Tandproteseteamet Recensioni 39

TrustScore 5 su 5

4,8

Har fået en uniprotese som gør at jeg igen føler mig “hel”. Giver mine varmeste anbefalinger til dette teams. De er meget professionelle, tryghedsskabende, samarbejder med min tandlæge og prisen er... Leggi di più

Jeg fik at vide af " Godt smil" at der intet håb var for mig pga. gumme der var svundet for meget. De sagde at jeg ville skulle spise igennem et sugerør resten af mit liv. Ikke særligt rart sagt... Leggi di più

Jeg har igennem mange år brugt Tandproteseteamet, og kan kun anbefale dem. Jeg har fået lavet tænder flere gange og hver gang har de fungeret 100% Personalet tager virkelig hånd om en og giver grun... Leggi di più

1. Dentista

TandproteseTeamet fremstiller moderne tandproteser med garanti.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Har fået en uniprotese som gør at jeg…

Har fået en uniprotese som gør at jeg igen føler mig “hel”.
Giver mine varmeste anbefalinger til dette teams. De er meget professionelle, tryghedsskabende, samarbejder med min tandlæge og prisen er meget god. Man oplever at det primært handler om at lave et godt resultat og derefter økonomi.
TAK for JER

8 gennaio 2026

Kære Lene

Tusind tak for din anmeldelse og anbefalinger. Vi er rigtig glade for, at du følte dig tryg hos os. Det er enormt vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge og oplever, at vi gør os umage for at skabe det bedst mulige resultat. Tak for dit gode humør på klinikken.
TandproteseTeamet

Jeg fik at vide af " Godt smil" at der…

Jeg gik til tandproteseteamet.dk i stedet for.

Super søde. Tandprotese sidder fast uden lim eller andet, selv 2 år senere.

Meget tilfreds

9 dicembre 2025

Kære Jimi

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi bestræber os på at informere grundigt og skabe trygge rammer for vores patienter. Med vores erfaring samt den nyeste teknologi, stræber vi efter at finde løsninger, der imødekommer den enkelte patients individuelle behov.

TandproteseTeamet

God oplevelse

God oplevelse
Stor faglig dygtighed og meget venlig betjening.
Bliver mødt med stor venlighed.

1 dicembre 2025

Risposta di Tandproteseteamet

Tusind tak for anmeldelsen. Fremstilling af tandproteser er en meget personlig behandling, der har stor indflydelse på det enkelte menneske, hvorfor vi altid gør os umage med at give vores patienter en tryg, prossionel og god oplevelse.
TandproteseTeamet.

Tanproteseteamet i Viborg /…

Tanproteseteamet i Viborg / Bjerringbro.er super dejlige at komme ved.Flemming og sit personale er stille og roglig ingen stres på nogle måder :) der udover laver de aftale med egne tandlæge så der er fuldstændig styr på hvad der skal gøres i hele forløbet. Der har været lidt justering af protesen hvilket er narturligt , der få man hurtigtigt en tid til at komme dag til dag. Så kan klart anbefale Tanproteseteamet Viborg/ Bjerringbro

24 novembre 2025

Risposta di Tandproteseteamet

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er en fornøjelse for os at servicere vores patienter. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde en hurtig tid til eventuelle justeringer, som oftest samme dag. Vi lægger stor vægt på en positiv helhedsoplevelse.
TandproteseTeamet.

Super god service

God og professionel behandling som altid🌞

11 novembre 2025

Kære Karin.
Tusind tak for din fine anmeldese, som betyder meget for os. Vi sætter en ære i at udføre en professionel og god behandling med mennesket i centrum.
Tandproteseteamet.

Menneske i centrum

Menneske i centrum

6 novembre 2025

Risposta di Tandproteseteamet

Tak for den fine anmeldelse, som betyder meget for hele Tandprotese Teamet. I Tandprotese Teamet bestræber vi os netop på at have mennesket i centrum og lave individuelt protesearbejde.

Meget professionel

Meget professionel, dygtig og hjælpsom

12 giugno 2025

Risposta di Tandproteseteamet

Tak for den flotte anmeldelse - Det betyder meget for os. De bedste hilsner Tandproteseteamet

Du føler dig altid velkommen

Du føler dig altid velkommen, du bliver hørt. Sød og imødekommen personale. Et virkelig flot resultat. Kan varmt anbefales. Lone

11 giugno 2025

Risposta di Tandproteseteamet

Tak for den flotte anmeldelse. Vil vil altid gøre det til en positiv oplevelse hos os. De bedste hilsner Tandproteseteamet.

Tusind tak til teamet for faglig

Tusind tak til teamet for faglig , venligt og dygtig protesearbejde mit protese sidder så perfekt passer 100 procent er mega glad
Kan varmt anbefales

7 ottobre 2024

Risposta di Tandproteseteamet

Kære Jonna. Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse og de flotte roser. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde. Vi gør vores bedste hver gang, når vi skal lave en behandling. Tak🙏

Rigtig god klinik

Rigtig god klinik.
Dejlige smilende personale.
Og man får, hvad man forventer.
Kan kun anbefale den til andre. 🌹

30 gennaio 2024

Risposta di Tandproteseteamet

Kære Marianne. Tak for din fine anmeldelse af personalet os og klinikken. De bedste hilsner Flemming Finøen

godt gået tandproteseteamet

super god behandling så man hele tiden følte at de havde styr over behandlingen selv om jeg var et vanskeligt tilfælde kom fra en fejlbehanling i et andet fima så det hele skulle laves om hvilket tandproteseteamet har klaret utroligt flot så stor tak til hele personalet

13 ottobre 2023

Risposta di Tandproteseteamet

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste, så patienterne får et godt liv med proteser. Tak🙏

god information

god information, venlig betjening.

23 febbraio 2023

Risposta di Tandproteseteamet

Tak for den fine anmeldelse, som betyder meget for os. De bedste hilsner Tandproteseteamet Flemming

Super god service og de sødeste…

Super god service og de sødeste mennensker ..
Vil helt klar anbefale dette sted 😁

20 ottobre 2022

Risposta di Tandproteseteamet

Kære Lotte. Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at patienterne er tilfredse med vores arbejde og service. De bedste hilsner Tandproteseteamet - Flemming

De allerbedste anbefalinger.

Min mor har lige modtaget protese i overkæben. Har kun roser at giver fantastisk service og søde medarbejder. Stor ros til Kasper meget dygtig og kompetent tandtekniker kan kun anbefale dette sted til andre. Viborg.

8 ottobre 2022

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende, flot udført behandling.

10 agosto 2022

Risposta di Tandproteseteamet

Kære Ilse Cremer. Tak for den fine anmeldelse - Det betyder meget for os.

Er godt tilfreds

Er godt tilfreds, god vejledning og råd til fornyelse af
en ny trotese. Stor venlighed hver gang man kommer.

Venlig hilsen Birte Thomsen.

16 giugno 2022

Risposta di Tandproteseteamet

Tak for den fine anmeldelse - Det betyder meget for os. De bedste hilsner Flemming og Kasper