Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Recensioni

TrustScore 5 su 5

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I changed from one clinique in centrum by my husband har thorough ly found here.I have my 2nd implant here and deeply impressive with the dentist who take care me all along with his high class experie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige skiftet tandlæge til Tandlægerne på Toppen i Roms Hule, og bliver mødt af et smilende og yderst kompetent personale, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Super professionel og meget betryg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3258 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service, bedste tandlæge

25 marzo 2025

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Vi sætter pris på din ros og det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen.

Topklasse tandlæge

De er altid meget professionelle og venlige. Jeg sætter især pris på, at de kun anbefaler besøg, når det er virkelig er nødvendig. Det viser, at de har vores bedste interesse i tankerne og ikke bare ønsker at tjene penge. Jeg føler mig altid tryg og godt behandlet hos dem. Kan varmt anbefales!

24 marzo 2025

Kære Csilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og din fine anbefaling. Det glæder os meget, at du har haft en dejlig oplevelse.

Virkelig god oplevelse

Mit første besøg i klinikken. Virkelig behagelig og super professionel information og behandling.

21 marzo 2025

Risposta di tandlægen.dk - Vejle

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du er tilfreds med behandlingen.

Rolig og proffesionel

Venlige nærværende profesionelle
Forklarende

20 marzo 2025

Kære Svend,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.
Alle er smilende og venlige, det er ren magi😉

13 marzo 2025

Kære Benny,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid har en god oplevelse hos os og bliver modtaget med smil.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bliver taget godt i mod

Jeg bliver taget godt i mod. Og bliver godt behandlet. HilsenConnie

Kære Connie,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du føler dig godt behandlet og godt taget imod hos os.

Det er bare godt 👍

En god tandklinikassistent man kommer i til og så er Jesper bare en god tandlæge 👍

Kære Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer og tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Flinke og dygtige og priser er rimelige.

Jesper er en super dygtig og behagelig tandlæge.

Risposta di tandlægen.dk - Vejle

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Tak for din fine tilbagemelding omkring vores tandlæge Jesper.

Venlighed og ekspertise

Venlighed og ekspertise

6 marzo 2025

Kære Gunhild,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du føler du får en god behandling i vores klinik.

Rigtig dejligt sted

Rigtig dejligt sted. Søde og venlige tandlæger

4 marzo 2025

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i vores klinik og tilbyde dig en god behandling.

tandlægen.dk Varde

Tilbagevendende eftersyn

Venligt, roligt miljø og stor proffesionalitet

26 febbraio 2025

Kære Claus,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

God service, dygtige medarbejder

24 febbraio 2025

Kære Ole,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Høj faglig standard

Som altid på alle måder en fin oplevelse

23 febbraio 2025

Kære Jørgen,

Tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for, at du føler du altid får en god behandling hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Meget højt fagligt niveau i alle…

Meget højt fagligt niveau i alle henseender. I mit tilfælde rekonstruktion efter endt behandling med stråler pga. hals-cancer. Jeg kan trygt anbefale Tandlægerne på Toppen i Vejle.

21 febbraio 2025

Kære Michael,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med behandlingen og det faglige niveau. Det er altid dejligt at høre, at vi kan hjælpe vores patienter med at få den bedste mulige behandling. Tak for din positive anmeldelse.

Ingen smerter pænt arbejde

Ingen smerter pænt arbejde

20 febbraio 2025

Kære Dorit,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med arbejdet, og undgik smerter ved din behandling. Tak for din anmeldelse.

Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

18 febbraio 2025

Kære Jane,

Mange tak for din anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og imødekommende personale.

Venlig og imødekommende personale.
Dygtig og omhyggelig tandlæge.

18 febbraio 2025

Risposta di tandlægen.dk - Vejle

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og veludført tandbehandling

Altid god og veludført tandbehandling, i en afslappet atmosfære. Hyggeligt at komme hos Christine, altid smil og omsorg. Jeg har kun oplevet smertefri behandling.
Kirsten Kristensen

4 febbraio 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid får en god og veludført behandling - det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Grundig undersøgelse og god tid

Grundig undersøgelse og god tid til at aftale videre forløb

4 febbraio 2025

Kære Bodil,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din undersøgelse og den tid, vi tog til at planlægge dit videre forløb.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più