Banner for tandlægen.dk - Ordrup

tandlægen.dk - Ordrup Recensioni

TrustScore 5 su 5

Ordrupvej 81 A, 2920 Charlottenlund, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hos Tandlægerne på Ordrupvej oplever jeg kvalitets tandbehandling til fair priser og samtidigt bliver jeg mødte med omsorg og venlighed. Jeg kan klart anbefale dem. Carol Stief

Valutata 5 stelle su 5

Det her er simpelthen verdens bedste behandlingssted. Kompetence og service ud over alle grænser, god stemning og der er altid en “hvis der er nogen problemer, så ringer du bare”. Det har vist ikke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tandlægen og personalet er meget dygtige og søde. Jeg lider lidt af tandlægeskræk som de tager hånd om på en god måde.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk tandklinik, hvor jeg altid møder et smilende, og imødekomme personale. Men endnu vigtigere er det, at et begyndende paradentose, er blevet behandlet særdeles effektivt, og som har betydet,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3206 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kvalitet

Let at aftale tid. Parkering nær ved. Dejlige lokaler og naturligvis dygtig behandling og smilende/frisk tone

22 novembre 2023

Kære Carsten,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk behandling i rare og trygge…

Fantastisk behandling i rare og trygge omgivelser

22 novembre 2023

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

I trygge hænder

Professionel og god behandling. Dejligt og imødekommende miljø. Min varmeste anbefaling 🤩

15 novembre 2023

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du har lyst til at anbefale vores klinik til andre.

Rigtig god weekend.

Fantastisk tandklinik

Men endnu vigtigere er det, at et begyndende paradentose, er blevet behandlet særdeles effektivt, og som har betydet, at jeg har kunne beholde alle mine tænder, samt mit smil.

14 novembre 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid bliver modtaget af et smilende og imødekommende personale.
Vi sætter desuden stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

God service af søde charlotte som…

God service af søde charlotte som sædvanlig

9 novembre 2023

Kære Jørgen,

Profesionelle

3 novembre 2023

Kære Zenia,

Tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner.

God behandling

Ingen ventetid. God information under behandlingen. Venligt personale. Fornuftig pris.

3 novembre 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du følte dig godt informeret af vores venlige personale, da du besøgte vores klinik.

KAN KUN ANBEFLES !!!

9 ottobre 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner. Vi er glade for, at du gerne vil anbefale vores klinik til andre.

Mit første haiku.

huller sku bores
Forventede smerte da
Forår bar mig hjem

Tak for en behagelig oplevelse.

5 settembre 2023

Kære Frederik,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en behagelig oplevelse i klinikken.

Dygtig og nænsom

Virkelig skøn, grundig, nænsom og dygtig tandlæge.

15 agosto 2023

Kære Marie,

Tak for dine rosende ord til tandlægen og for din flotte anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og meget venligt…

Professionel og meget venligt personale. Pæne og rene lokaler. Effektivt.

8 agosto 2023

Kære Valhal,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores klinik fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Kære Emma,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Det rigtig god.

25 maggio 2023

Kære Sandra,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi er glade for, at du har lyst til at dele dit besøg i klinikken med os.

Anbefales

Søde, professionelle, punktlige og godt resultat.

19 marzo 2023

Kære Denise,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er dejligt at høre, at dit besøg var professionelt, punktligt og endte med et godt resultat.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig, med faglighed i top

Venlig modtagelse og stor faglighed

14 marzo 2023

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Charlotte er dygtig

Charlotte er dygtig, kompetent og grundig. Men føler sig i trygge hænder.
Den største anbefaling herfra.

14 marzo 2023
Non scritta su invito

Kære Jacob,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på din rosende ord til vores tandlæge samt din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Charlotte er den bedste tandlæge

Charlotte er den bedste tandlæge! Man føler sig i trygge hænder, er dygtig og meget omhyggelig

13 marzo 2023

Kære Jacob,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du føler dig i trygge hænder hos vores dygtige og omhyggelige tandlæge.

Behandlingen er grundig

Behandlingen er grundig, venlig, kompetent, behagelig. Tandlæge Charlotte er en fin og dejlig person

8 marzo 2023

Kære Britt,

Tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en grundig, kompetent og behagelig behandling.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più