Banner for tandlægen.dk - Ordrup

tandlægen.dk - Ordrup Recensioni

TrustScore 5 su 5

Ordrupvej 81 A, 2920 Charlottenlund, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hos Tandlægerne på Ordrupvej oplever jeg kvalitets tandbehandling til fair priser og samtidigt bliver jeg mødte med omsorg og venlighed. Jeg kan klart anbefale dem. Carol Stief

Valutata 5 stelle su 5

Det her er simpelthen verdens bedste behandlingssted. Kompetence og service ud over alle grænser, god stemning og der er altid en “hvis der er nogen problemer, så ringer du bare”. Det har vist ikke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tandlægen og personalet er meget dygtige og søde. Jeg lider lidt af tandlægeskræk som de tager hånd om på en god måde.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk tandklinik, hvor jeg altid møder et smilende, og imødekomme personale. Men endnu vigtigere er det, at et begyndende paradentose, er blevet behandlet særdeles effektivt, og som har betydet,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3215 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

It’s always a pleasure to come and…

It’s always a pleasure to come and visit Cathrine. She and her team are always very nice and competent and I recommend them wholeheartedly!

21 febbraio 2023

Hi,

Thank you for your review. We are glad to hear that it was a pleasure to come and visit Cathrine and we appreciate your recommendation.

Have a nice day.

Best regards

Bedste tandlæge :)

5 febbraio 2023

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse og for de rosende ord om tandlægen.

Hav en fortsat god dag.

Kære Conni,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at høre, at du synes vores tandlæge er den bedste.

Valutata 4 stelle su 5

Lægerne var rigtige søde

Lægerne var rigtige søde, de er rigtig venlige og hjælpsom.

10 gennaio 2023

Hej Seval,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt for os at vide, at du oplever rigtige søde behandlere, der var venlige og hjælpsom.

Valutata 5 stelle su 5

Kyndig og professionel behandling og…

Kyndig og professionel behandling og vejledning

26 dicembre 2022

Kære Niels,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du fik en kyndig og professionel behandling og vejledning, som fortjener at få fem stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Venligt personale og virker dygtig!

Venligt personale og virker meget dygtig tandlæger!

18 dicembre 2022

Kære Lars,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for dine rosende ord til vores venlige personale og dygtige tandlæger.

Valutata 5 stelle su 5

Det her er simpelthen verdens bedste…

Det her er simpelthen verdens bedste behandlingssted.
Kompetence og service ud over alle grænser, god stemning og der er altid en “hvis der er nogen problemer, så ringer du bare”. Det har vist ikke været relevant på noget tidspunkt.
Hvis jeg kunne give en ekstra stjerne ville jeg gøre det.

14 dicembre 2022
Non scritta su invito

Kære Lisa,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at høre, at du synes vores klinik er verdens bedste behandlingssted, hvor kompetence og service er ud over alle grænser.
Det er fantastisk at du synes vi fortjener fem flotte stjerner, men endnu mere fantastisk at du ville give os en ekstra hvis du kunne.

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du blev mødt af forståelse, dygtighed og klarhed, da du besøgte vores klinik.

tandlægen.dk Ordrup.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og varm personlig behandling…

Altid god og varm personlig behandling der gør at man føler sig taget godt imod og i trygge hænder.

13 dicembre 2022

Kære Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade og stolte at høre, at du altid får en god, varm og personlig behandling, som gør at du føler dig taget godt i mod og i trygge hænder. Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Super kompetent og dygtig tandlæge med…

Super kompetent og dygtig tandlæge med stor empati for min tandlægeskræk.

8 dicembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Ordrup

Hej Lisa. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det er dejligt for os at vide, at du oplever os super kompetent og dygtige med stor empati for din tandlægeskræk. I tandlægen.dk uddanner vi vores medarbejdere til at håndtere tandlægeskræk og i at sikre gode trykke rammer omkring patienter, som behøver ekstra støtte. Det ved vi, kan afhjælpe den værste uro og skræk for at komme til behandling. Ses snart igen, Lisa.

Tandlægen.dk Ordrup

Charlotte er den BEDSTE tandlæge! Dygtig og empatisk. Aldrig andre steder har jeg oplevet at det ikke gør ondt at få lagt bedøvelse, hvilket er en af mange grunde til at jeg gerne bruger en time på transport dertil.

Jeg har gået der i flere år nu og skifter aldrig.

29 novembre 2022

Kære Mia,

Sikke en flot anmeldelse du har givet vores klinik. Det gør os både glade og stolte at høre, at du synes at vi er så dygtige, at du gerne kører langt for at komme herhen. Vi vil lade dine rosende ord gå videre til dygtige Charlotte.

Vi ser frem til igen, at kunne byde dig velkommen i vores klinik.

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig!

9 agosto 2022

Kære Ulrik,

Det er beklageligt, at du ikke er tilfreds med dit besøg. Vi kan forstå, at du ønsker at skifte klinik, og vi vil i den forbindelse naturligvis være behjælpelige med at sende din journal videre.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og godt udført arbejde af…

Kompetent og godt udført arbejde af Charlotte. Altid smilende og rar.

18 novembre 2022

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik lavet et godt stykke arbejde af Charlotte, og blev mødt af et smilende og venligt personale. Vi gør os altid umage for, at vores patienter får en tryg og smertefri tandbehandling.

God tandlæge

God tandlæge. 😊

8 novembre 2022

Hej Joon.
Tak for dine flotte 5 stjerner for at være en god tandlæge. Vi er glade for, når vi får tilbagemeldinger om, at vi gør vores arbejde godt - så vi ved, hvad vi skal fortsætte med. Fordi i tandlægen.dk er vores prioritering, at alle patienter får den bedst mulige tandlægeoplevelse. Det gør vi ved. at møde og se et helt menneske og sikre den højeste faglighed i behandlingen.
Vi ser frem til at se dig igen Joon.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og behagelig tandlæge

Altid en god oplevelse. Sødeste personale😊

7 novembre 2022

Hej Emmelie.
Tak for dine flotte 5 stjerner for altid at give dig en god oplevelse. Ekstra dejligt er det at vide, at du synes vores personale er søde, det vil vi fortælle dem alle, det fortjener de.

Fantastisk serive

4 novembre 2022

Kære Brian,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du fik en fantastisk service, da du besøgte vores klinik. I klinikken gør vi os altid umage for at vores patienter skal opleve en tryg og smertefri behandling, og vi tager os tid til dialog og rådgivning, så vores patienter føler sig informeret.

Vi ser frem til igen, at kunne byde dig velkommen i klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Hader tandlæger men her bliver der…

Hader tandlæger men her bliver der taget godt af mig

4 maggio 2022

Kære Karin.
Tak for dine 5 flotte stjerner og fordi du vil dele din oplevelse. I tandlægen.dk vægter vi højt at man er tryg og tør fortælle os, er man utilpas med at komme til behandling. Vi er uddannede og kan afhjælpe og afbøde tandlægeskræk, så det bliver en god oplevelse. Dejligt er det at vide, at du synes vi tager os godt af dig, det vil vi bestræbe os på, at blive ved med Karin - så vi sammen kan passe godt på dine tænder.

Kære Jacob,

Tak for din meget flotte anmeldelse. Vores overordnede mål er, at du skal beholde dine tænder i god funktion og uden sygdom gennem hele livet. Det gør os derfor stolte at du synes, at vi er Danmarks bedste tandlæge, og derved lever op til vores mål.

Vi glæder os til igen, at kunne byde dig velkommen i vores klinik.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più