Er startet som ny patient. Jeg blev taget godt imod af den sødeste receptionist. Efterfølgende kom jeg ind til tandlægen som var virkelig behagelig og forstående. Der er god atmosfære, dejligt og tryg... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Var der for første gang i går og det var en super god oplevelse. Jeg blev taget godt imod af en sød receptionist og efterfølgende kom jeg ind til tandlægen som var yderst kompetent og kom med gode f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har altid og er stadig meget glad for at komme hos tandlægerne Har kommer der igennem 30 år. Hvis det er nogle problematikker med mine tænder får jeg en rigtig god og faglig vurdering og hand... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er startet som ny patient i Odense på Magnoliavej og har kun positive ting at sige. Har været ved et par forskellige tandlæger men dette sted er helt klart det bedste. Super personale. Virkelig en god... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Magnoliavej 4B, 5250, Odense SV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Visdomstænder
Jeg fik fjernet 2 visdomstænder i onsdags, noget jeg var utroligt nervøs for. Maj samt klinikassistenten formåede at få mig til at være helt rolig, og de fik fjernet begge tænder hurtigt, smertefrit og uden nogle problemer. Det var en virkelig god oplevelse! 🤩

TAK LINDA
Jeg bryder mig ikke om at komme til tandlæge, som i overhovedet ikke. Og de sidste mange gange har jeg haft så mange angst anfald, at det virkelig har sat sig i mig. Men denne gang kom jeg ind til Linda for første gang! Og hun var alt det jeg havde brug for! Jeg har min mor med til tandlæge selvom jeg er 28, men vi er begge to meget taknemmelig og glade for, at jeg er endt ved Linda! Det var den bedste oplevelse i en træls situation og jeg havde ingen anfald denne gang! Tak til Linda!!!!

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Tak til Anja som altid er rolig og…
Tak til Anja som altid er rolig og giver en god oplevelse og det på trods for jeg absolut er meget nervøs og ikke særlig glad for at få ordnet tænder.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Går desværre ikke til tandlæge så ofte…
Går desværre ikke til tandlæge så ofte som jeg burde, men får altid venlige smil, kyndig betjening !!
Søde og rare mennesker !!

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Super god behandling i trygge…
Super god behandling i trygge omgivelser... Tak for jer

God behandling
Søde flinke ansatte der gør opholdet behageligt. Virkelig god betjening.

Jeg er kommet i jers klinik i mere end 40 år
Jeg er kommet i jeres klinik i mere end 40 år og er altid blevet fint behandlet af hele jeres personale. Dog må jeg sige jeg specielt vil nævne Linda Freltoft som behandler mig mest.
Jeg føler hun yder en særlig indsats
FOR MINE BEHOV. MVH

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Fin behandling hurtigt og effektivt tak…
Fin behandling hurtigt og effektivt tak god behandling

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg går derfra med et dollar grin super

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Altid et smil når du kommer og meget…
Altid et smil når jeg kommer og meget hjælpsom. God til at fortælle hvad der skal ske i tandlægestolen

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Tandlæge Anja er super dygtig og meget…
Tandlæge Anja er super dygtig og meget venlig mvh Otto Jensen Solvej 1c 5250 odense sv

Mine varmeste anbefalinger…
Jeg har været ude for en virkelig trist ulykke/fald og har ødelagt 6 tænder. Jeg har fra første minut følt mig helt igennem tryg og tillidsfuld ved tandlæge Maj og hendes assistent. Så grundige, forsigtige, hjertevarme og yderst professionelle. Mine varmeste anbefalinger.

Behageligt besøg
Behageligt besøg. Grundigt tjek og tandrensning 👍

Venlig betjening og grundig behandling
Venlig betjening og grundig behandling

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Kom ind til tiden og fik en fair…
Kom ind til tiden og fik en fair behandling.

Flink og imødekommende personale
Flink og imødekommende personale.
Sød og faglig dygtig tandlæge.

Meget tilfreds
Jeg har været kunde i mange år hos tandlægen på Magnoliavej i Odense og har aldrig været utilfreds. Dygtige og grundige tandlæger, behagelig behandling og priser på et fornuftigt niveau. Kan klart anbefales.

God oplevelse!
Venlige, imødekommende og fagligt velfunderede tandlæger. God service og information.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Søde og venlige lige fra man kommer ind…
Søde og venlige lige fra man kommer ind ad døren i modtagelsen .. ind til tiden og grundig tjek af medicin og tænder 🦷 🦷 og søde svar på evt spørgsmål! Tak for det 😀

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.