Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har haft Johnny som tandlæge i 20…
Jeg har haft Johnny som tandlæge i 20 år. Han er bare dygtig og tilmed et rart og behageligt menneske!

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
En fornøjelse at komme på svanen.
En fornøjelse at komme på svanen.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Virkelig dygtige og venlige…
Virkelig dygtige og venlige medarbejdere på alle niveauer. Dejlig klinik!

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid god og professional behandling .
Altid god og professional behandling .

Gamle skøre tænder
Mine tænder er ikke, hvad de var for 70 år siden, så jeg måtte have repareret en kindtand for 3. gang. Det klarede Charlotte på yderst kompetent vis, men samtidig advarede hun, at jeg nok skulle forvente at skulle have en krone på indenfor de næste 5 år. Hun lavede et fint og omhyggeligt arbejde.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Elsker at besøge denne tandlægestol
Jeg holder faktisk af mit årlige besøg i denne stol og nyder at gå derfra med det fineste smil !

Fra en bangebuks
Alexander, tandplejer, er en mand, der gør sig rigtig meget umage og jeg er så tryg hos ham, som det er muligt for mig at være hos en tandlæge.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid imødekommende og nærværende…
Altid imødekommende og nærværende medarbejder !Alexander er fantastisk blid og omsorgsfuld . Godt I har tandplejere der passer på os der bliver behandlet hos Svanen.

Alle på denne klinik
Alle på denne klinik - Lyngby Svanen er fantastisk venlige og imødekommende, hvilket bidrager til, at man selv bliver rolig. Tandlægeklinikken kan absolut anbefales.

Godt behandlet i 30 år med smil
Jeg har haft Svanen som tandlæge i snart 30 år. De har på nænsom måde hjulpet mig med kroner, knækkede tænder pardentose behandling, og andre ting man normalt forbinder med ubehag, men ikke her, de er så dygtige, - og så er der plads til smil og grin.

Meget venlig og god og hurtig behandling
Meget venlig og god og hurtig behandling

Imødekommende personale.
Imødekommende personale.
Jonny udførte en god og grundig undersøgelse - på forkant med hvad der evt. kan komme.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Alexander er effektiv og meget rar at…
Alexander er effektiv og meget rar at være patient hos.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Anafia er den dygtigste tandlæge
Anafia er den dygtigste tandlæge, og jeg føler mig både tryg og velkommen i klinikken😊

Super behandling
Jeg har gået til tandlæge hos Annafia Larsen i flere år og jeg er meget tilfreds.
Trods diverse udfordringer med tænderne, har Annafia altid en konstruktiv tilgang til problematikkerne og arbejdet bliver udført professionelt.
Desuden er Annafia nærværende og imødekommende, man går altid fra Lyngby Svanen i godt humør.
Mvh Helene

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Tusind tak til tandlæge Per Bjørn og…
Tusind tak til tandlæge Per Bjørn og hans skønne tandlægeassistent. Omsorgsfuld modtagelse og behandling, meget beroligende, kompetent og professionelt. Føler mig i trygge og de bedste hænder. Tak.
Mvh Anett

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid en fornøjelse at komme hos jer😀

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Annafia var et livstykke i sig selv
Annafia var et livstykke i sig selv!
Jeg gik glad fra tandlægen, med fine nyrensede tænder.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.