Jeg har altid og er stadig meget glad for at komme hos tandlægerne Har kommer der igennem 30 år. Hvis det er nogle problematikker med mine tænder får jeg en rigtig god og faglig vurdering og hand... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Var der for første gang i går og det var en super god oplevelse. Jeg blev taget godt imod af en sød receptionist og efterfølgende kom jeg ind til tandlægen som var yderst kompetent og kom med gode f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er startet som ny patient i Odense på Magnoliavej og har kun positive ting at sige. Har været ved et par forskellige tandlæger men dette sted er helt klart det bedste. Super personale. Virkelig en god... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Et dejligt trygt sted at komme. God atmosfære og glade ansatte. Det er sjældent jeg har følt mig helt rolig ved et tandlægebesøg. Her følte jeg mig rolig under hele forløbet. Jeg anbefaler tandlægen👍... Leggi di più
Magnoliavej 4B, 5250, Odense SV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Som ny patient blev jeg meget godt modtaget, grundigt undersøgt, vejledt og behandlet

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Det er altid dejligt at komme der selvom jeg har tandlæge skræk - de er alle meget søde og jeg føler at jeg kan slappe af

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg har været kunde der i mange år, er meget tilfreds, allerede ved ankomst bliver man mødt af smil og hjælpsom personale, fik god vejledning omkring et implantat, så man føler sig oplyst, og har man et spørgsmål, får du altid en forklaring og et smil. 😀

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Virkede som en god faglig behandling og et venligt sted

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Utrolig god oplevelse og sødt personale. Prisen var egentlig OK.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg havde en utrolig god oplevelse både hos tandplejeren og sekretariatet Magnoliavej, Odense SV. Man føler sig altid så godt modtaget og behandlet, at man stråler om kap med solen når man svæver ud derfra.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg er desværre skuffet over min oplevelse med tandrensning her. Behandlingen virkede meget hurtig og ikke særlig grundig, og jeg har efterfølgende ikke følelsen af, at mine tænder er blevet renset ordentligt, som jeg ellers er vant til.
Jeg forventer en mere omhyggelig og professionel behandling, især når det gælder noget så vigtigt som tandpleje. På den baggrund lever oplevelsen ikke op til mine forventninger.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Behageligt og serviceminded personale bag skranken - og nok verdens bedste tandplejer, som med sin rolige og personlige stil - og store erfaring - næsten gør tandrensning til en fornøjelse!

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Besøg hos en tandplejer kan være en blandt fornøjelse. Denne gang var jeg udsat for en rent ud sagt vidunderlig oplevelse. Fuld af empati og følsomhed. Sahra jeg drømmer om dig om natten.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Altid samme behagelig Tandplejer - føgler behandlingen bliver gjort grundigt - med løbende indfo under behandlingen.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Super venligt personale meget imødekommende

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Superflinke og dygtige mrnnesker- ingen ventetid- jeg er lngen helt når det gælder tandlæger men det havde de også forståelse for. Absolut en god oplevelse- kan absolut anbefales

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Efter sygdom skulle flytte tandlæge, dette var en stor oplevelse og en stor tak til Anna Gade for at give en god og faglige rådgivning omkring tandpleje og henvisning til kæbekirug.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Igen en god oplevelse og fuldstændig smertefri og professionel behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Jeg fik fjernet 2 visdomstænder i onsdags, noget jeg var utroligt nervøs for. Maj samt klinikassistenten formåede at få mig til at være helt rolig, og de fik fjernet begge tænder hurtigt, smertefrit og uden nogle problemer. Det var en virkelig god oplevelse! 🤩

Risposta di tandlægen.dk - Odense Magnoliavej
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.