Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Recensioni

TrustScore 5 su 5

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I changed from one clinique in centrum by my husband har thorough ly found here.I have my 2nd implant here and deeply impressive with the dentist who take care me all along with his high class experie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige skiftet tandlæge til Tandlægerne på Toppen i Roms Hule, og bliver mødt af et smilende og yderst kompetent personale, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Super professionel og meget betryg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3256 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professionel behandling

Professionel behandling, virkelig god forklaring af behandlingen.
Stor respekt for min smertegrænse og mine ønsker.
Fik guidning i brug af mellemrumsbørste.
Attraktiv pris på røntgen og samlet behandling.

22 gennaio 2026

Kære Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en professionel behandling med virkelig god forklaring.

Vi sætter pris på, at du mærkede stor respekt for din smertegrænse samt dine ønsker.

Alt spiller

Alt spiller - god atmosfære og god behandling

20 gennaio 2026

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at alt spillede, og at du mærkede en god atmosfære samt god behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god atmosfære i klinikken

Altid god atmosfære i klinikken. Det er de ansatte naturligvis medvirkende til at skabe.
Faglig er de i og på Toppen.

19 gennaio 2026

Kære Kurt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid mærker en god atmosfære på klinikken, og at du kan mærke personalet skaber den.

Super god service

Super god service , hele vejen rundt .
Tak for det 👍👍👍

11 dicembre 2025

Kære Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en super god service hele vejen rundt - det er netop det vi tilstræber.

Valutata 5 stelle su 5

Super service fra personale og DK,s…

Super service fra personale og DK,s bedste tandlæge👌

5 gennaio 2026

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en super service fra både personalet og vores tandlæge.

Det betyder meget, at du mener, at vores tandlæge er Danmarks bedste.

Mange års positive oplevelser

Jeg har gået hos Jesper i mange år. Altid en professionel og kompetent service. Jeg føler mig altid i trygge hænder og aldrig i tvivl om at jeg får den rigtige behandling.

11 dicembre 2025

Kære Torben,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du er kommet hos vores tandlæge i mange år, og altid finder ham professionel og yder en kompetent service.

Det er vigtigt for os, at alle patienter altid føler sig i trygge hænder - derfor sætter vi stor pris på, at du følte dette.

Det betyder meget, at du aldrig er i tvivl om, at du får den rigtige behandling - det er lige som det skal være.

Den bedste tandlæge i verden

Den bedste tandlæge i verden

18 dicembre 2025

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at vi har den bedste tandlæge i verden - det betyder rigtig meget.

Fantastisk klinik

Fantastisk klinik

Jeg fik lavet en tand af Mark, og det var så fint. De fandt en tid til mig på et par dage. Hele personalet er søde og dygtige.

17 dicembre 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vi kunne finde tid til dig og din behandling indenfor kort tid.

Vi sætter stor pris på, at du fandt vores klinik fantastisk og vores personale søde og dygtige - det er netop det, vi ønsker at tilbyde vores patienter.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse hos Jesper. Meget professionel, rolig og grundig behandling. Selvom jeg har tandlægeskræk, følte jeg mig tryg hele vejen igennem. Personalet er imødekommende og hjælpsomme. Kan varmt anbefales.

16 dicembre 2025

Kære Annette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse med en meget professionel, rolig og grundig behandling fra vores tandlæge.

Det er vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge hele vejen igennem, og særligt når man også lider af tandlægeskræk - derfor sætter vi stor pris på, at du nævner dette.

Dine rosende ord om vores personale og anbefaling betyder meget.

En tryg oplevelse

En tryg oplevelse og altid en professionel behandling af Jesper Ekwall og hans klinikassistent, krydret med saglig vejledning.

15 dicembre 2025

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en tryg oplevelse og altid får en professionel behandling af vores tandlæge og klinikassistent.

Altid god behandling.

Altid god behandling.

15 dicembre 2025

Kære Bjarke,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget, at du altid får en god behandling hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Meget støde og smilende læge og…

Meget støde og smilende læge og personale 👍😃

9 dicembre 2025

Kære Adel,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores tandlæge og personale meget søde og smilende - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig modtagelse både ved…

Venlig modtagelse både ved bestillingen, fremmødet og behandlingen

28 novembre 2025

Kære Kurt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en venlig modtagelse både ved bestilling, fremmøde og behandling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Bliver taget godt imod og bliver guidet…

Bliver taget godt imod og bliver guidet i hvad det skal ske, inden undersøgelsen foretages .

27 novembre 2025

Kære Susan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev taget godt imod, og blev guidet til hvad der skulle ske.

Stor tilfredshed

Jeg bliver altid så godt behandlet hos både Christine, tandlæge og tandplejerske Mette. Der er altid tid til en snak både om tænderne og andet.
Jeg er altid meget tilfreds med behandlingerne.

18 novembre 2025

Kære Vicky,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver godt behandlet hos vores tandlæge og tandplejer.

Vi er glade for, at der altid er tid til en snak, samt du altid er meget tilfreds med dine behandlinger.

Vi sætter stor pris på, din store tilfredshed.

Valutata 5 stelle su 5

Faglig kompetence og god rådvning…

Faglig kompetence og god rådvning kombineret med personlig indsigt og empati gav mig tryghed trods tidligere "tandlægeangst"

Kan varmt anbefale Marc Højland Jepsen som er mit grundlag.

Men omdømmet gælder også resten af klinikken

5 novembre 2025

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at tandlæges faglige kompetence og god rådgivning kombineret med personlig indsigt og empati gav dig tryghed, trods din tidligere tandlægeskræk.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling af vores tandlæge og de pæne ord om resten af personalet - det betyder meget.

Tandlægen.dk

Jeg har fået lavet et omfattende tand arbejde, som jeg er yderst tilfreds med.
Jesper informerer og rådgiver grundigt ligesom der er er stor grundighed i arbejdet koblet med høj faglig viden. På klinikken er der serviceorienteret personale, så jeg kan på det varmeste anbefale tandklinikken.

5 novembre 2025

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var yderst tilfreds med din behandling.

Vi er glade for, at du fandt vores tandlæge informerende og rådgav grundigt med høj faglig viden.

Vi sætter stor pris på, at du finder os serviceorienteret, samt din varme anbefaling.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più