Søde og rare mennesker, som gav sig tid og forklarede hvad der skulle ske og hvorfor☺️ og billige priser👍🏻 kan helt sikkert anbefales

Scopri cosa dicono le persone
Søde og venlige som altid. Altid god til forklare hvad der skal ske, så jeg føler mig i trykke hænder. 👌 Så køre jeg gerne turen på de 20min, frem for at bruge den tandlæge i vores egen by.
Er kommet meget jævnligt i huset siden 1998, har virkelig været “stamgæst” gennem årene. “Din stol i venteværelset er ledig” Først hos Susanne og senere hos Henrik, og har heldigvis aldrig lidt af... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altid velkommen hos tandlægen .dk Ringkøbing. Kvalitet og service på øverste hylde. Det er klart, at man som patient er i “tandlægens vold”, hvorfor det er fantastisk at kunne have blind tillid t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Nørreport 16, 6950, Ringkøbing, Danimarca
- 97320017
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Dygtige
Dygtige, imødekommende, hjælpsomme og venlige personaler med god humor

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Altid en fornøjelse at være hos…
Altid en fornøjelse at være hos Tandlægen.dk i Ringkøbing
Tandsmil til over begge ører

Altid søde mennesker
Altid søde mennesker, og man føler sig godt taget imod. 😊

Virkelig søde personale
Virkelig søde personale
det er min mand der var hos tandlæge

Som altid god og venlig behandling
Som altid god og venlig behandling

Tryg
Er ikke glad for at gå til tandlæge men min tandlæge og assistent er så rolige og forsigtige, så jeg føler mig tryg i stolen.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Der er en dejlig stemning i klinikken…
Der er en dejlig stemning i klinikken og et dygtigt personale.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
God behandling og hurtigt udført tjek.

Smil og godt humør
Det er altid et sted med smil og venlighed, lige fra sekretæren når man kommer, til tandlægen. Der er rigtig go' info undervejs og ligeledes ved længerevarende/kompliceret behandling.
Ved mulighed for valg af behandling er man medbestemmende. Hvilket også betyder at der ikke er pres mhp den økonomiske del af en behandling 😊

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Hurtig, venlig og god behandling
Dejlig, venlig behandling uden pres for ekstra ydelser 😊

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
God oplevelse hos tandlægen.
“Tandlæge Sommer er en fantastisk tandlæge, som altid formår at skabe en rolig og tryg stemning. Man føler sig i gode hænder fra det øjeblik, man træder ind ad døren, og behandlingen er både professionel og omsorgsfuld. En tandlæge, der virkelig får én til at slappe af.”

Altid god behandling
Altid god behandling, når jeg runder tandlægen ( Reinhard ) - god kontakt og gode råd. Har haft den samme tandlæge i ret mange år. Og det agter jeg at blive ved mig..

Højt serviceniveau og faglighed
Der er mange af os der ikke er så vilde med at komme ved tandlægen, men jeg har oplevet en rigtig god service og tandlægerne er imødekommende overfor patienter med tandlægeskræk. Kan varmt anbefale tandlægen.dk i Ringkøbing hvis du ligesom jeg værdsætter tandlæger med høj faglighed og et godt serviceniveau.

Akut hjælp
Havde brug for hjælp til en defekt plumpe, da min tandlæge havde ferie søgte jeg hjælp hos Tandlægen.dk i Ringkøbing.
Hurtigt hjælp, flinke mennesker, godt arbejde 👍.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
“Fantastisk service, og lægerne er meget venlige, og smilet forlader aldrig deres ansigter.”🌹🌹

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Karen Fredensborg professionelle måde…
Karen Fredensborg professionelle måde at tackle opgaven på. Og hendes venlige måde at behandle patienten på.

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Reinhart er bare den bedste tandlæge…
Reinhart er bare den bedste tandlæge jeg har haft, omsorgsfuld og behagelig, dygtig .
Lena er også bare god , nyder at komme til tandlæge . Tak for jer

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing
Jeg er kommet her igennem mange år
Jeg er kommet her igennem mange år, og har altid fået en fantastisk behandling af både Susanne og min nye tandlæge Karina.
"Tandfeen" Lisa er lige så skøn 👍😊
Kan kun anbefale tandlægerne

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.