Banner for tandlægen.dk - Lyngby Svanen

tandlægen.dk - Lyngby Svanen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800 Kongens Lyngby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3064 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft Johnny som tandlæge i 20…

Jeg har haft Johnny som tandlæge i 20 år. Han er bare dygtig og tilmed et rart og behageligt menneske!

8 aprile 2026

Kære Trine,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet.

Det glæder os, at du har haft vores tandlæge i 20 år, samt finder ham både dygtig, rar og behagelig - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

En fornøjelse at komme på svanen.

En fornøjelse at komme på svanen.

31 marzo 2026

Kære Carina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder det en fornøjelse at komme her.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig dygtige og venlige…

Virkelig dygtige og venlige medarbejdere på alle niveauer. Dejlig klinik!

27 marzo 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af nogle virkelig dygtige og venlige behandlere - det betyder meget for os at høre.

Vi sætter pris på, at du finder vores klinik dejlig.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og professional behandling .

Altid god og professional behandling .

26 marzo 2026

Kære Susan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du altid får en god og professionel behandling.

Gamle skøre tænder

Mine tænder er ikke, hvad de var for 70 år siden, så jeg måtte have repareret en kindtand for 3. gang. Det klarede Charlotte på yderst kompetent vis, men samtidig advarede hun, at jeg nok skulle forvente at skulle have en krone på indenfor de næste 5 år. Hun lavede et fint og omhyggeligt arbejde.

25 marzo 2026

Kære Hans,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en yderst kompetent behandling af vores tandlæge.

Vi sætter pris på, at du følte hun lavede et fint og omhyggeligt stykke arbejde.

Valutata 5 stelle su 5

Elsker at besøge denne tandlægestol

Jeg holder faktisk af mit årlige besøg i denne stol og nyder at gå derfra med det fineste smil !

25 marzo 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du holder af dit årlige besøg hos os.

Det betyder meget, at du går derfra med det fineste smil.

Dygtig

Venlig, kompetent behandling uden ventetid

17 marzo 2026

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt din behandling både venlig, dygtig og kompetent - det betyder meget.

Vi er glade for, at du ikke oplevede ventetid.

Fra en bangebuks

Alexander, tandplejer, er en mand, der gør sig rigtig meget umage og jeg er så tryg hos ham, som det er muligt for mig at være hos en tandlæge.

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandplejer meget umage, samt føler dig tryg hos ham - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Altid imødekommende og nærværende…

Altid imødekommende og nærværende medarbejder !Alexander er fantastisk blid og omsorgsfuld . Godt I har tandplejere der passer på os der bliver behandlet hos Svanen.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder os imødekommende og nærværende.

Dine flotte ord om vores tandplejer betyder meget.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores tandplejere gode.

Alle på denne klinik

Alle på denne klinik - Lyngby Svanen er fantastisk venlige og imødekommende, hvilket bidrager til, at man selv bliver rolig. Tandlægeklinikken kan absolut anbefales.

Kære Inger,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du finder os alle fantastisk venlige og imødekommende.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Godt behandlet i 30 år med smil

Jeg har haft Svanen som tandlæge i snart 30 år. De har på nænsom måde hjulpet mig med kroner, knækkede tænder pardentose behandling, og andre ting man normalt forbinder med ubehag, men ikke her, de er så dygtige, - og så er der plads til smil og grin.

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her i snart 30 år, hvor vi har hjulpet dig med diverse behandlinger.

Vi sætter stor pris på dine flotte ord om vores personale.

Meget venlig og god og hurtig behandling

Meget venlig og god og hurtig behandling

9 febbraio 2026

Kære Teit,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om din behandling sætter vi stor pris på.

Imødekommende personale.

Imødekommende personale.
Jonny udførte en god og grundig undersøgelse - på forkant med hvad der evt. kan komme.

4 febbraio 2026

Kære Cate,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fandt vores personale imødekommende.

Vi sætter stor pris på, at du fik en god og grundig undersøgelse af vores tandlæge.

Kun ros

Altid tilfreds med behandlingen.

2 febbraio 2026

Kære Lisa,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros, og at du altid er tilfreds med din behandling hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Alexander er effektiv og meget rar at…

Alexander er effektiv og meget rar at være patient hos.

28 gennaio 2026

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at vores tandplejer var effektiv og meget rar at være patient hos - det er netop den oplevelse, vi ønsker at tilbyde.

Valutata 5 stelle su 5

Anafia er den dygtigste tandlæge

Anafia er den dygtigste tandlæge, og jeg føler mig både tryg og velkommen i klinikken😊

15 gennaio 2026

Kære Margit,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge som den dygtigste.

Det betyder meget for os, at du både føler dig tryg og velkommen hos os - det er lige som det skal være.

Super behandling

Jeg har gået til tandlæge hos Annafia Larsen i flere år og jeg er meget tilfreds.
Trods diverse udfordringer med tænderne, har Annafia altid en konstruktiv tilgang til problematikkerne og arbejdet bliver udført professionelt.
Desuden er Annafia nærværende og imødekommende, man går altid fra Lyngby Svanen i godt humør.
Mvh Helene

11 dicembre 2025

Kære Helene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er kommet hos vores tandlæge i flere år og er meget tilfreds.

Vi er glade for, at hun altid finder en konstruktiv tilgang og udfører arbejdet professionelt.

Dine pæne ord om vores tandlæge sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Tusind tak til tandlæge Per Bjørn og…

Tusind tak til tandlæge Per Bjørn og hans skønne tandlægeassistent. Omsorgsfuld modtagelse og behandling, meget beroligende, kompetent og professionelt. Føler mig i trygge og de bedste hænder. Tak.
Mvh Anett

5 gennaio 2026

Kære Anett,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en omsorgsfuld modtagelse og behandling, som var meget beroligende, kompetent og professionelt.

Det betyder meget, at du følte dig i trygge og gode hænder.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at komme hos jer😀

18 dicembre 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er en fornøjelse at komme hos os - det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Annafia var et livstykke i sig selv

Annafia var et livstykke i sig selv!
Jeg gik glad fra tandlægen, med fine nyrensede tænder.

17 dicembre 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde lyst til at dele din oplevelse med os - det sætter vi pris på.

Det betyder meget for os at høre, at vores tandlæge er et livsstykke i sig selv - det er pæne ord, vi gerne sender videre.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più