L'azienda ha risposto
Jeg fik en udsøgt behandling hos tandlægen.dk. De var både venlige og professionelle. Personalet er virkelig imødekommende, empatiske og dygtige til deres arbejde. Tak.
L'azienda ha risposto
Altid hjælpsomme Husker ens navn og netværk, trods mange kunder dagen igennem Er klar til at hjælpe med kort varsel, hvis det virkeligt brænder på Pigerne i skranken er så utroligt behagelige at mø... Leggi di più
Markedspladsen 25, 6800, Varde, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot
God og hurtig behandling, free of charge.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Personalet er virkelig imødekommende, empatiske og dygtige til deres arbejde.
Tak.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Syntes det var en dyr tandplump😬
Men fik en fantastik behandling
Sikke et teamwork og alle de instrumenter der fløj frem og tilbage
Jeg er godt tilfreds
Så jeg måtte jo betale🤗

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Jeg har længe været patient på klinikken, men har skiftet til en anden tandlæge, hvilket jeg er enorm glad for. Ved den tidligere følte jeg konstant mig som en pengemaskine, fordi forklaringerne ikke rigtig gav mening. Desuden er jeg hjertepatient, og bør derfor få penicillin på forhånd til et tandlægebesøg, men det var den tidligere ligeglad med…
Ved den nye føler jeg mig langt mere tryg. Som det første hun gjorde da hun så mig, var at udskrive penicillin til mig, fordi jeg kunne afkræfte at have fået det udleveret tidligere. Og så blev jeg sendt hjem med en ny tid, hvortil jeg havde spist en pille inden. Det har vist sig at hendes rådgivning har holdt sandhed. Hvad der skulle have været en rodbehandling over 2 gange, på en tand der for 8 år siden fik den første rodbeh., knækkede kronen pludselig af, og så fik jeg valget mellem at behandlingen kørte videre, hvilket hun bare ikke troede på ville blive godt, eller vi trak tanden ud. Jeg valgte udtrækning, og da den er ude, viser spidsen af roden tegn på at, havde jeg valgt at gå videre i behandlingen, så havde det været spild af penge, da tanden ikke ville kunne modstå at få en stift ned til ny opbygning. Den ville knække endnu mere.
Så jeg er nu både en tand og “en krone fattigere”🤩👌. Og alt går nu godt. Så jeg er igen en meget tryg og tilfreds kunde.
Ps. Receptionens piger er bare SÅ søde alle sammen. Man føler sig velkommen og de tiltaler en med navn når man kommer👌🤩

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Jeg føler mig så godt tilpas og trygt for at følelse af at jeg er imødekommet med kærlighed både fra sekreter til tandlæger ubeskrivelig rar . Tudsen tak for den god oplevelse igen igen for at jeg har været der i så lang tid . Stor tak

Behandling som forventer.
God info
Arne Jensen

Risposta di tandlægen.dk - Varde
God service både ved skranken og ved konsultationen.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Blev taget godt imod, både første og anden gang, af meget venligt personale og kompetent tandlæge, som hurtig og smerteløst reparerede en tand og derefter fjernede en visdomstand, denne gang med bedøvelse. Andet besøg, var et eftersyn af resten af tænderne. Der er aftalt et nyt besøg.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Første besøg hos tandlægen efter at have skiftet. Følte der var god tid til undersøgelse og forklaring på hvad der skulle laves og hvorfor. En god oplevelse😊

Risposta di tandlægen.dk - Varde
God behandling og de har forståelse for ens behov
Lena er sød og hjælpsom

Altid venligt personale.
Den tandplejer jeg er i behandling hos er venlig og hun er altid god til at forklare hvad hun laver og hvorfor, jeg føler mig tryk hos hende.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Rare mennesker og god behandling hver gang jeg har været der

Risposta di tandlægen.dk - Varde
God service og gode tandlæger :)

Risposta di tandlægen.dk - Varde
God information om mine tænders tilstand og om hvad jeg selv kan gøre. Meget venligt personale.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Altid god og venlig behandling, de har formået at fjerne min tandlæge Skræk

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Altid et rart sted at komme. Personalet er meget imødekommende og lydhøre. Jeg er ikke længere "bange" for at gå til tandlægen. 😀

Altid venligt personale.
Den tandplejer jeg er i behandling hos er venlig og hun er altid god til at forklare hvad hun laver og hvorfor.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Tandlægebehandlingen var grundig, så jeg er tilfreds. Dog oplevede jeg, at min aftale blev aflyst tre gange.

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Altid smil, faglighed,dygtig føler sig tryg i deres hænder

Risposta di tandlægen.dk - Varde
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.