg af nye og spændende varer er stort. Det er en fornøjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lækkerier.Har aldrig smagt trøffel før, her kan du købe trøffel olie,chips, grissini,pean... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter i gavekurvene, gør altid glæde som personlig gave.👍 Ønsker man at ændre er der store muligheder, service og levering er i top 😀

Valutata 5 stelle su 5

Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lækkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tænkt på enhver detalje. Derfor får man også lyst til at åbne og lukke kassen et par gange for at få den fa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mega god service. Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Macelleria-gastronomia
  2. anche in
  3. Negozio di cesti regalo

Scritti dall'azienda

Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nøje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer høj kvalitet og æstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i Nordsjælland og Europa. Vi lægger stor vægt på at udvælge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kærlighed til smag og kvalitet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

51 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Genial gave

Vi skulle til fødselsdag hos en god ven, så jeg udvalgte nogle lækkerier til ham. Meget nemt.
Pakken kom hurtigt, og den pakke, hvori indholdet lå, var simpelt hen så pæn og nydelig, at jeg ikke behøvede pakke ind yderligere.
Indholdet gjorde stor lykke hos fødselaren, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg pakker en gave fra Tastefulness - også til mig selv.
I tilgift fulgte der er kært kort med til mig. Det var så hyggeligt!
Tusind tak.

13 gennaio 2026

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for den dejlige og hjertevarme anmeldelse. ❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvor er det skønt at høre, at det var nemt at finde den helt rigtige gave - og at indpakningen gjorde det ekstra let og hyggeligt.
Det glæder os så meget at høre, at indholdet bragte lykke hos fødselaren, og at det lille kort også gav et smil med på vejen. ☺️
Tak for tilliden, de varme ord og de 5 stjerner - det betyder utrolig meget. 💛✨
Sara - Tastefulness.dk 😊

5 kæmpe store stjerner

Mega god service.
Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sara fra Tastefulness.
Ud over mega god service var varerne pakket smukt ind, der var et håndskrevet kort med i pakken.
Det er butik jeg varmt kan anbefale, jeg følte mig virkelig godt behandlet.
Så 5 store stjerner fra mig.

20 gennaio 2026

Risposta di Tastefulness

Tusind, tusind tak for den utrolig fine anmeldelse. ⭐️🥰
Det varmer virkelig, at trods et uheldigt forløb med fragtfirmaet, at du oplevede forløbet blev taget hånd om og løbende fulgt op.
Hvor er det dejligt, at både den personlige kontakt, indpakningen og det håndskrevne kort blev værdsat.
Tak for de varme ord, den store anbefaling og de 5 stjerner. Det betyder mere, end du aner. 💛✨

Valutata 5 stelle su 5

Fin oplevelse med hurtig levering

Fin oplevelse med hurtig levering og varerne levede op til forventningerne

5 gennaio 2026

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse. ❣️⭐
Dejligt at høre, at oplevelsen var god, leveringen hurtig, og at varerne levede op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det betyder meget. 💛
De bedste hilsner Sara - Tastefulness.dk 💝

Super lækker !

Fået leveret de skønneste produkter , i den smukkeste og sikkereste indpakning selvom det ikke var en gave !
Hurtigt nemt !
Mine bedste anbefalinger !

11 novembre 2025

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og indpakningen - også selvom det ikke var en gave. Vi gør os meget umage med både kvalitet og oplevelse, så det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse. ☺️
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. ❤️

Dejlige produkter.

10 novembre 2025

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er rigtig glade for, at du synes, vores produkter er dejlige.

Fin levering perfekt produkt

Fin levering perfekt

10 novembre 2025

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟
Det glæder os at høre, at leveringen var fin og lige som den skulle være. Tak fordi du valgte os. 🥰

Meget tilfreds

Lækre produkter, god og forsvarlig indpakning og en venlig personlig hilsen vedlagt. Det bliver ikke bedre

31 ottobre 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! 🥰🌟
Det betyder meget, at du sætter pris på detaljerne. Det er netop det, vi gerne vil give vores kunder.
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en så flot anmeldelse! 💚

Sara - Tastefulness.dk 🤗💝

Valutata 5 stelle su 5

Super lækre produkter til gode priser…

Super lækre produkter til gode priser :-)

24 ottobre 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩
Dejligt at høre, at produkterne lever op til forventningerne, og at priserne falder i god smag. 🥰

Super produkter og service

Et udvalg af kvalitets produkter, fantastisk til en anderledes spændende gave, som modtager blev så glad for.
Ekspedition Serviceniveau og Forsendeslse fungere perfekt.

21 ottobre 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om både vores produkter og service - og at de fungerer godt som en anderledes gave. Det betyder meget for os! 💝

Hurtig og fantastisk service

Mine varer blev leveret hurtigt.
Jeg fik bestilt en forkert vare, men kontaktede Tastefulness og bestillingen blev rettet med et smil, så jeg fik det, jeg godt kunne tænke mig.

