Søde og rare mennesker, som gav sig tid og forklarede hvad der skulle ske og hvorfor☺️ og billige priser👍🏻 kan helt sikkert anbefales

L'azienda ha risposto
Søde og venlige som altid. Altid god til forklare hvad der skal ske, så jeg føler mig i trykke hænder. 👌 Så køre jeg gerne turen på de 20min, frem for at bruge den tandlæge i vores egen by.
L'azienda ha risposto
Er kommet meget jævnligt i huset siden 1998, har virkelig været “stamgæst” gennem årene. “Din stol i venteværelset er ledig” Først hos Susanne og senere hos Henrik, og har heldigvis aldrig lidt af... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altid velkommen hos tandlægen .dk Ringkøbing. Kvalitet og service på øverste hylde. Det er klart, at man som patient er i “tandlægens vold”, hvorfor det er fantastisk at kunne have blind tillid t... Leggi di più
Nørreport 16, 6950, Ringkøbing, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har altid fået en rigtig god behandling. Hver gang man kommer er det smilede personer man møder. Tandlægerne kan huske hvem du er og giver gerne en sludder for en sladder. Jeg har altid været meget tilfreds med at komme her. Prisen er fair for det arbejde man får udført

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Jeg har brugt tandlægerne i Ringkøbing i mange år, har altid fået en god og fair behandling. Kan varmt anbefales!

Palle
Har kommet i klinikken siden Kloch Larsen huserede der,fik lavet en halv plump Inde ved Janne Strøm,god musik under behandling, altid sød og venlig klinikassistent, personale I receptionen altid imødekommen , god oplevelse .

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
De har lavet 2 fyldninger, som har været faldet ud 4 gange nu, og nu vil de have penge for at lave deres egne fejl om

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Selv om man skulle have lavet hul, så var de som altid gode og forstående og fortalte hvad der skulle ske, så jeg var i trykke hænder. Får altid en god behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Stille rolig og kompetent tandlæge . Siger hvad der bliver gjort . Venlig sekretær . Måske lidt høj lyd på tv i venteværelset .

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Som altid kompetent og venlig behandling- og stor fleksibilitet for akut behandling. Tak for det!

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Som altid en fornøjelse. Tusind tak til dig Henrik, for dit gode humør og de gode grin vi har haft gennem en del år nu 😁

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Har været stamgæst siden jeg fik tænder… med lidt skiftende personale over årene - men altid venlig behandling.
Godt tilfreds

Altid en fornøjelse at "besøge" Reinhardt og Lena👌😊
Kun positivt herfra👍

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
synes de plejer at være gode til at tage det stille og roligt. Men denne her gang havde jeg fået en ny tandlæge. Synes han var meget voldsom og jeg havde ondt i mine kæber og mund da jeg gik der fra. Ikke en behandling der gør man har lyst til at komme til tandlæge igen.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
På klinikken var der hyggelig stemning med dæmpet god musik og tid til en lille snak om vind og vejr.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Jeg fik lavet en tand hvor plumpen var falde ud og det ses ud til at have løst den problemer og behandling gik godt og så kommer prisen selvfølgelig mange penge

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Jeg var for 5 år siden his tandlægen.dk. Fik en virkelig dårlig behandling af en ældre gammel dame, som kalder sig selv tandlæge. 5 år efter tar jeg til denne virksomhed igen, fordi jeg har tandpine, og skal ha lavet en hel del. Får den samme gamle dame igen. Tænkte Nåh, det kan ikke gå galt igen. Men det gjorde det. 1 spørg om jeg kan få lavet en guld krone. Nej nej nej, det kan OVERHOVEDET ikke lade sig gøre i Danmark. Dem som jeg kender der har fået lavet guldtænder, har ikke hvertfald ikke fået lavet det her i Danmark. Da jeg kommer igen for at fortsætte med mit tandlæge projekt, spørg jeg hvorfor jeg kan se mange forskellige tandlæger i Danmark tilbyder at lave guldtænder, diger hun halv sur. "Jeg hvertfald kun hjørnetænder. Kun aldrig falde mig ind at lave fortænder". Som om hun er min mor, og ikke vil lave det fordi det ikke vil se godt ud. Det skal jeg selv bestemme om jeg vil ha, og hun behøver ikke bekymre sig om at det ikke ser godt ud. (Det mit liv)
Så skal jeg ha rykket 4 tænder ud. Det tog så lang tid, og kunne mærke det selvom hun bedøvede mig, men hun fortsatte alligevel. Fik af vide at det ville være øm en uge efter, men snart 14 dage efter har jeg stadig meget meget ondt. Er simpelthen blevet mishandlet på det groveste, og det med at de går op i at sørge for at være obs på tandlæge skræk, var bestemt ikke tilfældet dennes gang. Har igen skiftet tandlæge til et sted hvor de MEGET GERNE vil lave den guldtand jeg så gerne vil ha lavet. Føj for S*#$n en behandling, og virkelig virkelig ikke kendt magen til så dårlig en behandling, og så ondsindet tandlæge. Følte hun havde noget imod mig, på den måde hun behandlede mig. Sætter aldrig mine ben , på det sted igen.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Super god service, rare mennesker og en dejlig atmosfære

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Fik hevet en tand ud, som sad RIGTIG godt fast, og måtte bores ud.
Tandlægen gav 100 % tryghed hele vejen igennem. Han fortalte roligt og sikkert, hvad der skulle ske, og spurgte flere gange undervejs om jeg var ok.
Det var en lang og hård omgang, men var 100 % smertedækket og i gode kompetente hænder.
Mvh. Pia

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Reinhardt er en fabelagtig tandlæge som altid er rolig og omhyggelig.
Der er en dejlig atmosfære og man føler sig i helt trygge hænder.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.