Banner for tandlægen.dk - Varde

tandlægen.dk - Varde Recensioni

TrustScore 5 su 5

Markedspladsen 25, 6800 Varde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Blev taget godt imod, både første og anden gang, af meget venligt personale og kompetent tandlæge, som hurtig og smerteløst reparerede en tand og derefter fjernede en visdomstand, denne gang med bedøv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid hjælpsomme Husker ens navn og netværk, trods mange kunder dagen igennem Er klar til at hjælpe med kort varsel, hvis det virkeligt brænder på Pigerne i skranken er så utroligt behagelige at mø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dejligt med lokal tandlæge i byen, hvor man også kan få en rimelig hurtigt tidsbestilling. Dog under det mig, at man skal betale et konsultationsgebyr på 161 kr udover lovpligtig forsikring. Når man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god tandlæge, der forklarer hvad der skal ske. Og søde og imødekommende personale i receptionen

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3417 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid fin service

13 agosto 2025

Kære Frede,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid får en fin service hos os - det sætter vi stor pris på, at du havde lyst til at dele.

Sød og rolig tandplejer

Sød og rolig tandplejer

12 agosto 2025

Kære Anette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en sød og rolig tandplejer.

Så søde og forstående

Så søde og forstående, lige fra assistent til tandlæge. Super oplevelse, til trods for 1 tand mindre 😁

11 agosto 2025

Kære Pernille,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores personale søde og forstående.

Vi sætter stor pris på at høre, at du har haft en super oplevelse.

Supergod service

Supergod service

8 agosto 2025

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede super god service hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg får altid en grundig information…

Jeg får altid en grundig information omkring behandlingen

6 agosto 2025

Kære Ingerlise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid får en grundig information omkring din behandling - det er netop det vi tilstræber.

30 luglio 2025

Kære Alfred,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede god service hos os.

Det er et godt sted

Det er et godt sted, hvor patienten er i fokus 👍

24 luglio 2025

Kære Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du blev mødt af et godt sted, hvor du var i fokus under behandlingen - det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Caroline ved bare hvad hun laver

Hej

Har været til en Paradentose undersøgelse og resning ved caroline Virkerlig en dejligt behandler det gør ondt det møj men Fik en super behandling og hun tog røntgenbillede bagefter som jeg ikke skulle betale men for at være sikker på hun havde fået alt ud SÅ får man det bare ikke bedre 10 her fra Caroline

11 luglio 2025

Kære Mike,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du fik en super behandling hos os - det betyder meget.

I var virkeligt gode!

I var virkeligt gode til at gøre det en tryg oplevelse selvom jeg ikke bryder mig om at komme til tandlæge.

10 luglio 2025

Kære Claus,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik en tryg oplevelse hos os, på trods af du ikke bryder dig om at komme til tandlægen. Vi sætter stor pris på de pæne ord.

Super oplevelse hver gang

Super oplevelse hver gang! Imødekommende personale, lige fra receptionen og ind i stolen hos tandplejer og tandlæge. Mine bedste anbefalinger!

8 luglio 2025

Kære Mette,

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med et imødekommende personale. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Dygtig og kompetent tandlæge

Dygtig og kompetent tandlæge. Hurtig og venlig behandling

7 luglio 2025

Kære Inger,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har haft en god oplevelse - det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god behandling af søde og venlige…

Altid god behandling af søde og venlige medarbejdere..

23 giugno 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for dine ord. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at du føler dig godt behandlet hos os.

Hyggelig besøg

20 giugno 2025

Kære Poul,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft et hyggeligt besøg.

Valutata 5 stelle su 5

God betjening lige fra man går ind af…

God betjening lige fra man går ind af døren, til man går ud igen

20 giugno 2025

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem dit besøg.

Godt

Den person som har behandlet mig

17 giugno 2025

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Altid søde og venlig personale

Altid søde og venlig personale. Godt informeret før og under behandling. 👍🌞

17 giugno 2025

Kære Inger,

Tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget for os, at du har oplevet venligt personale og god kommunikation undervejs.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig til reklamationer for uheldig arbejde

Fik skiftet sølvfyldning. Besked at det kunne være ømt 3-4 uger, hvilket det også var, aftog men kom så igen, troede måske naivt at det ville forsvinde selv, men nej, så besøg ca 3,5 mdr efter.
Sleb, noget på tandhalse, røntgen og konsultation, mente de jeg skulle betale.
Røntgen måske, men min Reklamation på for høje fyldning godtager de ikke - nu er det OK, så fejlen kan kun være for høj fyldning
Umuligt at snakke med

Andre leverandører til klinikken skal huske at tage penge hvis de reklamerer, for det er sådan de selv behandler deres kunder

25 marzo 2025

Hej,

Klinikken står inde for høj faglighed og god service og vi beklager naturligvis, at dette ikke har været din oplevelse.

Vi har gennemgået forløbet og må derfor konstatere, at vi, ud fra tidsperspektivet og tandlægens faglige vurdering, lever op til klinikkens politik og fuldstændig i tråd med myndighedskrav på området.

Vi tager gerne en uddybende dialog med dig på tlf. 75222324, hvis du måtte ønske det.

God dag.

Mange Hilsner

Tandplejeren var meget grundig

Tandplejeren var meget grundig, dog har jeg ondt omkring flere tænder

6 giugno 2025

Kære Ingelise,

Mange tak for din tilbagemelding. Det er vigtigt for os, at du føler dig grundigt undersøgt og taget godt imod.

Kære Laila,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplever vores personale som venligt og smilende – det er lige præcis den atmosfære, vi ønsker at skabe for vores patienter.

Rigtig god dag,

Mange hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Behandling af venlig og rar tandplejer

Behandling af venlig og rar tandplejer. God til at forklare behandlingen. Rolige omgivelser.

2 giugno 2025

Risposta di tandlægen.dk - Varde

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet en god og tryg atmosfære, hvor tingene bliver forklaret i roligt tempo.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più