29 settembre 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for de flotte ord! 🥰
Det betyder meget, at du deler din gode oplevelse. 💛
Bedste hilsner Sara - Tastefulness.dk

Fantastisk

Fantastisk de lækreste gave kasser

15 settembre 2025

Risposta di Tastefulness

Tak for de fem stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Så dejligt, at det har været en god oplevelse - og vores gavekasser har skabt glæde. 🤩🎁

God opvelelsen

Rigtig god oplevelse med Tastefulness. Hurtig levering, godt pakket ind og uden en masse overflødig pap. At der også var nogle vareprøver med gjorde ikke oplevelsen oplevelsen dårligere!

9 settembre 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for de flotte ord! 🌟
Det glæder os meget, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Tastefulness – både med levering, indpakning og de små ekstra vareprøver.
Vi håber, at du får glæde af dem, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. 🤗

Superlækre og unikke produkter

Superlækre og unikke produkter, flot indpakning og virkelig god kundeservice. En gave med wow-effekt – varmt anbefalet!

19 agosto 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for den flotte anmeldelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰
Det gør os virkelig glade at høre, at både produkterne, indpakningen og servicen har givet en oplevelse med wow-effekt. Det er lige præcis den følelse, vi håber, at vores gaver giver. Tak for at dele din oplevelse og anbefaling. 😊
Bedste hilsner Sara - Tastefulness 🎁

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Og varerne var lækre.

5 agosto 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for den fine anmeldelse. ❤️⭐️
Dejligt at varerne levede op til forventningerne. 😊

Tusinde tak for din fine anmeldelse. 🥰 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og dejligt at høre, at du IGEN var tilfreds med service og hurtig levering. 🚚
Bedste Hilsner Sara - Tastefulness.dk 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Bortset fra at forretningen havde…

Bortset fra at forretningen havde ferie, så var de hurtige til at pakke og sende. De mailede endog til mig i ferien og fortalte at de ville levere straks ferien eller vi kunne annullere ordren. Hvilken service.
Med den gode vin bliver det helt sikkert til endnu en ordre.

16 luglio 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for din forståelse under vores ferie! ⭐️

Vi er rigtig glade for, at du satte pris på både kommunikationen ✉️ og servicen. 🙏 Det betyder meget for os! 😊✨

Vi glæder os allerede til at sende endnu en bestilling afsted til dig 🎁🚚 – du skal være så hjerteligt velkommen igen!

Kan varmt anbefales

God service, flot inpakning og nogen lækre ting som føles eksklusive - super oplevelse og gode gaver!

8 luglio 2025
Non scritta su invito

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner! 💫🥰
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse – både med servicen, indpakningen og de lækre produkter. 🎁
Vi gør os umage for at skabe gaveoplevelser, der føles særlige og eksklusive, så det glæder os enormt, at det er blevet bemærket. ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte ice matcha powder fra denne…

Jeg købte ice matcha powder fra denne virksomhed – samme slags som de bruger i Lagkagehuset – og jeg er ærligt talt imponeret. Det er første gang, jeg ser en virksomhed gå så meget op i indpakning. Det hele var pakket ind som en gave… og jeg havde ikke bedt om gaveindpakning! 😲 Det var virkelig smukt pakket. Jeg troede seriøst kun, man så den slags på TikTok. Men nej, det her var ægte.

Leveringen var lynhurtig, og hjemmesiden var nem at finde rundt på. Alt fungerede uden bøvl. Jeg anbefaler dem klart – både for produktet og for den over-the-top gode kundeservice.

10 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.❣️ 🫶💫
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse – både med indpakning, levering og kundeservice. 🥰
Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse, så det betyder meget, at du lagde mærke til detaljerne. 💝✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for at anbefale os videre! 💚

De bedste hilsner,
Sara - Tastefulness.dk 🩷🎁

Alt så fint

Alt så fint. Lækre varer og hurtig levering

16 giugno 2025

Risposta di Tastefulness

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 😊
Dejligt at både varer og levering levede op til en god oplevelse. 💚
Bedste hilsner Sara - Tastefulness.dk 🤗

Stor anbefaling herfra

Jeg bestilte en to store gavekasser til fars dag, og de er fuldstændig magisk pakket ind og produkterne er så lækre! Dejligt udvalg hvis man er til kvalitet og gourmet og så endda til super fair priser. Jeg kommer klart igen

28 maggio 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ 🥰🎁

Så dejligt at høre, at gavekasserne til fars dag blev en succes – både indpakning og indhold betyder noget, og det er fantastisk, at det blev bemærket. 💝✨

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. ❤️

Sara - Tastefulness.dk 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più