Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Let bestilling, næsten hurtig levering. Det gik lidt galt pga fejl i varelageret, fik besked om manglende vare lidt sent, fik en erstatningsvare efter aftale, derefter sendte de varene så hurtigt at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Den vare, jeg havde bestilt, var ikke på lager, så jeg fik en meget venlig mail om, at jeg enten kunne vælge andre varer, afbestille helt - eller vente i op til et par måneder. Jeg valgte at vente,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte tallerkener, og halvdelen af dem levede desværre ikke op til standarden af en ny tallerken. Jeg kontaktede kundeservice og forklarede dem sagen, sendte et par billeder og fik tilsendt ny... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Købte en føntørrer,som ikke virkede da jeg prøvede den.Returnerede og shoppen påstår den virker fint. Gjorde brug af min fortrydelses ret,fik først mine penge retur efter 15 dage,hv... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Billede stemmer ikke overens med modtaget vare

Har købt en krukke i grå, men modtager den i næsten sort. Da jeg kontakter dem og fortæller, at det ikke er det jeg har bestilt, fortæller de at den altså er mørk grå, selvom varen på hjemmeside og ordrebekræftelse er lys grå.

Jeg vil anbefale jer at stoppe med at bruge billeder som ikke matcher den vare, man ender med at modtage.

SVAR:
Som jeg også gjorde opmærksom på via mail, hvor I efterfølgende ikke svarede retur, så bør I lære hvordan kan kommunikere med kunder - tal/skriv pænt i stedet for i så anklagende en tone som over mail. Vær sød at tage imod kritik, når man gør jer opmærksom på, at jeres beskrivelse ikke er tydelig. Det står med småt helt nederst på siden, når man folder beskrivelsen ud. Over telefon tillader den IKKE at folde ud. Så kunne I angive i titlen at I sælger assorterede varer, som mange andre virksomheder gør.

Og lad være med hele tiden at skrive, at “I er kede af/beklager at jeg ikke har læst beskrivelsen”. Det viser bare igen, at I ikke læser hvad jeg skriver til jer.

Det er min mening/kritik, som I bør tage til jer. Jeg gider ikke at skulle diskutere med jer.

10 marzo 2026
Logo di RikkiTikkiShop.dk

Risposta di RikkiTikkiShop.dk

Hej Mia,

Som vi gentagende gange har skrevet og vist dig, så er der flere billeder på varen ligesom vi i varens beskrivelse tydeligt gør opmærksom på at krukken har et farvespænd mellem lysegrå og mørkegrå. Det hele står inde på varen.

Vi beskriver i øvrigt heller ikke farven i overskriften på varen og ej heller størrelsen, netop fordi det er vigtigt man går ind og læser om hvad det er for en vare man er ved at købe.

Vi bekalger du ikke har fået læst op og set på hvad du har købt, inden du aflagde ordren - du er naturligvis stadig velkommen til at sende varen retur til kreditering som fortrudt køb, hvis du ønsker det.

Valutata 1 stelle su 5

Wow en nedværdigende dårlig kunde…

Wow en nedværdigende dårlig kunde behandling jeg lige har oplevet endda af Chefen i butikken i Hadsund.
Jeg kørte forbi, fordi de havde pakket noget andet end ordren lød på, vi havde forinden sendt en mail, vi fik en mail tilbage, som havde lidt ordlyden af, at nu måtte de se om de havde lavet en fejl.
Vi kom til Hadsund fortalt om deres problem, jeg gav udtryk for, at det var ærgeligt at jeg ikke havde modtaget den rigtig varer , damen ved kasse kendte ikke noget til sagen, men ind kom chefen lidt rystende på hovedet, gik hen og hentede den rigtige varer fra hylden, og sagde det var den vi skulle have haft, allerede der en mærkelig attitude, jeg sagde at jeg var frustreret over den forkerte modtagelsen, da jeg skulle have brugt den, fordi jeg skulle have taget billeder af mit sommerhus.
Jeg spurgte hvad de ville gøre ved det her og vores ulejlighed,Chefen svarede hvad jeg havde tænkt mig , ja sagde jeg du kunne jo starte med en undskyldning det virkede ikke som om, at han uden min opfordringen havde tænkt at sige undskyld og beklage deres fejl, han havde en meget overlegen og virkelig provokerende adfærd, meget overvældende for mig, da jeg ikke havde regnet med denne behandling.
Han sagde endvidere at han kunne mærke ,at jeg havde sat mig noget andet for inden jeg kom ind i butikken, og at jeg var en kunde der ikke var til at gøre tilfreds,(han havde slet ikke prøvet).
På vej ud af døren greb han nedværdigende et kunstigt juletræ stak det nærmest op i hovedet på mig med ordene “ her vil du have det her juletræ, det kan du da stille i dit sommerhus , til det svarede jeg, Nej jeg vil ikke, jeg vil hellere give dig en dårlig anmeldelse på Trust, til det svarede han, at jeg skulle huske at jeg ikke måtte nævne navne.
Wow hvor gav han mig virkelig en ubehalige indre uro.
Jeg kunne endvidere se, at de havde 20 % på den varer og en anden fra min ordre,jeg kom for at få byttet, men ingen nævnet det, og jeg var for rystet til at sige noget.
Hvis du ikke har et stærkt nervesystem, så hold dig langt væk for den butik.
Jeg er virkelig rystet 😧

