Tandlægerne i Frederiksværk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt at kunne gå til tandlægen igen, fik en super behandling af tandlæge Tim og hans assistent Esma Oplevede en smertefri behandling og en tryghed i hænderne på Tim og Esma. Kvaliteten er i to... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Nu går jeg glad til tandlægen :-) Jeg skiftede til Tandlægerne i Frederiksværk og fik en snak med Patrick om at få lavet en snorkeskinne som kan hjælpe på min snorken og hovedpine hver morgen. Efte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg syntes at de er meget professionelle. I går fik jeg lavet et lille hul og renset tænder ved tandplejeren Patrick. Bedøvelsen virkede bare første gang den blev lagt, han var super god til at forkla... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista

Scritti dall'azienda

Tandlægerne i Frederiksværk står for faglig kvalitet, høj service, smertefri behandling og rimelige priser. Dine tænder er også lidt vores, føler vi. Vi lægger sjælen i dem. Kun perfekt er godt nok. Hvis ikke det udførte arbejde fungerer for dig, laver vi det om med et smil og naturligvis uden beregning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Flot klinik, super søde og meget professionelle!

Jeg blev taget godt imod, og lige fra jeg kom ind ad døren følte jeg mig meget velkommen. Jeg kom i lidt for god tid, så de tilbød mig en kop kaffe, som jeg sad og nød i den hyggelige udestue, der ligger ud til haven. Jeg skulle til almindeligt eftersyn og tandrensning, og hun var meget grundig, og rensede hele vejen rundt, så tænderne blev super fine igen, Tak!

22 novembre 2018

Kære Philip
Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.
Tandlægerne i Frederiksværk

Valutata 5 stelle su 5

Har i dag været hos lise

Har i dag været hos lise . Og jeg der har mega tandlæge skræk. Var noget nevøs. Men lise tog godt imod mig . Fortalte mig at min tand skulle ud . Lise fortalte hele tiden hvad der skulle ske. Var stille og rolige og det hjælp.på mig . . Kan klart anbefale hende

17 novembre 2018

Kære Heidi
Tak for dine fine anmeldelse, som vi er rigtigt glade for.
Det glæder os at du har haft en god oplevelse her på vores klinik, og vil glæde os til at tage imod dig en anden gang.
Venlige hilsener
Tandlægerne i Frederiksværk

Valutata 5 stelle su 5

Vil gerne rose Lise og hendes team…

Vil gerne rose Lise og hendes team super god oplevelse fik trukket 2 tænder ud helt uden smerte de tager sig god tid til en og man føler sig godt behandlet og går der fra med et smil og jeg har fundet min tandlæge på trods af tandlæge skræk så de vil klart andbefalde Lise

7 settembre 2018

Hej Tina.
Mange tak for din anmeldelse, vi er så glade for at du har haft en god oplevelse os hos :)

Rigtig god dag.

Professionalisme i særklasse

Klart de mest professionelle både tandlæger og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.
Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.
Jeg er i hvert fald ikke bange for at gå til tandlæge mere! TAK!

30 luglio 2018

Kære Mathilde.
Vi er meget glade for din flotte anmeldelse. Mange tak.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Rigtig god sommer

Mvh. Pernille Mathilde.
Tandlægerne i Frederiksværk.

Valutata 5 stelle su 5

Totalt bange for tandlæger...

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent. Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Frederiksværk.

29 luglio 2018

Hej Carina.
Mange tak for den dejlige anmeldelse.
Rigtig god sommer.

Valutata 5 stelle su 5

Endelig tog jeg mig sammen (efter…

Endelig tog jeg mig sammen (efter flytning til Frederiksværk og mange andre dårlige undskyldninger) for at begynde at gå regelmæssigt til tandlæge igen. Tilfældigvis og heldigvis blev Tim min nye tandlæge og jeg er bare så positivt overrasket. Jeg føler mig tryg og er ikke i tvivl om Tims kompetencer, så jeg vil rigtig gerne give Tim mine bedste anbefalinger. Tak for dit forslag til min "nye" fortand, den er bare så flot.

