Jeg var første gangen var hos “Tandlægen.dk Taastrup”. Tandlægen Krista og klinikassistent Rikke var meget søde så jeg fyldte mig tryg og godt behandlet👍 Jeg kan varmt anbefale “Tandlægen Taastrup... Leggi di più

Tandlæge Kerim Turkyilmaz var virkelig sød og meget behagelig. På en gang afslappet og fagligt sikker. Venlig og kvalificeret.
Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Leggi di più
Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Leggi di più
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Kunne ikke være værre sknækket noget af…
Kunne ikke være værre sknækket noget af en tand, den blev lavet efter en time i stolen med en meget ny uerfaren tandlæge, tabte plastikken efter 5 dage(pris 1700 kr) sætter aldrig mine ben i den klinik mere.
Har tidligere tabt en krone fra samme klinik, manglet moderne udstyr, og skifter ofte tandlæger

Altid venligt personale
Altid venligt personale
Super kompetent tandplejer
Altid fået en fantastisk behandling og service
Kan kun anbefale 😁

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Det var en rar oplevelse med venlig og…
Det var en rar oplevelse med venlig og informerende personale.

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Altid topprofessional behandling for rimelige pris
Har været patienten i 20 år. Stærk faglige hold, altid god stemning ogrimelige priser

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Super skøn behandling fra start til…
Super skøn behandling fra start til slut og informativ behandling, kan stærkt anbefales.

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Man får altid en fantastisk og god…
Man får altid en fantastisk og god service, man bliver altid mødt med et smil, af alle de søde og venlige medarbejdere, og netop derfor er jeg kommet der i ca 10 år efterhånden.
I dag den 6/6, fik jeg lavet en tandrens og undersøgelse af Adela, hun er virkelig dygtig og meget meget grundig til sit arbejde, man går altid tilfreds derfra (og især når man har været hos Adela)

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Man får en god og tryg undersøgelse
Man får en god og tryg undersøgelse, og de virker professionelle og hyggelige. Er gode til at få en til at slappe af også når man ikke er tryg ved at gå til tandlægen 😊

Altid fantastisk service
Altid fantastisk service, behageligt, trygt og ingen dikkedarer. Har været patient i mange år hos Mikkel, og ville aldrig vælge andre.

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Giver god forklaring hvis du skal have…
Giver god forklaring hvis du skal have en behandling.

Virkelig en positiv oplevelse
Virkelig en positiv oplevelse. Alletiders personale søde,rare,venlige. Tandlæge Mikkel forklare så man kan forstå hvad der foregår.

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
God og professionel tandbehandling.
God og professionel tandbehandling.
Føler mig helt tryg ved behandlingen

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Sandra flørning super dygtig…
Sandra flørning super dygtig tandplejer, kan kun anbefales. Hun kan bare noget som andre ikke kan

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
God information om behandling og…
God information om behandling og venligt personale. Man føler sig velkommen.

Risposta di tandlægen.dk - Taastrup
Venligt personale og jeg blev godt…
Venligt personale og jeg blev godt informeret undervejs😊
Tandklinik som jeg vil bruge fremadrettet.