Banner for tandlægen.dk - Taastrup

tandlægen.dk - Taastrup Recensioni

TrustScore 5 su 5

Taastrup Hovedgade 73, 2630 Taastrup, DK

Tandlæge Kerim Turkyilmaz var virkelig sød og meget behagelig. På en gang afslappet og fagligt sikker. Venlig og kvalificeret.

Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Leggi di più

Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Leggi di più

De nye lokaler i Taastrup er lækre. Lyse og store. Friske drikkevarer som dejlig service. Tandlægestolen er så behagelig at sidde/ligge i at jeg næsten ikke ville forlade den, og jeg har både t... Leggi di più

1. Clinica dentale

• Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Danimarca

• 43991107

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3230 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service dygtig tandlæge og alt…

God service dygtig tandlæge og alt personale

30 ottobre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Den bedste tandlæge i taastrup

Første gang jeg har fået en behandling hos tandlægerne.dk
Og er super tilfreds med personalet og deres service. De er virkelig imødekommende. Dette er allerede mit fortrukne sted 👍

28 ottobre 2024

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din behandling og den service du modtog.

Behagelig atmosfære

Behagelig atmosfære. Man kommer ned i gear når man ligger i tandlægestolen

16 ottobre 2024

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse og positive feedback.

Venlige

Venlige, tålmodig og dygtig.

15 ottobre 2024

Kære Elisabeth,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord, og at du har taget dig tid til at dele dem med os.

tandlægen.dk taastrup

Altid god behandling

Altid god behandling.
Smilende og venligt personale.

14 ottobre 2024

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid føler dig godt behandlet hos vores dygtige og imødekommende personale.

tandlægen.dk Taastrup

Rigtig god behandling som fik mig til…

Rigtig god behandling som fik mig til at føle mig godt tilfreds

11 ottobre 2024

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig godt tilfreds efter din behandling.

Altid god service

Altid god service, de har overblik. Kommer med gode råd og vejledning til en fair pris.

Jeg har prøvet mange tandlæger, fordi jeg har flyttet en del og her i Tåstrup er nok den bedste service jeg har prøvet!
Min mand er også hos tandlægerne i Tåstrup, han har prøvet mange forskellige, fordi han desværre har så dårlige tænder. Det har vi fået styr på nu, takket være dem!

10 ottobre 2024

Kære Mia,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du og din mand er glade for vores klinik og den høje service vi tilbyder.

tandlægen.dk Taastrup

Altid til en med tandlægeskræk

Altid til en med tandlægeskræk, der tages hensyn og bruger den tid der skal til ved behandling

2 ottobre 2024

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Knækkede tænder er aldrig en sjov…

Knækkede tænder er aldrig en sjov oplevelse, dem har jeg oplevet et par af. Men mit besøg hos Kerim, der hurtigt fik mig lappet sammen, og var dygtig (kunne slet ikke mærke bedøvelsen) gjorde det lidt bedre. Tak til jer

23 settembre 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super service

Flotte omgivelser og super personale

16 settembre 2024

Kære Rene,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

Super

Virkelig god og professionel behandlig.

Kære Jeff,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse i klinikken.

tandlægen.dk Taastrup

Yderst kompetent og dygtig tandlæge

Første gang hos Kerim, der virker yderst kompetent, dygtig og desuden er et behageligt og serviceorientetet menneske.

Kære Maria,

Mange tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Tak til Tandlægen.dk i Taastrup

Tak til Tandlægen.dk i Taastrup, for akut at tage mig ind, da egen tandlæge var på kursus. Og tak for en efterfølgende flot, nænsom og sublim behandling i forbindelse med opbygning og montering af en ny krone. Jeg var i gode hænder og tryk under hele processen.

Kære Asger,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du følte dig i trygge hænder under dit besøg.

tandlægen.dk Taastrup

Tandlæge Tåstrup Mikkel Wessel …

Altid virkelig søde og Mikkel er meget omhyggelig med både at fortælle hvad der laves og kan laves .og ikke mindst det arbejde han så laver er perfekt .dygtig fast personale .og man kan mærke dr har det godt sammen .kan kun anbefales

11 settembre 2024

Kære Ann,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig godt tilpas i vores klinik. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandlæge.

tandlægen.dk Taastrup

Altid en god oplevelse at komme her

Altid en god oplevelse at komme her, selvom det altid koster penge 😊

28 agosto 2024

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse i vores klinik.

Bedste Tandlæge i min levetid 😃

Mikkel og hans team er bare den bedste klinik jeg nogensinde har besøgt.
Endelig har jeg fundet det bedste sted. Trygt og godt. De passer på mig og mine tænder.
Varmt kram til og anbefalinger til dem 😃

26 agosto 2024

Kære Tone,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du synes vores klinik er den bedste, du har besøgt. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot samt ønsker at anbefale os til andre.

God oplevelse

17 agosto 2024

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god og femstjernet oplevelse i vores klinik.

Skøn ny lokation

Tandlægestolen er så behagelig at sidde/ligge i at jeg næsten ikke ville forlade den, og jeg har både tandlægeskræk og fibromyalgi.
Begge dele håndterer min fantastiske tandplejer Adela virkelig godt. Hun giver mig de pauser jeg har brug for.

Max stjerner til både Adela og de nye lækre lokaler👏👏👏

24 giugno 2024

Kære Gitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det varmer at læse dine rosende ord til både vores klinik og dygtige personale. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Kunne ikke være værre sknækket noget af…

Kunne ikke være værre sknækket noget af en tand, den blev lavet efter en time i stolen med en meget ny uerfaren tandlæge, tabte plastikken efter 5 dage(pris 1700 kr) sætter aldrig mine ben i den klinik mere.
Har tidligere tabt en krone fra samme klinik, manglet moderne udstyr, og skifter ofte tandlæger

3 giugno 2024

Kære Ruth,

Vi er kede af at læse om din oplevelse i klinikken, og vil naturligvis gerne følge op på denne. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 93 99 11 07.

Vi håber at høre fra dig.