16 luglio 2018

Risposta di Tandlægerne i Frederiksværk

Mange tak for din flotte anmeldelse og tillykke med din flotte "nye" fortand. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god sommer.

Fantastisk behandling hos Tandlægerne i Frederiksværk

Modtog en fantastisk og yderst kompetent behandling af Tim. Blev rodbehandlet, og det helt uden smerte. Klinikken og ikke mindst Tim kan klart anbefales.
Bh Ole

3 luglio 2018

Hej Ole.
Tak for din flotte anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt at kunne gå til tandlægen igen

Oplevede en smertefri behandling og en tryghed i hænderne på Tim og Esma.
Kvaliteten er i top & priserne som aftalt, dejligt at man igen, kan stole på hvad tandlægen anbefaler, uden at føle man bliver snydt for profittens skyld.
Kan varmt anbefale at gå til tandlægerne i Frederiksværk.
Mvh
Arne Nielsen

30 giugno 2018

Kære Arne.
1000 tak for din flotte anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Lørdags behandling til normal pris :)

Helt perfekt behandling. Jeg havde en slem tandpine lørdag, og ringede ved 12 tiden, kom til kl 13.30. Blev forberedt på en ventetid, hvilket ikke var tilfældet. Blev taget godt imod af virkelig sødt og service minded personale.
Jeg har helt klart fundet min nye tandlæge.

25 giugno 2018

Risposta di Tandlægerne i Frederiksværk

Tusind tak for de søde ord - vi er glade for du havde en god oplevelse hos os.

Venlige hilsner Tandlægerne i Frederiksværk

Nenad

Jeg kan med det varmeste anbefale tandlægerne i Frederiksværk, i særdeleshed tandlæge Tim som altid er i godt humør og ydest professionelle, du har ikke den normale følelse at du skal til tandlæge, da servicen er i toppen, hver gang du er hos Tim.

6 giugno 2018

Hej Nenad.
Tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk tandlæge!

Fantastisk sted! Ligefra man træder ind af døren bliver man budt velkommen med et smil fra receptionen & de smukke rene omgivelser.

Fik en super god smertefri behandling af den dygtige tandlæge Lise, og hendes assistent Pernille. Stor faglighed, og de spurgte flere gange undervejs om jeg var ok. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kvaliteten er i top & fremover vil jeg anbefale dem til alle jeg kender, som ikke vil gå på kompromis med deres tænder! Virkelig gode priser, samtidige med den meget høje faglighed. De kan deres arbejde!

Hej Louise,

Tak for dejlig anmeldelse. Det luner:-)

Valutata 5 stelle su 5

Kvalitet til en fornuftig pris

Service, kvalitet og venlighed som virkelig fortjener 5 stjerner.
Helt igennem fantastiske oplevelser, hver eneste gang. Denne mening er delt blandt hele min familie, som nu også benytter sig af tandlægerne i Frederiksværk. Serviceniveauet kører i top hele vejen igennem, kvaliteten er i top og der er bare absolut intet at komme efter. Smilende personale og SMERTE fri behandling til fornuftige priser.
Helt sikkert en anbefaling værdig.

Hej Maria,

Tak for fin anmeldelse. Vi er meget glade for at du har været tilfreds hos os!

Smilja

Jeg kan med de varmeste anbefalinger - anbefale tandlægerne på Strandgade i Frederiksværk, i særdeleshed tandlæge Tim og hans team. Professionelle, venlige, lyttende og med en perfektionistisk tilgang til arbejdet der sikrer, at du først forlader tandlæge stolen når alt er udført korrekt.

Hej Smilla,

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vi når i mål med vores værdier!
På gensyn:-)

God service!

Super effektiv service og rigtig sød tandlæge og klinikassistent.

31 maggio 2018

Hej Per,

Mange tak for fin anmeldelse! Det giver god stemning på klinikken, som kommer alle vores andre patienter til gode:-) God sommer til dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più