9 marzo 2026

Glad for at vente

Jeg valgte at vente, da det var en vare, jeg havde ledt efter. Min pakke kom endelig i går og jeg er meget tilfreds med indholdet.
Jeg synes, det var meget reelt af butikken at skrive og give mig de valgmuligheder.

7 marzo 2026

Varen kom ikke og de svare ikke på mail

Varen kom ikke og de svare ikke på mail

13 febbraio 2026
Logo di RikkiTikkiShop.dk

Risposta di RikkiTikkiShop.dk

Hej Ole,

Vi bekagler vi ikke fik svaret på din mail inden tre dage som vi ellers plejer at gøre, da vi har haft en del medarbejdere på ferie og sygdom.
Vi håber dog du er tilfreds med varene i din ordre, som vi fik sendt til dig, trods forsinkelsen :-)

Den dårlige oplevelse

Jeg har bestilt før jul. Får det leveret og konstatere fejl i 3 uf af 4 varer. De vil kun tilbyde ombytning af varer og ikke køb af andet, det min tanke er fejlen ikke bliver bedre ved andre, at de vil indeholde ligne fejl. De vil ikke betale returfragt, når jeg vælger ikke at ombytte, men penge tilbage.

Jeg vælger derfor at returnere hele ordre, også selvom hunden var en julegave, og skulle havde været brugt til børnenes oldemor.

Rikkitikkishop.dk, har ingen forståelse, hjælpsomhed m.m.

Nu efter lang til, da jeg returnere 23/12, og ved godt det er jul og helligdage, og den er retur hos dem før nytår, der bekræfter gls til mig.

Nu i dag har jeg modtaget penge retur, dog ikke dem alle. Det er så dårlig service. Jeg hat sendt alle 4 vare retur, men mangler at få retur for den sidste varer og de sidste 77 kr.

Som andre også skriver, man modtager en masse affald når man modtager sin pakke, og men står lidt og kigger ned i sine nyindkøbte ting, jeg hat sendt alt, og pakke ned i samme kasse, og fyldt deres affald med retur til dem.

At der skal gå så længe, og den her kundeoplevelse, og samtidig med det virker til de ikke har gennemgået returen korrekt, selvom jeg både har sendt mail og lagde seddel i kassen at hele ordre er sendt retur, virker det for mig de ikke har pakket og set tingene igennem, for de 77 kr., jeg ikke har fået retur, svarer til den lille bitte æske og mini studenterhue til fra fablewood.

Det kan godt være det er inden for 14 dage som de skriver, men synes den bliver trukket for længe ud hos dem, og især når man så ikke får alle sine penge. Ikke en eneste mail eller opkald fra dem. Måske de burde tjekke sådan en retur en ekstra gang, og kasse m.m. Så man får vare og det hele til at stemme fra ordre til retur.

Ny mail er sendt til dem, at jeg forventer at få de sidste penge, og regner med de gør så de sidste 77 er retur i dag.

Men ikke et sted jeg anbefaler andre.

Perioden fra 16/12-26 til 12/1-2026, og endnu ikke alle penge modtaget retur.

12 gennaio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Meget lang returproces

Stort udvalg af fine varerne til meget konkurrencedygtige priser. Grunden til min score er deres returproces, som er ualmindelig lang. Jeg ventede 3,5 uge på at få mine penge retur og måtte selv rykke for det 2 gange. Her er plads til forbedring. Synes man kunne have udvist lidt mere proaktiv kundeservice og konduite og beklaget forsinkelsen og f.eks. tilbudt at dække returfragt, som “plaster på såret”.

21 novembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più